Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σεπόλια: Το βίντεο-ντοκουμέντο με την απόπειρα πνιγμού της 4χρονης από τη μητέρα της - Τα σπαρακτικά ουρλιαχτά

Σοκ και δέος!

16 Ιουλίου 2021 14:19
Σεπόλια: Το βίντεο-ντοκουμέντο με την απόπειρα πνιγμού της 4χρονης από τη μητέρα της - Τα σπαρακτικά ουρλιαχτά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σεπόλια: Το βίντεο-ντοκουμέντο με την απόπειρα πνιγμού της 4χρονης από τη μητέρα της! Το βιντεοληπτικό υλικό το οποίο εξασφάλισε και αποκαλύπτει (με προστασία των χαρακτηριστικών των πρωταγωνιστών) το eReportaz προκαλεί αποτροπιασμό.

Σε αυτό φαίνεται ξεκάθαρα η μητέρα της τετράχρονης να την πιέζει ασφυκτικά στον λαιμό για αρκετά δευτερόλεπτα με το μικρό κορίτσι να ουρλιάζει σπαρακτικά. Τις φωνές ακούει και το 6χρονο παιδί της οικογένειας που ήταν παρών κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου μέρους του επεισοδίου.

Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο βίντεο έχει προσκομισθεί και από τον πρώην σύντροφο της συγκεκριμένης γυναίκας (συγκατοικούσε μαζί της μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2020) τετράχρονης στις εισαγγελικές Αρχές μαζί με μια έγγραφη καταγγελία η οποία εξιστορούσε τις κακοποιητικές τάσεις της μητέρας.

«Στο επίμαχο βίντεο απεικονίζεται κακοποίηση και απόπειρα ανθρωποκτονίας (απόπειρα πνιγμού) της τέως συντρόφου μου κατά της ανήλικης κόρης της, ετών 4 που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια του 6χρονου ανήλικου τέκνου της», αναφέρει στην καταγγελία του ο πρώην σύντροφος της εν λόγω γυναίκας ο οποίος είχε φροντίσει να τοποθετήσει κάμερα στο διαμέρισμα καθώς φέρεται να φοβόταν και για την υγεία του δικού του παιδιού, ηλικίας 2 ετών.

Το βίντεο

Στο βίντεο-ντοκουμέντο από το σπίτι-κολαστήριο στα Σεπόλια καταγράφεται ξεκάθαρα η μητέρα να εισέρχεται στο δωμάτιων των παιδιών ψάχνοντας έναν αναπτήρα τον οποίο είχε ξεχάσει στο κρεβάτι της τετράχρονης!

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στο δωμάτιο το αγοράκι ηλικίας 6 ετών φεύγει. Εκείνη έχει αρχίσει ήδη την κακοποιητική συμπεριφορά της απέναντι στο μικρό κοριτσάκι. Αρχικά, ισχυρίζεται ότι μυρίζει καμμένο μέσα στο δωμάτιο και όταν το παιδί αρχίζει να κλαίει, την χαστουκίζει και αρχίζει να την πιέζει με μανία στον λαιμό.

Το παιδί ξεσπάει σε λυγμούς, όμως η φωνούλα της δεν ακούγεται, ενώ τινάζει παράλληλα τα πόδια της για να απεγκλωβιστεί. Στο τέλος του βίντεο η συγκεκριμένη “μητέρα” πετάει μια κουβέρτα επάνω από τη μικρή και εξαφανίζεται από το δωμάτιο!

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο! Προσοχή: Σκληρό περιεχόμενο!

Κατά πληροφορίες του eReportaz μάλιστα τις επόμενες ημέρες η αδίστακτη μάνα περιέφερε το συγκεκριμένο βίντεο και το έδειχνε σε ανθρώπους που έμπαιναν στο σπίτι της λες και ήταν τρόπαιο!

Χαμόγελο του παιδιού

Τα τρία παιδιά της συγκεκριμένης μητέρας έφυγαν από το “κολαστήριο” στα Σεπόλια φιλοξενούνται πλέον στο Χαμόγελο του Παιδιού στην Πάτρα, ύστερα από εισαγγελική παρέμβαση. Το προηγούμενο διάστημα η συγκεκριμένη “μητέρα” ζητούσε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να βρεθεί ένα μεγαλύτερο διαμέρισμα, αλλά και τρόφιμα και ρούχα για τα παιδιά της.

Ωστόσο σύμφωνα με τον ιατρό του Ιπποκρατείου, Νίκο Κουδούνη, διάφοροι εθελοντές είχαν κατορθώσει να μαζέψουν γύρω στις 3.000 ευρώ αλλά και τρόφιμα και ρούχα τα οποία όμως η μητέρα φέρεται να πέταξε στα σκουπίδια λόγω έλλειψης χώρου!

Από την πλευρά της η μητέρα της τετράχρονης στα Σεπόλια μίλησε στο protothema.gr και ισχυρίστηκε ότι τόσο η ίδια όσο και τα ανήλικα παιδιά είχε υποστεί σωματική και ψυχολογική κακοποίηση από τον πρώην σύντροφό της.

«Έχω χαρτί από δικηγόρο με όλη την σωματική και ψυχολογική κακοποίηση που έκανε σε εμένα και τα παιδιά και που του ζητάω την επιμέλεια της μικρής. Έχω χαρτί από γιατρό που αποδεικνύει ότι γνώριζε ειδικά για το συγκεκριμένο συμβάν με τον αναπτήρα.

Επί λέξει τον ρωτούσα να μου πει τι να κάνω γιατί το παιδί τσιρίζει και αναγκάζομαι να βάζω το χέρι μου στο στόμα της, γιατί με απειλούσαν από την γειτονιά ότι θα φέρουν την Πρόνοια, επειδή νομίζανε πως σφάζουμε το παιδί.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι έχω καταθέσει και μήνυση κατά του πρώην συντρόφου μου για ενδοοικογενειακή βία και πως υπάρχουν ηχογραφημένες συνομιλίες μου με ανθρώπους οργανισμού κακοποιημένων γυναικών που τους ζήταγα βοήθεια για να φύγω γιατί με απειλούσε ότι θα με σφάξει και εμένα και τα παιδιά.

Οι γείτονές μας ξέρουν περισσότερα γιατί με έβλεπαν, πότε με μαυρισμένο μάτι, πότε με σπασμένο χέρι και με σημάδια στο πρόσωπο. Έδωσε το βίντεο στις Αρχές γιατί του είπα ότι θα τον παρατήσω..», ανέφερε.

Πηγή: ereportaz.gr

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share