Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ηλιούπολη: Προφυλακιστέος και ο 32χρονος που εξέδιδε τη 19χρονη όταν ήταν 16!

Πίσω από τα σίδερα άλλο ένα κτήνος!

16 Ιουλίου 2021 16:46
Ηλιούπολη: Προφυλακιστέος και ο 32χρονος που εξέδιδε τη 19χρονη όταν ήταν 16!
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Στην φυλακή βρίσκεται και ο τρίτος κατηγορούμενος για την υπόθεση της 19χρονης στην Ηλιούπολη, καθώς ο 32χρονος που την εξέδιδε σε ηλικία 16 ετών, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Σύμφωνα με το δικηγόρο του, Αστέριο Τριανταφύλλου ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν (εμπορία ανθρώπου και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών). Όπως δήλωσε ο συνήγορος σε τέτοιου είδους δικογραφίες τα θύματα ποτέ δεν είναι ένα. Σήμερα δεν τελείωσε κάτι αλλά ξεκινάει, δήλωσε ακόμη ο κ. Τριανταφύλλου.

Υπενθυμίζεται ότι η νεαρή κοπέλα έχει αναφέρει στην προανακριτική της κατάθεση ότι ο κατηγορούμενος από την ηλικία των 16 ευρώ την εξέδιδε σε φίλους του έναντι 70 ευρώ. Η 19χρονη έχει καταθέσει ότι είχε γνωρίσει τον κατηγορούμενο μέσω γνωστών της. Να σημειωθεί τέλος ότι για την ίδια υπόθεση έχει προφυλακιστεί ο αστυνομικός Δημήτρης Μπουγιούκος, ο οποίος επίσης εξέδιδε την κοπέλα και την κακοποιούσε, με τα στοιχεία του να βγαίνουν στην φόρα, όπως επίσης και ο πατέρας της που φέρεται να τη βίαζε από τα 11 της χρόνια.

Σφαίρες, όργια και εκβιασμοί! Ο εφιάλτης των θυμάτων και το αδίστακτο κύκλωμα μαστροπείας

Αποκαλύψεις φρίκης για τον αστυνομικό «μαστροπό» της Ηλιούπολης: Στα δίχτυα ενός αδίστακτου κυκλώματος σωματεμπόρων είχε πιαστεί, μαζί με τουλάχιστον άλλες 10 κοπέλες, η 19χρονη από την Ηλιούπολη, η οποία εμφανιζόταν ως «Ιωάννα» από την Κύπρο στο site του ροζ κυκλώματος!

Οσο περνούν οι μέρες ολοένα περισσότερες πληροφορίες και στοιχεία βγαίνουν στο φως για την πολύκροτη υπόθεση του 39χρονου αστυνομικού, ο οποίος κρατούσε αιχμάλωτη τη 19χρονη φίλη του σε διαμέρισμα-κολαστήριο επί της οδού Σοφοκλή Βενιζέλου, την ξυλοφόρτωνε και την εξανάγκαζε να εκδίδεται καθημερινά αντί αμοιβής.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η δικηγόρος της άτυχης κοπέλας Αντωνία Λεγάκη, πίσω από τον απότακτο υπαρχιφύλακα της ΕΛ.ΑΣ., που κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, κρύβεται ένα επικίνδυνο και αδίστακτο κύκλωμα μαστροπείας που εκμεταλλεύεται και εξωθεί στην πορνεία γυναίκες!

Οπως δήλωσε χαρακτηριστικά, η 19χρονη κατονόμασε ακόμη τρία άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση, εκτός από τον πατέρα της και τον αστυνομικό. Ακόμη πιο σοκαριστική, όμως, ήταν η αποκάλυψή της πως, μαζί με την εντολέα της, απελευθερώθηκε και άλλη μία κοπέλα και ότι διακινούνται πληροφορίες για επιπλέον δέκα, οι οποίες κρατούνται αιχμάλωτες από το ίδιο κύκλωμα!

Επίσης, ο ισχυρισμός της κυρίας Λεγάκη ότι μετά τη δημοσιοποίηση της ιστορίας της 19χρονης επικοινώνησαν μαζί της άλλες τρεις κοπέλες, λέγοντάς της ότι θέλουν, αλλά φοβούνται να καταθέσουν σε βάρος του αστυνομικού, δείχνει ότι η υπόθεση έχει πολύ δρόμο μπροστά της.

