Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νέα φρικιαστική υπόθεση: 17χρονος εκβίαζε τον πατέρα 12χρονης με γυμνές της φωτογραφίες - Θρίλερ για 13χρονη και στην Ανάβυσσο (Video)

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εξιχνίασε και μια άλλη υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων

15 Ιουλίου 2021 21:57
Νέα φρικιαστική υπόθεση: 17χρονος εκβίαζε τον πατέρα 12χρονης με γυμνές της φωτογραφίες - Θρίλερ για 13χρονη και στην Ανάβυσσο (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένας 17χρονος μαθητής συνελήφθη στο σπίτι του, στη Μύκονο από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κατηγορούμενος για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας κακουργηματικού χαρακτήρα. Παράλληλα, νέα σοκαριστικά στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια σχετικά με την υπόθεση της καταγγελίας της 19χρονης στην Ηλιούπολη

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ από αστυνομικές πηγές, ο φερόμενος ως δράστης επικοινωνούσε διαδικτυακά με 12χρονη και την έπεισε να του στείλει γυμνές φωτογραφίες της και βίντεο. Στη συνέχεια, ο 17χρονος απέστειλε το συγκεκριμένο ευαίσθητο υλικό στον πατέρα της ανήλικης και παράλληλα του ζητούσε χρηματικό ποσό, προκειμένου, όπως τον απειλούσε, να μην το διαμοιράσει στο διαδίκτυο. Την καταγγελία για τον εκβιασμό από τον 17χρονο έκανε στην ΕΛ.ΑΣ. η μητέρα του κοριτσιού.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ταυτοποίησε τον ανήλικο και εντόπισε τον τόπο κατοικίας του, στη Μύκονο. Αμέσως μετά κλιμάκια αστυνομικών διενήργησαν έρευνα στο σπίτι του κατηγορούμενου, όπου συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικού υπολογιστή και κινητό τηλέφωνο.

Από την επιτόπια έρευνα στα ψηφιακά πειστήρια ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του στην υπό έρευνα υπόθεση και εντοπίστηκε πλήθος αρχείων, βίντεο και φωτογραφίες, όπου μεταξύ άλλων απεικονιζόταν και η 12χρονη. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα και παραπέμφθηκε σε ανακριτή.

Εφιάλτης για 13χρονη στην Ανάβυσσο: 19χρονος επιχείρησε να ασελγήσει πάνω της

Εφιάλτη έζησε μία 13χρονη στην Ανάβυσσο όταν ένας 19χρονος από το Πακιστάν προσπάθησε να ασελγήσει πάνω της ενώ, τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο Μανώλης Σφακιανάκης για την υπερέκθεση των παιδιών στα social media έχοντας κάνει τους παιδόφιλους να «ξεσαλώσουν»!Παράλληλα, διαβάστε πότε είναι κακούργημα και πότε πλημμέλημα η σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων, με αφρομή και το περιστατικό του 48χρονου δασκάλου και της 35χρονης καθηγήτριας.

Σύμφωνα με το MEGA o 19χρονος παραμόνευε έξω από το σπίτι της ανήλικης, και όταν εκείνη βγήκε την άρπαξε και προσπάθησε να ασελγήσει πάνω της. Γείτονας που ήταν στο σημείο έβαλε τις φωνές και βγήκε από το σπίτι ο πατέρας του κοριτσιού.

Ο 19χρονος προσπάθησε να το σκάσει, ωστόσο οι γείτονες τον κυνήγησαν, τον έπιασαν και στη συνέχεια κάλεσαν την Αστυνομία. Κάτοικοι καταγγέλλουν ότι παρόμοια περιστατικά είναι συχνά στην περιοχή και ζητούν περισσότερη αστυνόμευση.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share