Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ναυπακτία: Σύλληψη άνδρα που βίαζε τη 14χρονη κόρη του

Στον εισαγγελέα ο κατηγορούμενος

14 Ιουλίου 2021 10:49
Ναυπακτία: Σύλληψη άνδρα που βίαζε τη 14χρονη κόρη του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χειροπέδες πέρασαν άνδρες της αστυνομίας στη Ναυπακτία σε έναν 45χρονο αλλοδαπό στην περιοχή του Ευπαλίου, με την κατηγορία της ασέλγειας σε βάρος της 14χρονης κόρης του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τον εισαγγελέα Άμφισσας έχει ζητηθεί ιατροδικαστική εξέταση ενώ ο 45χρονος που φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη του κρατείται και χθες (13/07/2021) οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Άμφισσας.

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν οι ιατροδικαστικές εξετάσεις οι οποίες αναμένονται.

Σύλληψη ναυπακτία βιασμός

«Με εξέδιδε για 160 ευρώ, με απειλούσε με όπλο»: Ανατριχιάζει η 19χρονη για την αιχμαλωσία στην Ηλιούπολη

Ανατριχιαστική είναι η κατάθεση της 19χρονης, που έζησε τον εφιάλτη στα χέρια 39χρονου αστυνομικού στην Ηλιούπολη, με την ίδια να αναφέρει τα πάντα με λεπτομέρειες.

Το νεαρό κορίτσι, κατήγγειλε τον 39χρονο, που όπως και ο πατέρας της προφυλακίστηκε, ότι την βίαζε την εξέδιδε και την ξυλοκοπούσε όταν του έφερνε αντιρρήσεις αλλά και τον πατέρα της ότι την βίαζε από την ηλικία των 11 ετών ενώ κατονόμασε και άλλα πρόσωπα τα οποία φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Η 19χρονη κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του κατηγορούμενου όταν αποκάλυψε σε μια εργαζόμενη σε καφετέρια κοντά στο σπίτι – κολαστήριο τον εφιάλτη που ζούσε.

Σύμφωνα με την κατάθεση της το Σάββατο 10 Ιουλίου, που έγινε παρουσία πραγματογνώμονα ψυχολόγου, ο κατηγορούμενος την κλείδωνε στο σπίτι και της επέτρεπε να κάνει συγκεκριμένες διαδρομές ενώ την παρακολουθούσε με μια εφαρμογή που είχε τοποθετήσει στο κινητό της.

Η γνωριμία της με τον 39χρονο, όπως αναφέρει η 19χρονη, έγινε πριν από ενάμιση μήνα μέσω κοινού γνωστού τους και η σχέση τους δεν άργησε να γίνει ερωτική.

Μάλιστα, μέσα στην πρώτη εβδομάδα μετακόμισε στο σπίτι του στην Ηλιούπολη ενώ λίγες ημέρες αργότερα και όταν εκείνη εκδήλωσε την επιθυμία να εργαστεί της έκανε πρόταση να εκπορνευθεί.

«Εγώ ενημέρωσα τη μητέρα μου ότι θα πάω να μείνω μαζί του. Μετά από περίπου δύο εβδομάδες αφού πήγα στο σπίτι του, του είπα ότι ήθελα να βρω κάποια δουλειά για παράδειγμα σε καφετέρια. Αυτός όμως μου είπε ότι η μητέρα ενός φίλου του, του Γ. Λ. έχει οίκους ανοχής στην Αθήνα και ένα site για να κλείνεις ερωτικά ραντεβού με κοπέλες και μου πρότεινε να εργαστώ και εγώ για αυτήν.

Ο Δ. και ο Λ. δουλεύουν χωρίς να φαίνονται για τη μητέρα του Λ., την οποία φωνάζουν στη δουλειά Μ. χωρίς να γνωρίζω ποιό είναι το πραγματικό της όνομα. Αυτοί ουσιαστικά είναι τα αφεντικά και κανονίζουν τις δουλειές και διαχειρίζονται το site (σ.σ. το κατονομάζει).