«Το θύμα έχει εξαρχής κατονομάσει στην Αστυνομία τουλάχιστον τρεις ανθρώπους, εκτός του αστυνομικού που έχει ήδη συλληφθεί και του πατέρα της. Για τον πατέρα της δεν ξέρουμε αν συμμετείχε στο κύκλωμα» ανέφερε χαρακτηριστικά η δικηγόρος της 19χρονης, συμπληρώνοντας πως θεωρεί δεδομένο ότι δεν είναι μόνο πέντε οι εμπλεκόμενοι, αλλά περισσότεροι. Αμέσως μετά υποστήριξε ότι επικοινώνησαν μαζί της άλλες τρεις κοπέλες, αναφέροντας ότι «έχουν περάσει τα ίδια» στα χέρια του 39χρονου.

«Από τη Δευτέρα και μετά, λόγω της δημοσιότητας που δόθηκε -και παρότι πολύ κακώς η Εισαγγελία δεν έχει διατάξει να δοθεί στη δημοσιότητα το όνομά του, ώστε να έρθουν και άλλες κοπέλες- έχουν ήδη επικοινωνήσει μαζί μου τρεις που έχουν περάσει τα ίδια στα χέρια του ίδιου ανθρώπου.

Μία εξ αυτών μου έχει μιλήσει με περισσότερες λεπτομέρειες για ανθρώπους άλλους πέρα από αυτόν. Σήμερα θα προσπαθήσω να μιλήσω με την ανακρίτρια, να δώσω ό,τι στοιχεία έχω, με σκοπό να τους παρασχεθεί ασφάλεια, με σκοπό να προσέλθουν στην ανακρίτρια, γιατί αυτός ο κόσμος φοβάται.

Κάποια από αυτά τα θύματα είναι απολύτως τρομοκρατημένα ακόμα» τόνισε στον ANT1 και πρόσθεσε: «Διακινείται από χθες μια πληροφορία ότι υπάρχουν ακόμη δέκα κοπέλες κλεισμένες. Δεν ξέρω τίποτα γι’ αυτό. Μου έχει δοθεί πληροφορία ότι υπάρχει ακόμη μία κοπέλα που απελευθερώθηκε τώρα, μαζί με τη 19χρονη, που δεν θέλει ακόμη να μιλήσει. Ηταν και εκείνη αιχμάλωτη και απελευθερώθηκε μαζί με τη 19χρονη».

Στην ερώτηση αν η κοπέλα αυτή κρατούνταν στο ίδιο μέρος με τη 19χρονη απάντησε: «Νομίζω πως όχι. Η πληροφορία είναι ότι απελευθερώθηκε, επειδή συνελήφθη ο αστυνομικός και απελευθερώθηκε και εκείνη μαζί, χρονικά, με τη δική μου. Δεν θέλει να μιλήσει γιατί φοβάται».

Για τη μητέρα της 19χρονης, η κυρία Λεγάκη είπε ότι δεν είχε επικοινωνία με την κόρη της, αφού ο αστυνομικός είχε σπάσει το κινητό τηλέφωνο της άτυχης κοπέλας και της απαγόρευε να μιλάει με τους δικούς της. Τέλος, εξαπέλυσε κατηγορίες εναντίον της ΕΛ.ΑΣ., επαναλαμβάνοντας ότι απέκλεισε τη νεαρή κοπέλα από τους δικηγόρους της:

«Στην περίπτωση της 19χρονης οι υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. συμπεριφέρθηκαν σαν να ήταν εκείνη κατηγορούμενη, την απέκλεισαν από τους συνηγόρους της, από το να μιλήσει σε σύντομο χρόνο σε κόσμο. Αυτό δεν έχει απαντηθεί. Το τελευταίο που δημιουργεί είναι αίσθηση ασφάλειας. Εγώ αυτό που θα ζητούσα είναι περισσότερες σερβιτόρες στην κοινωνία μας, σαν αυτή που διέσωσε τη 19χρονη.

Και λιγότερους αστυνομικούς σαν αυτούς που την είχαν όλη ημέρα στην Ηλιούπολη, που δεν έκαναν τίποτα και μετά την εξαφάνισαν. Μιλάω για τη στάση των επίσημων Αρχών μετά την αποκάλυψη. Πρέπει η Αστυνομία να συμπεριφέρεται σύμφωνα με τον νόμο και το Σύνταγμα. Δεν φταίει ο κόσμος που διατυπώνει τις επιφυλάξεις. Απαντήσεις στο γιατί την εξαφάνισαν 24 ώρες δεν έχουμε πάρει».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share