Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ηλιούπολη: Την επιμέλεια της 9χρονης κόρης του φέρεται ότι θα ζητήσει η οικογένεια του αστυνομικού

Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται...

17 Ιουλίου 2021 15:17
Ηλιούπολη: Την επιμέλεια της 9χρονης κόρης του φέρεται ότι θα ζητήσει η οικογένεια του αστυνομικού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για εμπλοκή του ανήλικου παιδιού στην υπόθεση κακοποίησης της 19χρονης, κάνει λόγο η συνήγορος της μητέρας του.

Σε μια αρκετά σοβαρή καταγγελία προχώρησε η συνήγορος της μητέρας της 9χρονης κόρης του αστυνομικού που κατηγορείται για τη σοκαριστική υπόθεση της Ηλιούπολης, κάνοντας λόγο για εμπλοκή της μικρής τους κόρης στην υπόθεση κακοποίησης της 19χρονης.

Παράλληλα, η δικηγόρος Ελισάβετ Τσέρτου αναφέρει πως η οικογένεια του αστυνομικού, πρόκειται να καταθέσει αίτημα ασφαλιστικών μέτρων για τη διεκδίκηση της επιμέλειας του παιδιού.

αστυνομικός ηλιούπολη κόρη

H ανακοίνωση από τη συνήγορο της μητέρας του παιδιού

«O αστυνομικός δεν άργησε να θέσει το νέο του σχέδιο σε εφαρμογή όντας κρατούμενος. Λυτούς και δεμένους "διέταξε" για άλλη μια φορά ώστε να μην φτάσει στα χέρια της μητέρας το παιδί και να "λάμψει" η αλήθεια προφανώς για όσα κρύβουν τόσο ο ίδιος όσο και το οικείο περιβάλλον του σχετικά με την εμπλοκή του ανήλικου τέκνου στην υπόθεση της 19χρονης κακοποιημένης κοπέλας.

Την πόρτα κλειστή βρίσκει η μητέρα για άλλη μια φορά αφού της δήλωσαν επίσημα οι γονείς και ο αδερφός του κρατούμενου πως θα καταθέσουν άμεσα νέο αίτημα ασφαλιστικών μέτρων για διεκδίκηση της επιμέλειας με τον ισχυρισμό ότι το παιδί ζούσε μόνιμα στο σπίτι των γονέων του αστυνομικού και η μητέρα είναι ακατάλληλη να το μεγαλώσει! Το οικείο περιβάλλον του αστυνομικού προσπαθούν να κρατήσουν το στόμα του παιδιού κλειστό και να το καθοδηγήσουν ώστε να συμμετέχει "σαν νέο θύμα" στο νέο τους "παιχνίδι".

Άρα ο αστυνομικός παραβίασε την απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων που του είχε ανατεθεί η επιμέλεια; Για άλλη μια φορά προσπαθεί απεγνωσμένα να βγάλουν ακατάλληλη την μητέρα μέσω των συγγενών του και προσπαθεί να χρησιμοποιήσει το ανήλικο τέκνο, επηρεάζοντας το με τους ανθρώπους που είχε κοντά του. Γιατί άραγε δεν θέλουν να φτάσει ποτέ το παιδί στην μητέρα και το καθοδηγούν στην αντίθετη πλευρά; Μήπως για να μην ακουστεί η γνώμη του για όσα έζησε στο κολαστήριο στην Ηλιούπολη μαζί με την 19χρονη κοπέλα; Ξανά τονίζουμε πως η ίδια η 19χρονη κοπέλα δήλωσε πως είχε κοινή διαμονή με το ανήλικο τέκνο στο διαμέρισμα στην Ηλιούπολη. Περιμένουμε δικαίωση».

Ηλιούπολη: Εξέδιδαν την 19χρονη απ' όταν ήταν ανήλικη για 70 ευρώ! Σοκάρει η ομολογία του πατέρα της

Αποκαλύψεις φρίκης στην Ηλιούπολη: Τις υποψίες που είχε για την κόρη του και τη σχέση της με τον πρώην σύντροφό της Ντ. Β, που κρίθηκε σήμερα προφυλακιστέος, περίγραψε στις Αρχές ο πατέρας της 19χρονης, που βίωσε εφιαλτικές στιγμές στο διαμέρισμα της Ηλιούπολης. Ωστόσο, αν και είχε καταλάβει ότι η κόρη είχε μπλέξει, αποφάσισε όπως είπε να κάνει «τον βλάκα» γιατί δεν ήθελε να την χτυπήσει! Επιπλέον, μία ακόμη γυναίκα κατέθεσε επίσημα στις Αρχές, καταγγέλλοντας τον αστυνομικό πως την πίεζε για να εκδίδεται έναντι αμοιβής.

«Μία ημέρα είδα να έχει 400 ευρώ στην τσάντα της η κόρη μου που τότε ήταν στη Β΄ Λυκείου, μου είπε ότι ήταν του Ντανιέλ. Όπως μου είπε, μετά από πίεση η σύζυγός μου, αυτός έχει κάποιο ΤΑΧΙ δικό του και της δίνει λεφτά και μετά από μία μέρα, εκείνη του τα δίνει πίσω. Η κόρη μου δεν μου γνώρισε το Ντανιέλ, εγώ ζήτησα από το γιο μου να βρει το τηλέφωνό του από το κινητό της, όπως και έγινε» ανέφερε ο πατέρας της 19χρονης.

Όπως εξήγησε, τηλεφώνησε το επόμενο πρωί στον Ντ.Β και του ζήτησε να συναντηθούν. «Εγώ όταν τον γνώρισα διαπίστωσα ότι είναι πονηρός και το είπα στη γυναίκα μου και την κόρη μου ότι δεν είναι αυτός για αυτήν, αυτή αντέδρασε κι άρχισε να ουρλιάζει και να με κατηγορεί και να μου λέει ότι τον αγαπάει».

Ψάχνοντας τα πράγματα της 16χρονης τότε κοπέλας, ο πατέρας της υποστήριξε ότι ανακάλυψε ένα τετράδιο στο οποίο υπήρχαν γραμμένα ποσά και ονόματα. «Ψάξαμε ένα τετράδιο όπου είχε μέσα σημειώσει κάποια ποσά πχ 100 ευρώ, 300 ευρώ, 360 ευρώ κ.α. Όταν τη ρώτησα τι λεφτά είναι αυτά, η κόρη μου είπε ότι είναι ποσά που τα έδινε ο Ντ. για να φτιάξει τη μηχανή του. Εγώ της είπα ότι είναι πολλά λεφτά και είναι πολύ περισσότερα από όσα χρειαζόταν να φτιάξουν τη μηχανή. Εκεί υπήρχαν και αριθμοί τηλεφώνων με ονόματα και ηλικίες και κάρτες από τα ΤΑΧΙ που τη μετέφεραν».

Ο κατηγορούμενος ανέφερε ότι είχε υποψιαστεί ότι κάτι συμβαίνει με το παιδί του, αλλά προτίμησε να αδιαφορήσει. «Είχα υποψιαστεί διάφορα πράγματα, είχα βρει μέσα στο δωμάτιό της και χασίς και μία ουσία που έμαθα ότι ήταν κοκαΐνη σε ήπια μορφή. Εγώ δεν μπορούσα να κάνω κάτι γιατί ή θα έπρεπε να τη χτυπήσω πράγμα που δεν μπορώ να κάνω ποτέ ή να την κλειδώσω ή να κάνω το βλάκα, έκανα το τελευταίο».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share