Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Κολαστήριο το διαμέρισμα στην Ηλιούπολη: «Η 9χρονη κόρη του αστυνομικού μπορεί να είχε επαφή με βιασμούς!» - Η ροζ αγγελία της «Ιωάννας» (Φωτογραφία-ντοκουμέντο)

Νέα κατάθεση γυναίκας «καίει» τον αστυνομικό - «Με πολιορκούσε και με πίεζε να εκδίδομαι»

16 Ιουλίου 2021 08:08
«Κολαστήριο το διαμέρισμα στην Ηλιούπολη: «Η 9χρονη κόρη του αστυνομικού μπορεί να είχε επαφή με βιασμούς!» - Η ροζ αγγελία της «Ιωάννας» (Φωτογραφία-ντοκουμέντο)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Κολαστήριο το διαμέρισμα στην Ηλιούπολη: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις της δικηγόρου της πρώην συντρόφου του αστυνομικού που εξέδιδε την 19χρονη στην Ηλιούπολη και η οποία δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο το 9χρονο παιδί που είχε αποκτήσει ο 39χρονος με την πρώην συντροφό του και το οποίο ζούσε στο διαμέρισμα-κολαστήριο, να ήταν θεατής σκηνών βιασμού. Παράλληλα, νέες εξελίξεις έχουμε στην υπόθεση της 19χρονης με πιθανή εμπλοκή και άλλων αστυνομικών στο κύκλωμα trafficking!

Ηλιούπολη: «Μπορεί η 9χρονη να είχε επαφή με βιασμούς» - Τι λέει στο MEGA η Ελισάβετ Τσέρτου

«Αυτό το διαμέρισμα είναι κολαστήριο εδώ και χρόνια. Ξέρω με κάθε λεπτομέρεια τι γινόταν στο διαμέρισμα και γενικότερα τις ασχολίες του αστυνομικού. Ταύτισα την κοινή διαμονή του ανήλικου τέκνου με όσα έζησε η 19χρονη. Είναι λεπτό το ζήτημα. Δεν γνωρίζω εάν το 9χρονο βρισκόταν θεατής σε στιγμές βιασμού ή απειλών, ξυλοδαρμών. Ωστόσο πιθανολογώ, ότι ενδεχομένως, το παιδί μπορεί να είχε επαφή με όλα αυτά» υπογράμμισε στο MEGA η δικηγόρος Ελισάβετ Τσέρτου.

H ίδια εξήγησε ότι «η εντολέας μου δεν μου επιτρέπει να εκθέσω στη δημοσιότητα όσα έζησε. Είναι απόρρητα και δεν θέλει ιδιαίτερη έκθεση» προσθέτοντας ότι η πρώην σύντροφος του αστυνομικού βίωσε «δύσκολες καταστάσεις».

Σε ό,τι αφορά στην 9χρονη κόρη που απέκτησε με τον αστυνομικό η εντολέας της, η κυρία Τσέρτου σημείωσε ότι «η μάνα δεν έχει δει ακόμα το παιδί της, αναμένει, αγωνιά. Καταθέσαμε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, προκειμένου να ανατεθεί επίσημα η επιμέλεια στην μητέρα».

Προανήγγειλε, δε, ότι θα ζητήσουν ιατροδικαστική εξέταση για την 9χρονη, μετά την ανάθεση της επιμέλειας προκειμένου, όπως ανέφερε, «να δούμε τι υπάρχει στην ψυχούλα του, τι είχε βιώσει».

«Η εντολέας μου είναι τίμιο και καλό παιδί. Πολύ βασανισμένο. Η εντολέας μου δεν έχει καμία σχέση με πορνεία ή ροζ βίντεο. Ούτε την εξέδιδε ποτέ. Είναι ικανότατη μητέρα να αναλάβει το κοριτσάκι και να το μεγαλώσει όπως πρέπει» κατέληξε η δικηγόρος.

Φρίκη στην Ηλιούπολη: Έτσι πουλούσαν την 19χρονη - Αυτή είναι η ροζ αγγελία της «Ιωάννας» (Φωτογραφία-ντοκουμέντο)

Φρίκη στην Ηλιούπολη: Διαβάζοντας την δικογραφία και αναζητώντας στοιχεία απο το διαδίκτυο καταλήξαμε στην αγγελία της 19χρονης. Της νεαρής που ο αστυνομικός και ο πατέρας της πωλούσαν σε εύπορους πελάτες έναντι μεγάλης αμοιβής.

Η 19χρονη παρουσιαζόταν στην αγγελία ώς η “Ιωάννα απο την Κύπρο”. Και για να εντυπωσιάζουν το πελατολόγιό τους χρησιμοποιούσαν διάφορα τρίκ. Τόνιζαν τα απόκρυφα μέρη της, ενώ ο αστυνομικός δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει μέχρι και τη μηχανή του σε φωτογράφηση για το “ψάρεμα” των πελατών.

H ροζ αγγελία της «Ιωάννας» από την Ηλιούπολη

Ηλιούπολη: Νέα κατάθεση γυναίκας «καίει» τον αστυνομικό - «Με πολιορκούσε και με πίεζε να εκδίδομαι»

Ραγδαίες οι εξελίξεις με το κύκλωμα σωματεμπορίας που αποκαλύφθηκε μετά τις καταγγελίες της 19χρονης κοπέλας από την Ηλιούπολη εις βάρος 39χρονου επίορκου αστυνομικού. Συγκεκριμένα, μία ακόμη γυναίκα κατέθεσε επίσημα στις Αρχές, καταγγέλλοντας τον αστυνομικό πως την πίεζε για να εκδίδεται έναντι αμοιβής.

Οπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η συγκεκριμένη γυναίκα κατέθεσε κάτω από άκρα μυστικότητα και είπε στην αστυνομία πως ο 39χρονος που κατηγορείται -μεταξύ άλλων- για βιασμό και μαστροπεία, την πίεζε να εκδίδεται και πως για αρκετό καιρό την πολιορκούσε προσφέροντάς της χρήματα με σκοπό να την δελεάσει.

Η ίδια δεν ενέδωσε στον 39χρονο και κατάφερε να ξεφύγει, με την συγκεκριμένη κατάθεση να χαρακτηρίζεται «δεμένη» από τις Αρχές, οι οποίες έχουν ντοκουμέντα που στοιχειοθετούν τα όσα περιέγραψε η γυναίκα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share