Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κρήτη: Σοκαριστικό βίντεο από το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς σε ταβέρνα!

Ποια η κατάσταση του 37χρονου που είναι στην Εντατική;

16 Ιουλίου 2021 22:33
Κρήτη: Σοκαριστικό βίντεο από το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς σε ταβέρνα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα ανατριχιαστικό επεισόδιο έλαβε τόπο στην Κρήτη, όπου σημειώθηκαν πυροβολισμοί σε ταβέρνα των Πάνω Γουβών, με ένα σοκαριστικό βίντεο να έρχεται στη δημοσιότητα.

Στα πλάνα, τα οποία δημοσιεύει το cretalive.gr, φαίνεται ο 37χρονος που δέχθηκε μετά τους πυροβολισμούς να κάθεται σε τραπέζι με τη σύζυγό του και τα παιδιά τους, όταν ο 27χρονος αδερφός του βασικού κατηγορούμενου για την υπόθεση, κινείται προς το μέρος τους.

Επίσης, φαίνονται τα δύο τους παιδιά αλλά και ένα ακόμη, που φέρεται να είναι παιδί φίλου του ζευγαριού, και η προσπάθεια να προστατευτούν.

Στο βίντεο φαίνεται επίσης η μεταφορά του 27χρονου φερόμενου ως δράστη που τραυματίστηκε και ο ίδιος λίγο μετά τους πυροβολισμούς.

Μάλιστα, τα ανήλικα παιδιά του 37χρονου, σύμφωνα πάντα με το ίδιο μέσο, όταν αντιλήφθηκαν τον κίνδυνο που διέτρεχε ο πατέρας τους αντί να κρυφτούν, έτρεξαν προς τον 29χρονο που κρατούσε το όπλο, στάθηκαν μπροστά του και προσπάθησαν να τον σταματήσουν.

Ωστόσο, εκείνος δεν πτοήθηκε και προσπερνώντας τα, εξακολούθησε να πυροβολεί, όπως μεταδίδει το cretalive.gr.

Στον Εισαγγελέα οι δράστες - Ποια η κατάσταση του 37χρονου

Ενώπιον του Εισαγγελέα θα βρεθούν οι δύο εκ των τριών συλληφθέντων για το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης σε ταβέρνα τουριστικής περιοχής του Ηρακλείου, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 37χρονου και της 44χρονης συζύγου του, την ώρα που αναζητούνται ακόμη δύο άτομα.

Oι πληροφορίες του cretapost αναφέρουν ότι ο 27χρονος που έχει τραυματιστεί στα γόνατα και νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, δεν θα πάει Εισαγγελέα. Αφέθηκε ελεύθερος λόγω ακινησίας και θα υποβληθεί σε χειρουργείο.

Στον Εισαγγελέα οδηγούνται ο 29χρονος (αδελφός του 27χρονου) ο οποίος παραδόθηκε το απόγευμα της Πέμπτης και είναι ο βασικός κατηγορούμενος για το περιστατικό και ο 32χρονος που συμμετείχε επίσης στον καβγά. Να σημειωθεί ότι ο 29χρονος κρατούσε χθες και το όπλο το οποίο έδωσε στους αστυνομικούς. Οι αρχές έχουν στη διάθεσή τους το όπλο του ενός δράστη το οποίο και αναμένεται να σταλεί για βαλλιστική εξέταση.

Όπως ανέφερε μιλώντας στο cretapost o Διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιώργος Χαλκιαδάκης, ο 37χρονος είναι πολύ καλύτερα αν και δεν έχει αποσωληνωθεί ακόμα και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share