Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

To Euro τελείωσε και κατηφόρισαν όλοι στη Μύκονο: Εμπαπέ, Μπενζεμά, Πιάνιτς, Λίνγκαρντ και λοιποί σταρ της μπάλας!

Και ποιος δεν έχει περάσει το φετινό καλοκαίρι από την Μύκονο!

14 Ιουλίου 2021 22:36
To Euro τελείωσε και κατηφόρισαν όλοι στη Μύκονο: Εμπαπέ, Μπενζεμά, Πιάνιτς, Λίνγκαρντ και λοιποί σταρ της μπάλας!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Aμερικανοί, Ισραηλινοί και Αραβες πολιορκούν τη Μύκονο, που στις αρχές του φετινού Ιουλίου ζει μέρες από τη σεζόν του 2019, με λογαριασμούς που αγγίζουν τα 100.000 ευρώ, με μαγαζιά «πατημένα» από κόσμο που θέλει να ζήσει την υπερβολή, ενίοτε στον μέγιστο βαθμό της. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, ο Τσετσένος δισεκατομμυριούχος που έχει μισθώσει δύο Jaguar για την παραμονή του στο νησί.

Ο ίδιος θέλει να μπουν τα δύο υπερπολυτελή οχήματα στον αεροδιάδρομο για να τον παραλάβουν απευθείας από το ιδιωτικό του αεροσκάφος, κάτι που δεν είναι εφικτό, αφού χρειάζεται ειδική άδεια η οποία δίνεται μόνο σε κρατικά ή διπλωματικά οχήματα. Είναι πολύ πιθανό πάντως να είναι το μόνο που δεν μπορεί να γίνει σε ένα μέρος που απευθύνεται σε πολύ πλούσιους πελάτες, οι οποίοι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να ανοίξουν ένα Romanee Conti των 30.000 ευρώ για συνοδεύσουν το rib eye τους. Eγινε και αυτό στο νησί της υπερβολής, όπου αφίχθη προ ημερών η μοναδική 6λιτρη ροζέ σαμπάνια Cristal που υπάρχει στην Ευρώπη, η οποία περιμένει αυτόν που θα την ανοίξει. Τα seaside εστιατόρια έχουν και φέτος την τιμητική τους, με ισχυρό πελατολόγιο που διασκέδαζε απενοχοποιημένα μέχρι την περασμένη Τετάρτη, όταν ανακοινώθηκαν τα νέα μέτρα. Ανάμεσα στους big spenders και σταρ της στρογγυλής θεάς του ποδοσφαίρου, με πρωταγωνιστές τον Κιλιάν Εμπαπέ, τον οικογενειάρχη Καρίμ Μπενζεμά, τον Μίραλεμ Πιάνιτς, τον Γκνάμπρι της Μπάγερν, τον Ασλεϊ Γιανγκ και τον Τζέσι Λίνγκαρντ που ζουν το δικό τους Myconian dream.

Τα γενέθλια του Κρις και ο κολλητός τού 1,3 δισ.!

Το Σάββατο 3 Ιουλίου δεν φυσούσε καθόλου στη Μύκονο, ακόμη και στις παραλίες όπου παραδοσιακά ο αέρας σε παίρνει και σε σηκώνει, όμως αυτό λίγη σημασία είχε για τους πλούσιους και διάσημους που βρίσκονταν στο νησί. Ενας από αυτούς είναι και ο πολύ γνωστός ηθοποιός Κρις Ο’Ντόνελ, που γιόρτασε τα γενέθλιά του στον Πάνορμο με ένα μεγάλο τραπέζι και περίπου 100 προσκεκλημένους. Ανάμεσά τους και ο στενός του φίλος Ιγκον Ντέρμπαν, γνωστός επενδυτής στον χώρο της τεχνολογίας με προσωπική περιουσία 1,3 δισ. δολάρια, που είχε νοικιάσει μια θηριώδη θαλαμηγό για τις διακοπές του στη Μύκονο.

Το δώρο του επιχειρηματία ήταν να ανοίξει μια τρίλιτρη φιάλη Haut-Brion του 1999 που κοστίζει 15.000 ευρώ, ένα Romanee Conti των 25.000 ευρώ και τέσσερα Chateau Petrus των 10.000 ευρώ έκαστο, σύμφωνα με τις πληροφορίες. Ο ηθοποιός, που δεν επιθυμούσε την παραμικρή δημοσιότητα και δεν ασχολείται καθόλου με τα social media, απόλαυσε το γεύμα στο «Principote» που, σύμφωνα με όσα ακούστηκαν λίγα 24ωρα μετά την αναχώρησή του, του κόστισε περί τα 50.000 ευρώ. Ο συμπρωταγωνιστής του Αλ Πατσίνο στο «Αρωμα γυναίκας» και πρωταγωνιστής του «NCIS Los Angeles» έμεινε μαζί με την οικογένεια του σε βίλα του νησιού και δεν κυκλοφόρησε πολύ στη Χώρα. Την ίδια στιγμή, το νησί βουλιάζει από τουρίστες και μέχρι την περασμένη Τετάρτη όλοι βίωναν μια κατάσταση ακόμη καλύτερη από τη μυθική πλέον σεζόν του 2019, αφού οι αφίξεις ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

