Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Δυστυχώς: Τραγικές εξελίξεις με την υγεία του Δημήτρη Κοντομηνά!

"Έχει μείνει λιγότερο από μισός... Είναι διασωληνωμένος και..."

14 Ιουλίου 2021 14:58
Δυστυχώς: Τραγικές εξελίξεις με την υγεία του Δημήτρη Κοντομηνά!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε σουίτα του νοσοκομείου Υγεία νοσηλεύεται τις τελευταίες εβδομάδες ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς, που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, όπως αναφέρει σε πρόσφατο δημοσίευμά του το περιοδικό Λοιπόν.

Ο πρώην πρόεδρος του ALPHA βρίσκεται υπό 24ωρη στενή ιατρική παρακολούθηση ενώ στο πλευρό του έχει την κόρη του Μαρία και τον γαμπρό του Αριστοτέλη Τζιαμπίρη.

Τα προβλήματα υγείας του ξεκίνησαν μετά την επιστροφή του από την Αμερική. Αρχικά παρέμεινε σε κατ' οίκον νοσηλεία στο κτήμα της Βαρυμπόμπης υπό 24ωρη παρακολούθηση από αποκλειστική νοσοκόμα, ενώ υπήρχε γιατρός σε επιφυλακή όλη την ημέρα.

Ωστόσο, μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα, οι γιατροί έκριναν απαραίτητη την εισαγωγή του 81χρονου επιχειρηματία στο νοσοκομείο, καθώς διαπιστώθηκε η επιδείνωσή του.

Η κατάσταση του Δημήτρη Κοντομηνά

"Έχει μείνει 60 κιλά μου είπε πριν από λίγες ημέρες ένας άνθρωπος που ήταν και είναι πολύ κοντά στον πρόεδρο. Τον άνθρωπο που ξεκίνησε από το μηδέν μια αυτοκρατορία. Έναν οργανισμό που έχει περάσει κατά 80% στην κόρη του, Μαρία.

Η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί πλήρως τους πρώτους μήνες του φθινοπώρου με την συνεχίστρια να είναι συνεχώς δίπλα στον πατέρα της. Ο επιχειρηματίας είναι διασωληνωμένος και δίνει καθημερινά μάχη για την ζωή του. Ένας άντρας κοντά στο 1,80 με περισσότερα από 130 κιλά. Έχει μείνει λιγότερο από μισός. Η καρδιά του ωστόσο παραμένει δυνατή.

Κι αυτό δίνει ελπίδες στους γιατρούς του.", δήλωσε μάρτυρας στο περιοδικό.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση με την κούκλα σύντροφό του

Το 2019 το ζευγάρι βρέθηκε στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών και παρακολούθησε την προβολή του ντοκιμαντέρ «Ένας Κόσμος».

Η Laurie Holcombe, είναι το στήριγμα του Δημήτρη Κοντομηνά και βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του. Η γοητευτική Laurie είναι μαζί με τον επιχειρηματία από το 2016, είναι καθηγήτρια πανεπιστημίου και κατάγεται από τις Η.Π.Α.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Δημήτρης Κοντομηνάς, κατά την είσοδο τους, αλλά και την έξοδο τους από το κτίριο, έβαζε το χέρι του στην μέση της αγαπημένης του, δείχνοντας έτσι πόσο προστατευτικός είναι απέναντι της.

Δυστυχώς: Τραγικές εξελίξεις με την υγεία του Δημήτρη Κοντομηνά!

Πηγή: Youweekly.gr

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share