Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Πετράλωνα: Νεκρός εντοπίστηκε ο 37χρονος που είχε εξαφανιστεί

Η σορός βρέθηκε στην Καλλιθέα

14 Ιουλίου 2021 14:34
Πετράλωνα: Νεκρός εντοπίστηκε ο 37χρονος που είχε εξαφανιστεί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρός εντοπίστηκε ο 37χρονος που είχε εξαφανιστεί από την περιοχή των Πετραλώνων στις 19 Ιουνίου.

Η σορός που βρέθηκε στις 21/06/2021 στην περιοχή της Καλλιθέας, ταυτοποιήθηκε και διαπιστώθηκε ότι ανήκει στον 37χρονο.

Για την εξαφάνισή του είχε ενεργοποιηθεί και η υπηρεσία Missing Alert από «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Τα αίτια του θανάτου διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.

Σε ανακοίνωσή του «Το Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα συλλυπητήριά του προς την οικογένεια αναφέροντας:

«Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση της εξαφάνισης του Αποστολά Θωμά, καθώς σήμερα ενημερωθήκαμε από τις αρμόδιες αρχές ότι ταυτοποιήθηκε η σορός που είχε βρεθεί στις 21/06/2021 στην περιοχή της Καλλιθέας. Τα αίτια του θανάτου διερευνώνται ακόμη από τις αρμόδιες αρχές.

«Αν και η εξαφάνιση του Αποστολά Θωμά δηλώθηκε στις 25/06/2021, δεν κατέστη δυνατή η άμεση ταυτοποίηση της σωρού και έτσι η μεγάλη καθυστέρηση στην διαδικασία μεγέθυνε την ανησυχία και την αγωνία των δικών του ανθρώπων . ‘To Χαμόγελο του Παιδιού’ θέλει να εκφράσει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια».

Βρέθηκε νεκρός ο στυλίστας Νάσος Κάτρης! Είχε εμβολιαστεί με AstraZeneca

Νεκρός στο διαμέρισμα του βρέθηκε, από καλή του φίλη, ο 32χρονος στυλίστας Νάσος Κάτρης, ο οποίος δεν είχε δώσει σημάδια ζωής για περίπου 24 ώρες. Οι γονείς του είχαν ανησυχήσει και είχαν ειδοποιήσει μάλιστα την αστυνομία.

Να σημειώσουμε μάλιστα πως ο στυλίστας, σύμφωνα με όσα ανέφερε η ίδια φίλη του στο protothema.gr έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca την Δευτέρα 7 Ιουνίου. Μάλιστα πριν λίγες ώρες πέθανε από το συγκεκριμένο εμβόλιο και 43χρονη μητέρα.

«Τον βρήκα νεκρό στο διαμέρισμά του χθες το βράδυ. Οι τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν τη σoρό του μας είπαν ότι είναι πολύ πιθανόν να σχετίζεται ο θάνατος του με κάποια παρενέργεια του εμβολίου. Ο Νάσος έκανε το εμβόλιο την Δευτέρα το μεσημέρι στις 16.00 και γύρισε σπίτι του. Ηταν μια χαρά. Έφαγε με έναν φίλο του και μετά πήγε να κοιμηθεί.

Βρέθηκε νεκρός ο στυλίστας Νάσος Κάτρης

Αυτό που μάθαμε είναι ότι έκανε εμετό, έβγαλε αίμα και πιθανόν να πνίγηκε απ’ αυτό, δηλαδή να έπαθε αναρρόφηση. Το τηλέφωνο του βρέθηκε από την άλλη πλευρά του κρεβατιού. Ο άνθρωπος που μένει ακριβώς από κάτω του, άκουσε φωνές και θορύβους γύρω στις 6 το απόγευμα ωστόσο δεν έδωσε σημασία διότι όπως μας είπε δεν ήθελε να ενοχλήσει. Οι γιατροί μας είπαν ότι μετά την νεκροψία θα μπορούν να ξέρουν περισσότερα σχετικά με το τι προκάλεσε τον ξαφνικό θάνατό του» τόνισε η σχεδιάστρια και προκαλεί σοκ.

Να υπενθυμίσουμε πως ανοίγει τη συζήτηση για υποχρεωτικό εμβολιασμό για νοσηλευτές και προσωπικό σε φροντίδες υγείας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share