Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Λιβαδειά: 27χρονος αυτοκτόνησε με καραμπίνα - Τον βρήκε αιμόφυρτο η μητέρα του

Τραγικός επίλογος για τον νεαρό

17 Ιουλίου 2021 14:41
Λιβαδειά: 27χρονος αυτοκτόνησε με καραμπίνα - Τον βρήκε αιμόφυρτο η μητέρα του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βυθίστηκε στο πένθος το βράδυ της Παρασκευής η Λιβαδειά, καθώς ένας νέος άνθρωπος έβαλε τέλος στη ζωή του.

Το περιστατικό φέρεται να έγινε γύρω στις 10 το βράδυ σε σπίτι κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής όπου διέμενε ο 27χρονος.

Είχε πάει με ένα δίκαννο στην αποθήκη του σπιτιού που βρίσκεται στο ισόγειο και έστρεψε την κάννη επάνω του βάζοντας τέλος στη ζωή του.

αυτοκτονία Λιβαδειά ασθενοφόρο

Τον νεαρό βρήκε αιμόφυρτο η ίδια του η μητέρα που σε κατάσταση σοκ ειδοποίησε τους γείτονες.

Ο 27χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport, αντιμετώπιζε προβλήματα, ωστόσο κανείς δεν περίμενε μια τέτοια κατάληξη.

Στο σημείο έφτασαν και αστυνομικοί, οι οποίοι από τα πρώτα στοιχεία απέκλεισαν την εγκληματική ενέργεια.

Ωστόσο, από το ΑΤ Λιβαδειάς παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Τραγωδία στο Ηράκλειο Κρήτης: 22χρονος αυτοκτόνησε μέσα στο σπίτι του

Ένας νέος άντρας, μόλις 22 χρόνων αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του το απόγευμα της Δευτέρας (14/6) στο Ηράκλειο της Κρήτης, προσθέτοντας άλλη μια τραγική περίπτωση στη λίστα με τις αυτοκτονίες που έχουν συμβεί στο νησί τα τελευταία χρόνια.

Ο νεαρός, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι μέσα στο σπίτι του στην περιοχή της Θερίσου για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους.

Αυτοκτονία με όπλο

Το άψυχο σώμα του 22χρονου εντόπισε ο θείος του λίγο μετά τις 8 το βράδυ, μέσα σε μία λίμνη αίματος. Στο σημείο έσπευσαν αμέσως αστυνομικές δυνάμεις και ο ιατροδικαστής προκειμένου να αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Σοκ: Αυτοκτόνησε η 11χρόνη που είχε χαθεί στα Χανιά. Τι δείχνουν οι έρευνες;

Ανατριχιάζουν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο "φως" σχετικά με τον θάνατο του 11χρονου κοριτσιού στα Χανιά, με τις ενδείξεις να δείχνουν αυτοκτονία!

Συγκεκριμένα το σοβαρό ενδεχόμενο αυτοχειρίας της 11χρονης Ιωάννας που βρέθηκε νεκρή, το βράδυ της Τετάρτης, στη βραχώδη περιοχή των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά, ερευνά -όπως παρουσιάζει «Το Βήμα»- τις τελευταίες ώρες η ΕΛ.ΑΣ. Με τους αστυνομικούς να έχουν σαφείς ενδείξεις ότι το κοριτσάκι βούτηξε στο κενό, βάζοντας τέλος στη ζωή της.

Η άτυχη Ιωάννα, που σύμφωνα με αναφορές είχε νωρίτερα μαλώσει με την μητέρα της (σσ. όπως προκύπτει από μηνύματα που βρέθηκαν στο κινητό της τελευταίας), φαίνεται να έκατσε στην άκρη του βράχου στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων, από τον οποίο αργότερα έπεσε.

Το κορίτσι, όπως προέκυψε από καταγραφές καμερών, είχε αγοράσει σακούλα με γαριδάκια και άλλα τρόφιμα από τοπικό κατάστημα, τα οποία έφαγε σε εκείνο το σημείο. Εκείνο που προβληματίζει τους αστυνομικούς είναι πως φαίνεται ότι είχε πλήρη έλεγχο των κινήσεων της και δεν φαίνεται να προσεγγίσθηκε από οποιονδήποτε. Σε μία χρονική στιγμή που υπήρχε φως ημέρας και πλήρη ορατότητα

Τραγωδία στα Χανιά: Τι δείχνει το πόρισμα του ιατροδικαστή;

Επιπλέον, από τα πρώτα δεδομένα της ιατροδικαστικής έρευνας καταδεικνύεται ότι έπεσε με τα πόδια στο έδαφος, μειώνοντας τις πιθανότητες να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή για ατύχημα, οπότε υπολογίζεται ότι η 11χρονη θα έπεφτε με διαφορετικό τρόπο. Όμως, ερευνώνται διεξοδικά όλα τα ενδεχόμενα

Τα στελέχη των αρμοδίων αρχών συνεκτιμούν ότι η 11χρονη είχε φύγει και προ μερικών ημερών από το σπίτι της και είχε εντοπισθεί από την μητέρα της σε σημείο, σχετικά κοντά από αυτό που βρέθηκε νεκρή. Και τότε φαίνεται να είχε υπάρξει προστριβή με τους οικείους της, πιθανόν για θέματα απόδοσης στο σχολείο, σχέσεων με άλλους συγγενείς της.

Σημειώνεται ότι, αν επιβεβαιωθεί ότι το άτυχο κορίτσι έθεσε μόνο του τέλος στη ζωή της, τότε θα πρόκειται για μία από τις σπάνιες περιπτώσεις παγκοσμίως που έχει καταγραφεί αυτοχειρία ατόμου τόσο μικρής ηλικίας.

Αυτοκτόνησε η 11 χρόνη που είχε χαθεί στα Χανιά

Τον Οκτώβριο του 2020 είχε αυτοκτονήσει 11χρονη στην Αυστραλία γιατί πληροφορήθηκε ότι αποφυλακίσθηκε άνδρας που την είχε κακοποιήσει, ενώ τον περασμένο Μάρτιο στην Γαλλία έθεσε τέλος στην ζωή του ένας 11χρονος μαθητής γιατί είχε κληθεί από την διεύθυνση του σχολείου του, για παρενόχληση ενός συμμαθητή του.

Το κοριτσάκι είχε φύγει από το σπίτι της, στην Παρηγοριά Χανίων, στις οκτώ το βράδυ της Τρίτης. Από τότε, τα ίχνη της είχαν χαθεί. Η μητέρα δήλωσε την εξαφάνισή της 11χρονης το πρωί της Τετάρτης. Με στελέχη των διωκτικών αρχών να αναφέρουν ότι δεν ενημερωθήκαν αρχικά για φιλονικία που είχε προηγηθεί ή για τα μηνύματα που είχαν ανταλλαγεί στα κινητά με τους οικείους της. Αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της. Άνδρες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας χτένισαν όλη την περιοχή από όπου εξαφανίσθηκε το μικρό κορίτσι, μέχρι που βρήκαν το άψυχο σώμα του στους Αγίους Αποστόλους

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share