Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τροχαίο στην Νίκαια: Θλίψη και οδύνη στην κηδεία της μικρής Παναγιώτας

Σπαραγμός για την αθώα ψυχούλα!

13 Ιουλίου 2021 20:13
Τροχαίο στην Νίκαια: Θλίψη και οδύνη στην κηδεία της μικρής Παναγιώτας
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Σε κλίμα θλίψης και οδύνης έγινε σήμερα (13/7) η κηδεία για τον τραγικό θάνατο της μικρής Παναγιώτας στο τροχαίο της Νίκαιας, με την τελετή να λαμβάνει τόπο στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στον Κολωνό.

Κρατώντας λευκά λουλούδια, συντετριμμένοι όλοι με δάκρυα στα μάτια ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν τι έχει συμβεί.

Ράγισε καρδιές η φωνή του πατέρα βγαίνοντας από την εκκλησία ενώ η μητέρα υποβασταζόμενη από συγγενικά πρόσωπα κρατώντας στα χέρια της την φωτογραφία του κοριτσιού ξέσπασε.

Σε ποια κατάσταση βρίσκεται η ξαδέλφη της;

Όλα συνέβησαν την περασμένη Πέμπτη όταν το 7χρονο αγγελούδι παρασύρθηκε από φορτηγό καθώς προσπαθούσε να διασχίσει το δρόμο μαζί με τη θεία και την 12χρονη ξαδέρφη της. Μόλις είχαν κατέβει από ένα πούλμαν καθώς επέστρεφαν από την παραλία.

Το δυστύχημα με θύμα την 7χρονη σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Κουταΐση στη Νίκαια.

Σύμφωνα με τον ANT1, η 12χρονη ξαδέρφη της νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Παίδων» Αγία Σοφία όπου η κατάστασή της είναι σταθερή.

Ο οδηγός του φορτηγού μεταφέρθηκε στα δικαστήρια Πειραιά από το αστυνομικό τμήμα Κορυδαλλού στο οποίο ήταν κρατούμενος μετά το τραγικό δυστύχημα και αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του εισαγγελέα, ενώ συνεχίζεται η προανάκριση από την Τροχαία για τις συνθήκες του δυστυχήματος.

«Συγχωρώ τον οδηγό»

Aπαρηγόρητος είναι ο πατέρας της 7χρονης Παναγιώτας που χθες παρασύρθηκε από φορτηγό στη Νίκαια και άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο. Από τα πρώτα λόγια που είχε πει ο πατέρας της ήταν ότι επιθυμία του ήταν να δωρίσει τα όργανα του κοριτσιού, κάτι τέτοιο όμως δεν μπορεί να γίνει.

«Συγχωρώ τον οδηγό, ήταν ένα αγγελούδι, ήταν τόσο όμορφο που ο Θεός το πήρε μαζί του. Δεν ξέρω αν ο οδηγός είχε οικογένεια» είπε.

Επισήμανε ωστόσο ότι η επιθυμία του να δώσει τα όργανά της μικρής δεν μπορεί να γίνει πραγματικότητα καθώς, όπως του είπε η γιατρός, η δωρεά μπορεί να γίνει μόνο όταν ο ασθενής είναι διασωληνωμένος. «Μεταμορφώθηκε σε άγγελο» είπε για την 7χρονη Παναγιώτα μιλώντας στο T Live.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share