Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Νεκρό βρέφος 17 μηνών!

Τραγωδία...

17 Ιουλίου 2021 22:39
Θεσσαλονίκη: Νεκρό βρέφος 17 μηνών!
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Βρέφος 17 μηνών έχασε τη ζωή του στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από κατάποση αντικειμένου. Το μικρό αγοράκι διακομίστηκε χωρίς σφυγμό στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου και διασωληνώθηκε. Παράλληλα, σοκ αλλά και πολλά ερωτήματα έχει προκαλέσει ο θάνατος ενός βρέφους μόλις δυο ημερών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να το επαναφέρουν, το βρέφος δεν τα κατάφερε. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΕΚΑΒ δέχθηκε κλήση, τη στιγμή που το αγοράκι είχε χάσει τις αισθήσεις του, διότι του είχε κοπεί η αναπνοή.

Η επέμβαση του ΕΚΑΒ ήταν άμεση, μεταφέροντας το βρέφος στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου εισήχθη άμεσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και διασωληνώθηκε.

Πέθανε βρέφος στη Θεσσαλονίκη

Διαπιστώθηκε από τους γιατρούς ότι υπέστη καρδιοαναπνευστική ανακοπή από εισρόφηση αντικειμένου, ενώ οι γιατροί προσπάθησαν με όλες τους τις δυνάμεις να το επαναφέρουν, ωστόσο μετά από δύο ώρες το βρέφος «έφυγε» από τη ζωή. Ο ιατροδικαστής θα ρίξει «φως« στα ακριβή αίτια του θανάτου.

Βόλος: Πέθανε νεογέννητο βρέφος στο νοσοκομείο

Ένα νεογέννητο μωρό πέθανε στο νοσοκομείο της Λάρισας, βυθίζοντας στην θλίψη την οικογένειά του.

Σύμφωνα με το larissanet.gr, το μωράκι γεννήθηκε στις 3 Ιουνίου στο νοσοκομείο Βόλου και μόλις μια ημέρα μετά κρίθηκε απαραίτητο να διακομισθεί στο Νοσοκομείο της Λάρισας.

Ωστόσο τελικά δεν τα κατάφερε και πέθανε. Για το συμβάν έχει ενημερωθεί η ΕΛΑΣ, ενώ φως στα αίτια του θανάτου αναμένεται να ρίξει η διαδικασία της νεκροψίας – νεκροτομής.

«Άδικα πήρα την αμαρτία»: Τραγική φιγούρα η γιαγιά του 18μηνου βρέφους - Πως βρέθηκε νεκρό το μικρό αγγελούδι (Video)

Ανείπωτη η θλίψη στα Νέα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης για τον χαμό του μόλις 18 μηνών βρέφους, το οποίο βρήκε τραγικό θάνατο πέφτοντας μέσα σε φρεάτιο αποχέτευσης, στο σπίτι των παππούδων του.

Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης. Η μητέρα άφησε το παιδάκι στους παππούδες προκειμένου να πάει στον οδοντίατρο. Κάποια στιγμή, το παιδί ξέφυγε από την προσοχή της γιαγιάς και του παππού του, που άρχισαν να το αναζητούν.

Η συγκλονιστική μαρτυρία της γιαγιάς του 18μηνου αγοριού που έχασε τη ζωή του από πτώση σε φρεάτιο

Η γιαγιά του 18 μηνών παιδιού, συγκλονίζει με την περιγραφή της, μιλώντας στο Star. «Άδικα πήρα αμαρτία. Τον ψάχναμε, φάγαμε τους δρόμους με το αυτοκίνητο, με τα ποδήλατα, με τα μηχανάκια να το ψάχνουμε, πουθενά. Μόνο μία γειτόνισσα από εδώ είπε την αλήθεια, λέει: 'αν έπεσε μέσα στο βόθρο πάει το παιδί'», ενώ αναφέρει ότι αρχικά η ίδια θεώρησε ότι το παιδί έπεσε θύμα αρπαγής.

«Έπαιζε με τον παππού προς τα εκεί και πήγε μέσα στον βόθρο, στον μπαξέ, μόνο του. και έπεσε μέσα στον βόθρο και έγινε αυτό που έγινε», αναφέρει η γιαγιά του αγοριού.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share