Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023

Σταυρούλα Τζιράκη: Έγραψε το απόλυτο 20 σε Φυσική και Χημεία - Η μαθήτρια από τον Πειραιά που αρίστευσε στις Πανελλήνιες!

Μπαίνει σ' όποια σχολή θέλει με 19374 μόρια!

14 Ιουλίου 2021 14:04
Σταυρούλα Τζιράκη: Έγραψε το απόλυτο 20 σε Φυσική και Χημεία - Η μαθήτρια από τον Πειραιά που αρίστευσε στις Πανελλήνιες!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021: Η Σταυρούλα Τζιράκη αρίστευσε στις πανελλαδικές και «διαφήμισε» το Μουσικό Σχολείο Πειραιά με τις επιδόσεις της ενώ έγραψε το απόλυτο 20 σε Φυσική και Χημεία και 19,8 στα Μαθηματικά!

Παράδειγμα προς μίμηση η μέχρι πρότινος μαθήτρια του Μουσικού Σχολείου Πειραιά, η οποία με τις επιδόσεις της στης Πανελλήνιες Εξετάσεις, τίμησε τόσο το σχολείο της όσο και την πόλη της, αφού κατέγραψε έναν από τους υψηλότερους μέσους όρους πανελλαδικά.

Η Σταυρούλα Τζιράκη κατάφερε να συγκεντρώσει 19.374 μόρια κάνοντας περήφανους τους δικούς της ανθρώπους, εξασφαλίζοντας έτσι μια θέση σε όποια από τις κορυφαίες πανεπιστημιακές σχολές της χώρας αποφασίσει να φοιτήσει.

Σταυρούλα Τζιράκη: Έγραψε το απόλυτο 20 σε Φυσική και Χημεία

Αν και αρχική της επιλογή φαίνεται να είναι το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο, υπάρχει ακόμα χρόνος μέχρι την ολοκλήρωση των μηχανογραφικών.

Εντυπωσιακό και άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι έγραψε «καθαρό» 20 σε Φυσική και Χημεία, ενώ άγγιξε το επίσης «καθαρό» 20 στα Μαθηματικά (19,8)!

Λαμπρινή Τζαβίδη: Αγρινιώτισσα μαμά «σάρωσε» στις Πανελλαδικές με 18.845 μόρια

Λαμπρινή Τζαβίδη: H Αγρινιώτισσα μαμά που «σάρωσε» στις Πανελλαδικές με 18.845 μόρια! Επαγγελματίας αισθητικός στην Αττική, μητέρα δύο παιδιών, και οπλισμένη με… πολλή υπομονή και επιμονή, η Λαμπρινή Τζαβίδη, καταγόμενη από την Ποταμούλα Αγρινίου εξετάστηκε στις Πανελλαδικές μέσω ημερήσιου ΕΠΑΛ και «σάρωσε»!

18.845 μόρια συγκέντρωσε η 39χρονη αισθητικός, αποδεικνύοντας ότι οι στόχοι είναι εφικτοί για όποιον κάνει τα πάντα για να τους πετύχει. Επίσης, η Σοφία Βάγια είναι η πρώτη των πρώτων των Πανελληνίων 2021, η οποία με σχεδόν 20 μπαίνει στη Νομική της Αθήνας, την πρώτη της επιλογή.

Διαβάζοντας μαζί με τα δύο παιδάκια της, τα οποία και… προετοίμαζε για την επόμενη μέρα στο σχολείο μπόρεσε να συγκεντρώσει μία βαθμολογία που της ανοίγει τις «πόρτες» για τις Σχολές Υγείας που επιθυμεί. Αγαπά ιδιαίτερα τη Νοσηλευτική και τη Μαιευτική αν και βέβαια με τόσα μόρια «χτυπά» πιθανότατα μέχρι και… Ιατρική.

 Λαμπρινή Τζαβίδη

Οι δυσκολίες σαφώς πολλές και οι συνθήκες λόγω κορωνοϊού έκαναν το εγχείρημα ακόμη δυσκολότερο, με τα παιδιά να είναι λόγω τηλεκπαίδευσης όλη μέρα στο σπίτι. Είχε όμως την απόλυτη στήριξη όλων.

Συνειδητά, στοχεύει σε σχολές της Βορείου Ελλάδας, όπου και αναμένεται να μετακομίσει οικογενειακώς, λόγω και της φύσης της δουλειάς του συζύγου της. Παράδειγμα προς μίμηση και άξια συγχαρητηρίων!

Σάρωσαν στις Πανελλήνιες δίδυμες αδελφές - Θα χωριστούν για πρώτη φορά!

Οι δίδυμες Αργυρώ και Ευαγγελία Μακρή από το Βόλο, πέτυχαν στις Πανελλήνιες εξετάσεις και για πρώτη φορά θα χωριστούν, προκειμένου να κυνηγήσει η καθεμία το όνειρό της.

Πιο συγκεκριμένα, για πρώτη φορά από την γέννησή τους, οι δίδυμες, οι οποίες μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό, πρόκειται να χωριστούν για να σπουδάσουν σε διαφορετικές σχολές.

Τα επόμενα σχέδια που έχουν οι δίδυμες μετά την επιτυχία στις Πανελλήνιες 2021

Οι δίδυμες που είναι απόφοιτες του 2ου ΓΕΛ Βόλου, πέτυχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις και βρίσκονται πολύ κοντά στις σχολές που επιθυμούν να εισαχθούν.

Η Αργυρώ συγκέντρωσε στις πανελλαδικές 18.189 μόρια και επιθυμεί να εισαχθεί σε κάποια Ιατρική Σχολή ως πρώτη της επιλογή κι ως δεύτερη σε Τμήμα Βιολογίας, ενώ η Ευαγγελία συγκέντρωσε 16.661 μόρια και θέλει να περάσει στην Αρχιτεκτονική.

Αργυρώ και Ευαγγελία Μακρή σάρωσαν στις Πανελλαδικές

Σε συνέντευξή τους στο magnesianews.gr, δηλώνουν τη χαρά και την ικανοποίησή τους για την επιτυχία τους, με τους γονείς τους να είναι ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη διπλή χαρά.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share