Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ραγδαίες εξελίξεις στη Φολέγανδρο: Συνελήφθη ο 30χρονος φίλος της άτυχης Γαρυφαλλιάς - «Η κακιά στιγμή» - Τα πρώτα του λόγια! Ολική ανατροπή με τον θάνατο της 26χρονης

Νέα εξέλιξη στο θρίλερ που έχει αναστατώσει τη Φολέγανδρο τις τελευταίες ώρες

17 Ιουλίου 2021 21:49
Ραγδαίες εξελίξεις στη Φολέγανδρο: Συνελήφθη ο 30χρονος φίλος της άτυχης Γαρυφαλλιάς - «Η κακιά στιγμή» - Τα πρώτα του λόγια! Ολική ανατροπή με τον θάνατο της 26χρονης
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Συνεχίζεται το θρίλερ στη Φολέγανδρο μετά την ανεύρεση της σορού μιας νεαρής γυναίκας με την Αστυνομία και το Λιμενικό να προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο του θανάτου της.

Ο 30χρονος άνδρας και φίλος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς αναζητούνταν σε όλο το νησί και εντοπίστηκε ζωντανός από έναν κάτοικο, ο οποίος και ειδοποίησε τις Αρχές. Ο άνδρας πλέον είναι στα χέρια των Αρχών και πλέον όλοι περιμένουν να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου της 26χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε σε κακή κατάσταση και αφυδατωμένος και λέει ακατάληπτα πράγματα στους άντρες του Λιμενικού. Τις Αρχές προβληματίζει το γεγονός πως επαναλαμβάνει τη φράση «η κακιά στιγμή, η κακιά στιγμή». Σύμφωνα με πληροφορίες θα ειδοποιηθεί εισαγγελέας για το γεγονός ενώ τον 30χρονο θα δει και γιατρός.

Απειλούσε να αυτοκτονήσει

Ο 30χρονος άνδρας, που είχε πάει μαζί με την 26χρονη στη Φολέγανδρο και έκαναν ελεύθερο κάμπινγκ στο νησί, βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου (17.07.2021) από αστυνομικούς σε βραχώδη περιοχή στην περιοχή Λυγαριά εκεί όπου εντοπίστηκε νεκρή και η 26χρονη Γαρυφαλλιά. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 30χρονος απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Η νεαρή κοπέλα βρέθηκε νεκρή σε παραλία του νησιού το μεσημέρι της Παρασκευής και από εκείνη την ώρα ο 30χρονος σύντροφός της αναζητούνταν. Τα μέχρι στιγμής στοιχεία οδηγούν την ΕΛ.ΑΣ. στην εκτίμηση ότι ο θάνατος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς ήταν εγκληματική ενέργεια. Αυτόπτες μάρτυρες είδαν τη νεαρή κοπέλα, μόνη της, να βγαίνει από το αμάξι, να παίρνει ένα σακίδιο από το πορτ-μπαγκάζ και να κατηφορίζει προς τη βραχώδη περιοχή. Οι Λιμενικοί που χειρίζονται την υπόθεση θεωρούν πολύ πιθανό να βρίσκονται μπροστά είτε σε ένα δυστύχημα είτε ακόμα και με μια εγκληματική ενέργεια. Σημειώνεται πως το σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο αλλά και το πτώμα της γυναίκας, είναι σχεδόν ακατοίκητο, από την πάνω πλευρά του νησιού.

Eγκληματική ενέργεια βλέπουν οι Αρχές

Τα νέα ευρήματα κάνουν τους Λιμενικούς να πιστεύουν ότι βρίσκονται μπροστά σε ένα στυγερό έγκλημα. Στην παραλία όπου εντοπίστηκε η σορός 26χρονης, βρέθηκε σπασμένο το κολιέ που φορούσε στο λαιμό της. Πολύ κοντά το ένα της σκουλαρίκι και πιο κάτω κηλίδες αίματος, που πιθανότατα προέρχονται από τα χτυπήματα που δέχθηκε η κοπέλα. Λιμενικοί και αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, θεωρούν πολύ πιθανό η κοπέλα να δολοφονήθηκε σε κάποιο σημείο της παραλίας και στη συνέχεια ο δράστης ή οι δράστες να πέταξαν τη σορό της, στη θάλασσα για να καλύψουν τη δολοφονία που διέπραξαν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, το μεσημέρι μέσα στη θάλασσα της Λυγαριάς, εκεί που εντοπίστηκε νεκρή η 26χρονη, βρέθηκε ένα τσαντάκι, μέσα στο οποίο υπήρχε η ταυτότητα του 30χρονου.

Σύμφωνα με ανθρώπους από το φιλικό τους περιβάλλον, η 26χρονη κοπέλα η οποία είχε καταγωγή από το Βέλο Κορινθίας και είχε σπουδάσει φαρμακοποιός, βρισκόταν στο νησί κάνοντας ολιγοήμερες διακοπές σε κάμπινγκ μαζί με τον νεαρό φίλο της, ο οποίος έχει καταγωγή από το Βραχάτι Κορινθίας. Απαντήσεις για τις συνθήκες θανάτου της 26χρονης κοπέλας αναμένεται να δώσει η νεκροψία – νεκροτομή που θα γίνει στην Αθήνα.

Το χρονικό

Η κοπέλα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της αργά το μεσημέρι της Παρασκευής 16 Ιουλίου από τη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς στη Φολέγανδρο .Όπως διαπιστώθηκε μετά την ανάσυρσή της, η νεαρή ήταν ήδη νεκρή. Την κοπέλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχαν δει νωρίτερα να οδηγεί Ι.Χ. αυτοκίνητο με ελληνικές πινακίδες - όχι ενοικιαζόμενο - σε έναν πολύ ανηφορικό δρόμο. Το αυτοκίνητο, για άγνωστο λόγο, παρέκκλινε της πορείας του και σταμάτησε εκτός του δρόμου, πάνω σε βραχώδες σημείο.

Τότε, η νεαρή, που σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι 26 ετών, από το Βέλο Κορινθίας, βγήκε από τη θέση της οδηγού, πήρε από το πορτ-μπαγκάζ ένα σακίδιο, το φόρεσε στην πλάτη και άρχισε να περπατάει. Η σορός της, το βράδυ της Παρασκευής μεταφέρθηκε με το «Διονύσιος Σολωμός» σε Νοσοκομείο της Αθήνας προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία - νεκροτομή ώστε να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου της.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share