Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Τραγωδία στην Καρδίτσα: Πέθανε και ο πατέρας της 41χρονης Μυρτούς που είχε πνιγεί!

Τραγική κατάληξη...

16 Ιουλίου 2021 17:26
Τραγωδία στην Καρδίτσα: Πέθανε και ο πατέρας της 41χρονης Μυρτούς που είχε πνιγεί!
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Μια ανείπωτη τραγωδία εκτυλίσσεται στην Καρδίτσα, καθώς η μοίρα επεφύλασσε μια άσχημη κατάληξη για την οικογένεια της 41χρονης Μυρτούς, που είχε πνιγεί από την κακοκαιρία «Ιανός», με τον πατέρα της επίσης να φεύγει από τη ζωή.

Ο θάνατος της άτυχης φαρμακοποιού τον Φθινόπωρο του 2020 είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Είχε βρει φρικτό θάνατο όταν το αυτοκίνητο που επέβαινε παρασύρθηκε από τα νερά του ποταμού Πάμισου, που φούσκωσε λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας.

Μυρτώ της Καρδίτσας

Ούτε ένας χρόνος δεν πέρασε από τότε και ο τραγικός πατέρας Βάιος Πλακιάς, άφησε και ο ίδιος την τελευταία του πνοή, μη μπορώντας να συνέλθει από το σοκ του χαμού της κόρης του.

Η θεία της άτυχης Μυρτούς, Νότα Πλακιά, με ένα συγκινητικό μήνυμα στο facebook, ανήγγειλε τον θάνατο του γράφοντας «Αντίο Βάϊε… Τώρα θα έχεις την κούκλα σου αγκαλιά. Ευδοκία, ήρθε ο μπαμπάς σου… Καλό ταξίδι Βάϊε…».

Η τραγική ιστορία του θανάτου της Μυρτούς και η κηδεία σε «βαρύ» πένθος

Θρήνος επικράτησε στην Καρδίτσα για το θάνατο της 43χρονης φαρμακοποιού εξαιτίας του «Ιανού», με την κηδεία της να γίνεται μέσα σε κλίμα οδύνης και σπαραγμού.

Η νεκρώσιμος ακολουθία της Ευδοκίας- Μυρτούς Πλακιά τελέστηκε σε κλίμα οδύνης το μεσημέρι της Παρασκευής, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μουζακίου.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της, Βάιος και Φωτεινή, αλλά και ο αδελφός της, Αρης.

Τραγική σύμπτωση, η άτυχη φαρμακοποιός εντοπίστηκε ανήμερα της εορτής της. Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Πέμπτης (24/9) σκύλος της αστυνομίας, που συμμετείχε στις έρευνες για τον εντοπισμό της 43χρονης, σήμανε συναγερμό, καθώς εντόπισε ένα ανθρώπινο μέλος να εξέχει από λάσπες και φερτά υλικά.

Αμέσως ξεκίνησε η επιχείρηση ανάσυρσης. Τον εντοπισμό της σορού επιβεβαίωσε και η Πυροσβεστική, η οποία σε tweet της ανέφερε: «Σορός γυναίκας ανασύρθηκε από τις όχθες του ποταμού Πάμισου, πλησίον της γέφυρας που οδηγεί στον οικισμό Μαγουλίτσα του Δήμου Μουζακίου Καρδίτσας». Λίγη ώρα μετά οι φόβοι αυτοί επιβεβαιώθηκαν, καθώς ταυτοποιήθηκε ότι το πτώμα ανήκε στη φαρμακοποιό.

Συντετριμμένος ο ξάδελφος της 43χρονης φαρμακοποιού, δήλωσε ότι δεν θα έβρισκαν ποτέ τη σορό της άτυχης κοπέλας αν δεν ήταν τα σκυλιά της ΕΜΑΚ.

«Δυστυχώς, δεν έχει γίνει ακόμα η ιατροδικαστική εξέταση, θα γίνει αύριο. Εντοπίστηκε η σορός από ένα σκυλί της αστυνομίας. Ήταν σε ένα σημείο που θα μπορούσε να μην την έχουμε βρει ποτέ. Και για αυτόν τον λόγο φωνάζαμε από την αρχή ότι χρειαζόμαστε περισσότερα σκυλιά στις έρευνες», ανέφερε στο Mega ο Ορέστης Πλιάκας για το πώς εντοπίστηκε το πτώμα της ξαδέρφης του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share