Όταν μου έγινε η πρόταση από το Δ. να εργαστώ μαζί τους, εγώ αρχικά το αρνήθηκα όμως αυτός με απείλησε ότι θα με σκοτώσει και ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά μου και έτσι εξαναγκάστηκα να δουλέψω μαζί τους», αναφέρει η 19χρονη στην κατάθεση της και στη συνέχεια μιλά με λεπτομέρειες για τα ερωτικά ραντεβού σε σπίτια και ξενοδοχεία σε Γλυφάδα, Σκαραμαγκά και άλλες περιοχές της Αττικής σημειώνοντας πως καθημερινά είχε 3-4 συναντήσεις στις οποίες την συνόδευε ένας άνδρας που συστηνόταν ως στρατιωτικός.

Έτσι ξεκίνησε ο εφιάλτης

Η αρχή έγινε με την δημιουργία του προφίλ της 19χρονης στο site μέσω του οποίου κλείνονταν τα ραντεβού.

«Ο Δ. μου είπε ότι θα πηγαίνω σε ραντεβού με διάφορα άτομα με τα οποία θα ερχόμαστε σε συνουσία και από τα χρήματα που θα δίνουν ως αντάλλαγμα, τα οποία ήταν συνήθως 160€, εγώ θα έπαιρνα τα 80.

Έτσι, ο Δ. έφτιαξε και δικό μου προφίλ στο site με ψεύτικα στοιχεία (σ.σ. τα αναφέρει) βάζοντας φωτογραφίες και βίντεο μου χωρίς να φαίνεται το πρόσωπό μου, ώστε να μπορούν οι πελάτες να κλείσουνε ραντεβού μαζί μου. Στο site αυτό, αναγράφονται δύο τηλέφωνα στα οποία απαντάει μια τηλεφωνήτρια η οποία κανονίζει τα ραντεβού με τις κοπέλες οι οποίες υπάρχουν στο site.

Ακόμα ο Δ. μου είπε να διαγράψω τα προφίλ και τις φωτογραφίες μου στο instagram και στο facebook καθώς και όλες τις επαφές μου στο κινητό εκτός της μητέρας μου, πράγμα το οποίο έκανα.

Η διαδικασία που ακολουθούσαμε αφού έκλειναν ραντεβού οι πελάτες είχε ως εξής: Ερχόταν από το σπίτι του Δ. με ένα αυτοκίνητο χρώματος μπλε, ένα άτομο ο οποίος μου είπε ότι λεγόταν Γ. και ότι είναι στρατιωτικός. Αυτός με έπαιρνε με το αυτοκίνητο και με πήγαινε στα ραντεβού τα οποία γινόταν σε διάφορα ξενοδοχεία και σπίτια, με άφηνε εκεί και περίμενε απέξω στο αυτοκίνητο μέχρι να τελειώσω με το ραντεβού ώστε να με ξαναπάρει και να με πάει πίσω στο σπίτι του Δ.

Εγώ ερχόμουν σε συνουσία με τα άτομα στα οποία με πήγαινε ο οδηγός, έπαιρνα τα λεφτά τα οποία μου έδιναν τα οποία ήταν 160 € την ώρα και τα έδινα στον Δ. μόλις γύρισα πίσω».

Η 19χρονη υποστηρίζει ότι ο κατηγορούμενος μόνο τις δυο πρώτες φορές της έδωσε 50 ευρώ και στη συνέχεια έπαιρνε ο ίδιος το σύνολο των χρημάτων που έδιναν οι πελάτες.

Οι βιασμοί από τον πατέρα της

Η 19χρονη κατονόμασε ακόμη έναν άνδρα ο οποίος φέρεται να την εξέδιδε σε φίλους του πριν τον αστυνομικό ενώ προχώρησε και σε μια ακόμη σοκαριστική καταγγελία καθώς υποστήριξε πως ο πατέρας της την βίαζε από την τρυφερή ηλικία των 11 ετών μέχρι και τα 17 της χρόνια λίγες μόλις ημέρες πριν τα γενέθλια της.

Όπως ανέφερε βιάστηκε από τον πατέρα της περισσότερες από 30 φορές χωρίς το γεγονός αυτό να το γνωρίζει ο αδελφός και η μητέρα της.

Μάλιστα, σύμφωνα με την κατάθεση της το μαρτύριο της σταμάτησε εξαιτίας της καραντίνας του κορωνοϊού καθώς ήταν πάντα παρόντες στο σπίτι η μητέρα ή ο αδερφός της.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share