Το «Nammos» ειδικά τα Σαββατοκύριακα «στενάζει» από κόσμο που ανέβαινε στα τραπέζια, ενώ τα πρώτα πάρτυ στο «Scorpios» μάζεψαν πολύ κόσμο, ανάμεσά τους και τον σούπερ σταρ της μουσικής Ρόμπι Γουίλιαμς. Ο αγαπημένος τραγουδιστής βρέθηκε ινκόγκνιτο στο Νησί των Ανέμων και δεν ήθελε να φωτογραφηθεί με θαυμαστές που τον πλησίασαν, ενώ συνοδευόταν από σωματοφύλακες που είχαν κάνει κλοιό γύρω του. Το «SantΑnna» ξεκίνησε και αυτό τα πάρτυ, αλλά τελικά θα κάνει το πρώτο μόνο με καθήμενους, αφού δεν υπήρχε περιθώριο αναβολής, ενώ αναπροσαρμόζει τα πλάνα του σε ό,τι αφορά ιδιωτικά πάρτυ, όπως αυτό ενός Ισραηλινού γόνου πολιτικού που παντρεύεται στη Μύκονο.

To Euro τελείωσε και κατηφόρισαν όλοι στη Μύκονο
H τρίλιτρη φιάλη Haut-Brion του 1999 που κοστίζει 15.000 ευρώ


To Euro τελείωσε και κατηφόρισαν όλοι στη Μύκονο
Τα «μεταλλαγμένα» τζιπ της Μυκόνου στα οποία έγιναν ειδικές μετατροπές με κόστος 150.000 ευρώ

Η επέλαση των Ισραηλινών

Εκεί όπου η έννοια «Ελληνας τουρίστας» σχεδόν δεν υφίσταται και φέτος, με μόνη εξαίρεση το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, όπου τα σουβλατζίδικα «αναστέναξαν» από κόσμο, κάτι που ήταν αναμενόμενο με τις τιμές που έχουν τα εστιατόρια στο νησί. Ενα νησί που τα τελευταία έντεκα χρόνια λειτουργεί ως ανεξάρτητο κρατίδιο για τους πολύ πλούσιους και για κάποιους ελάχιστους Ελληνες που διαθέτουν σπίτια και μπορούν να πηγαίνουν. Αραβες, Αμερικάνοι, Βρετανοί και κυρίως Ισραηλινοί, όλοι με υψηλά έως πολύ υψηλά εισοδήματα, έχουν πάει φέτος στη Μύκονο, σχεδόν όλοι όμως αποφεύγουν τη Χώρα.

Επιλέγουν τα γνωστά εστιατόρια by the sea και φεύγουν γεμάτοι μετά από παραμονή οχτώ ωρών συνδυάζοντας μπάνιο και φαγητό, ενώ αν κατέβουν στην πόλη το κάνουν μόνο για δείπνο στο «Coya», στο «Noema», στον «Κουρσάρο», στο «Lotus», στο καινούριο «Lio» που είχε εγκαίνια την Παρασκευή και άλλα. Οι Ισραηλινοί στήνουν σχεδόν καθημερινά κοσέρ γεύματα σε διάφορα γνωστά στέκια της Μυκόνου, με τον ραβίνο τους να ευλογεί τα μαγειρικά σκεύη όπου θα ετοιμαστεί το φαγητό τους.

Το έκαναν στον Πάνορμο και στο «Solymar» στο Καλό Λιβάδι, ενώ οι περισσότεροι έχουν νοικιάσει βίλες σε διάφορες περιοχές της Μυκόνου και οι μεγάλες παρέες μεταφέρονται με τα γνωστά βαν.

Πάνω από 2.000 τέτοια οχήματα οργώνουν το νησί. Η κυκλοφορία αρκετές φορές θυμίζει μποτιλιάρισμα στην Ποσειδώνος, ειδικά τα Σαββατοκύριακα, όταν πηγαινοφέρνουν πελάτες. Πελάτες που στο «Nammos» ανοίγουν τις λεγόμενες premium φιάλες των 3.000 ευρώ αν μιλάμε για μια τεκίλα Don Julio 1942 ή μια Clase Azul. Στο νησί φυσικά καταφτάνουν και οι πλέον σπάνιες σαμπάνιες. Οι πελάτες στο «Principote» μπορούν ήδη να επιλέξουν τη μοναδική ροζέ Cristal των έξι λίτρων και οσονούπω τις δύο από τις οχτώ εξάλιτρες Fleur de Miraval που κυκλοφόρησαν σε όλο τον κόσμο.


