Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ζάκυνθος: 4 Βρετανίδες τουρίστριες το έσκασαν από ξενοδοχείο καραντίνας

Οι κινήσεις τους έγιναν αντιληπτές από τις Αρχές

12 Ιουλίου 2021 16:01
Ζάκυνθος: 4 Βρετανίδες τουρίστριες το έσκασαν από ξενοδοχείο καραντίνας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τέσσερις τουρίστριες από τη Βρετανία, οι οποίες φιλοξενούνταν στο ξενοδοχείο καραντίνας στη Ζάκυνθο, το έσκασαν το βράδυ της Κυριακής και προσπάθησαν να ταξιδέψουν πίσω στην πατρίδα τους.

Σύμφωνα με το imerazante, οι γυναίκες είχαν έρθει σε άμεση επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού και όπως προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο, οδηγήθηκαν στο ξενοδοχείο καραντίνας, όπου θα έμεναν σε απομόνωση για 14 μέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κινήσεις τους έγιναν αμέσως αντιληπτές και από το ξενοδοχείο ενημερώθηκε ο ΕΟΔΥ και στη συνέχεια, η Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου που τις συνέλαβε στο αεροδρόμιο. Στη συνέχεια μεταφέρθηκαν και πάλι στο ξενοδοχείο καραντίνας.

Ζάκυνθος: 4 Βρετανίδες τουρίστριες το έσκασαν από ξενοδοχείο καραντίνας

Οργή στην Βρετανία για την αποφυλάκιση του Κερκυραίου που βί@ζε τουρίστριες!

Οργή έχει προκληθεί στην Βρετανία και τον Τύπο για την αποφυλάκιση του Κερκυραίου που βίαζε τουρίστριες!

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Sun, «ένας κατά συρροήν βιαστής με το παρατσούκλι "Το τέρας του Κάβου", που του αποδόθηκε αφότου βίαζε κορίτσια από τη Μεγάλη Βρετανία στην Κέρκυρα, αφέθηκε ελεύθερος 43 χρόνια νωρίτερα».

Και συνεχίζει η εφημερίδα: «Ο Δημήτρης Ασπιώτης εντοπίστηκε σε ένα μπαρ, παρά το γεγονός ότι το 2012 καταδικάστηκε σε φυλάκιση 52 ετών -που θεωρείται η μεγαλύτερη ποινή που έχει επιβληθεί ποτέ στην Ελλάδα για υποθέσεις βιασμού. Αλλά αντί να βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα για τα εγκλήματά του, ο Ασπιώτης αφέθηκε σιωπηρά ελεύθερος έχοντας κάνει 9 χρόνια φυλακή».

Μάλιστα, η Sun παραθέτει και δηλώσεις του Ασπιώτη στην εφημερίδα Sunday Express. «Έχω γνωρίσει μία κοπέλα και σκέφτομαι μόνο αυτήν τώρα. Δεν μου επιτρέπεται να φύγω από την Κέρκυρα, αλλά με άφησαν να την επισκεφτώ στους Παξούς», λέει ο Ασπιώτης στη βρετανική εφημερίδα, δηλώνοντας μάλιστα μετανιωμένος για τις πράξεις του: «Ζητώ συγγνώμη για ό,τι έκανα. Για να μην ξανασυμβεί, θα έκανα τα πάτα». Και συμπληρώνει ότι πλέον «το μυαλό του είναι καθαρό», καθώς έχει σταματήσει να παίρνει σκληρά ναρκωτικά.

Κέρκυρα βιαστής τουρίστριες

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share