Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ΕΛΤΑ: Θέσεις επιθεωρητών – Μέχρι πότε είναι οι αιτήσεις

Νέες θέσεις εργασίας

12 Ιουλίου 2021 17:27
ΕΛΤΑ: Θέσεις επιθεωρητών – Μέχρι πότε είναι οι αιτήσεις
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα ΕΛΤΑ προκηρύσσουν νέες θέσεις εργασίας – Δείτε αναλυτικά

Αναλυτικότερα, αναμένεται να προσληφθούν:

  • 8 Επιθεωρητές στην έδρα της ∆ιεύθυνσης Επιθεώρησης για την κάλυψη αναγκών της Περιφερειακής ∆ιεύθυνσης Αττικής και Νήσων και της Περιφερειακής ∆ιεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας και ∆ιανοµής Αττικής.
  • 3 Επιθεωρητές στην Περιφερειακή ∆ιεύθυνση Πελοποννήσου – ∆υτικής Ελλάδος – Ηπείρου και Ιονίων Νήσων(οι έδρες θα καθοριστούν µε τις αποφάσεις της τοποθέτησης)
  • 1 Επιθεωρητής στην Περιφερειακή ∆ιεύθυνση Κρήτης, (η έδρα θα καθοριστεί µε την απόφαση της τοποθέτησης).
  • 4 Επιθεωρητές στην Περιφερειακή ∆ιεύθυνση Μακεδονίας, Θράκης και Θεσσαλίας. (οι έδρες θα καθοριστούν µε τις αποφάσεις της τοποθέτησης)

Στις αρµοδιότητες των Επιθεωρητών περιλαµβάνονται ιδίως τα εξής:

  • ∆ιενέργεια τακτικών και έκτακτων Επιθεωρήσεων στο σύνολο των Υπηρεσιακών Λειτουργιών της Εταιρείας.
  • ∆ιενέργεια διοικητικών ερευνών ύστερα από εντολή του ∆ιευθυντή Επιθεώρησης, σύνταξη των σχετικών πορισµάτων µε διατύπωση σαφών συµπερασµάτων και προτάσεων
  • ∆ικαίωµα συµµετοχής στη διαδικασία αξιολόγησης, έχουν οι υπάλληλοι του ανήκουν στην κατηγορία Προσωπικού ∆ιοίκησης, µε απαραίτητη προϋπόθεση να διαθέτουν λευκό ποινικό και πειθαρχικό µητρώο.

Οι ενδιαφερόµενοι για να λάβουν µέρος στην αξιολόγηση, απαιτείται να στείλουν αίτηση καθώς και βιογραφικό σηµείωµα (σχέδια επισυνάπτονται) στην ∆ιεύθυνση Ανθρώπινου ∆υναµικού στην ηλεκτρονική διεύθυνση ([email protected] ) εντός πέντε εργασίµων (5) ηµερών αρχής γενοµένης από 08.07.2021 έως 14.07.2021 (ώρα 23:59).

Κάθε υποψήφιος έχει δικαίωµα να κάνει αίτηση συµµετοχής σε τρεις Περιφερειακές ∆ιευθύνσεις.

ΕΛΤΑ: Θέσεις επιθεωρητών – Μέχρι πότε είναι οι αιτήσεις

Ημαθία: 15.000 ευρώ άρπαξαν από υπάλληλο των ΕΛΤΑ που του είχαν στήσει ενέδρα!

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη με υπάλληλο των ΕΛΤΑ και την ενέδρα που είχαν στήσει στην 44χρονη γυναίκα για να της κλέψουν 15.000 ευρώ, ποσό το οποίο προοριζόταν για την πληρωμή συντάξεων, στην Ημαθία!

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, το περιστατικό συνέβη στις 11 το πρωί, την ώρα που η ίδια κινούνταν με αυτοκίνητο στον δρόμο από την Αλεξάνδρεια προς το Λουτρό Ημαθίας. Η 44χρονη κατέθεσε στην Αστυνομία ότι πέντε κουκουλοφόροι που επέβαιναν σε όχημα της έκλεισαν το δρόμο και υπό την απειλή μεταλλικού αντικειμένου – το οποίο δεν μπόρεσε να προσδιορίσει – την υποχρέωσαν να τους παραδώσει την τσάντα με τα χρήματα.

Στη συνέχεια οι δράστες, πάντα σύμφωνα με την 44χρονη, ανέπτυξαν ταχύτητα και εξαφανίστηκαν.

Ημαθία ΕΛΤΑ

Στο μεταξύ, λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή της Ημαθίας, σε μικρή απόσταση από το σημείο που καταγγέλθηκε η ληστεία, ένα καμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή από περιοχή της Θεσσαλονίκης και εξετάζεται εάν πρόκειται για το όχημα που χρησιμοποίησαν οι ληστές.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share