To Euro τελείωσε και κατηφόρισαν όλοι στη Μύκονο
Ο άσος της Μπαρτσελόνα Μίραλεμ Πιάνιτς με τον Μάρκο Μποριέλο στις «χρυσές» μπριζόλες του Νουσρέτ


To Euro τελείωσε και κατηφόρισαν όλοι στη Μύκονο
Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Νικόλ Σέρζινγκερ

Πολλοί διάσημοι σταρ της στρογγυλής θεάς του ποδοσφαίρου, με πρώτο και καλύτερο από την περασμένη Δευτέρα το βράδυ τον πολύ Κιλιάν Εμπαπέ, χαλαρώνουν και παρτάρουν στο νησί. Ο νεαρός στράικερ της Παρί Σεν Ζερμέν εμφανίστηκε πρώτη φορά δημοσίως μαζί με φίλους του στον Πάνορμο και κάθισε σε ένα από τα καλύτερα τραπέζια του εστιατορίου. Εκτός από το φαγητό ο Εμπαπέ εντρύφησε και στα σφηνάκια τεκίλας φορώντας ένα λευκό καπέλο, το οποίο έβγαλε κάποια στιγμή όταν ένιωσε πιο χαλαρός. Ο Καρίμ Μπενζεμά, αντιθέτως, κάνει πιο prive διακοπές με την οικογένειά του και δεν θέλει να πολυφαίνεται, γι’ αυτό και σχεδόν κανείς δεν τον αναγνώρισε όταν έφτασε στον Πάνορμο. Μαζί του ήταν η σύζυγός του και η μικρή του κόρη.

Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης οδηγήθηκε σε prive χώρο του «Principote» ώστε να μην τον ενοχλήσει κανείς. Απόλαυσε προστατευμένος ένα οικογενειακό γεύμα εντρυφώντας κυρίως στο σούσι και τα φρέσκα θαλασσινά, έπαιξε με την κόρη του στη θάλασσα και χαλάρωσε κάνοντας ηλιοθεραπεία. Σε απόσταση αναπνοής ήταν οι δύο άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας. Αρκετοί λουόμενοι τον αναγνώρισαν, αλλά τον άφησαν ήσυχο να απολαύσει την πρώτη μέρα των διακοπών του στη Μύκονο, την περασμένη Δευτέρα, μετά τον αποκλεισμό της Γαλλίας από το Euro.

Στο Νησί των Ανέμων και της luxury ανεμελιάς βρίσκεται και ο άσος της Μπαρτσελόνα Μίραλεμ Πιάνιτς, ο οποίοςπροσγειώθηκε εκεί την προπερασμένη Παρασκευή μαζί με τον πολύ καλό του φίλο από την εποχή που έπαιζαν μαζί στη Ρόμα, Μάρκο Μποριέλο. Ο πρώην πλέον ποδοσφαιριστής της Μίλαν και ο Πιάνιτς διασκέδασαν στον Πάνορμο πίνοντας ένα από τα πιο εκλεπτυσμένα ροζέ κρασιά, το Sainte Marguerite. Το ίδιο βράδυ επισκέφθηκαν το εστιατόριο του Νουσρέτ και παρήγγειλαν τις «χρυσές» μπριζόλες του, με τον Πιάνιτς να ρίχνει το αλάτι όπως ο διάσημος Τούρκος χασάπης, ο οποίος έσπευσε να τους κόψει προσωπικά το κρέας. Την επόμενη μέρα βρήκαν μια ερημική παραλία και κάποιους πιτσιρικάδες και έπαιξαν για αρκετή ώρα μαζί τους απολαμβάνοντας μια εντελώς διαφορετική διασκέδαση, τη μοναδική ίσως για την οποία δεν χρειάστηκε να πληρώσουν τίποτα.

To Euro τελείωσε και κατηφόρισαν όλοι στη Μύκονο
Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής Κιλιάν Εμπαπέ με την παρέα του στο «Principote»

To Euro τελείωσε και κατηφόρισαν όλοι στη Μύκονο
Πολλά τα πάρτυ στα παραλιακά μπαρ και εστιατόρια της Μυκόνου

To Euro τελείωσε και κατηφόρησαν όλοι στη Μύκονο
Ο ποδοσφαιριστής Καρίμ Μπενζεμά στη βίλα του


 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share