Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γρηγόρης Πετράκος: «Δεν υπάρχει τέταρτο κύμα»! «Έπεσε μαύρο» στο προφίλ του στο Facebook - Η επίθεση στον Αρκά και η έκρηξη του Λιάγκα

Νέο «χτύπημα» του τραγουδιστή...

9 Ιουλίου 2021 13:02
Γρηγόρης Πετράκος: «Δεν υπάρχει τέταρτο κύμα»! «Έπεσε μαύρο» στο προφίλ του στο Facebook - Η επίθεση στον Αρκά και η έκρηξη του Λιάγκα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέο «χτύπημα» Γρηγόρη Πετράκου: Τις απόψεις του για τον κορωνοϊό και τα εμβόλια συνεχίζει να μοιράζεται στο Facebook ο Γρηγόρης Πετράκος. To προφίλ του στο Facebook εξαφανίστηκε, πιθανώς από τις εκατοντάδες αναφορές που θα του έκαναν πολίτες.

Αυτή τη φορά, ο τραγουδιστής αναφέρει ότι δεν υπάρχει τέταρτο κύμα και ζητά να λειτουργήσουν κανονικά όλα τα καταστήματα. Επίσης, σε προηγούμενη ανάρτησή του ο Γρηγόρης Πετράκος, τόνισε πως «τα μεσαιωνικά μέτρα δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα», αναφερόμενος στο lockdown

Aναφέρει μάλιστα ότι έχουμε φτάσει στην ανοσία καθώς το 50% των ενηλίκων έχει εμβολιαστεί και άλλο 20% έχει νοσήσει με κοροναϊό και άρα έχει αντισώματα. Βέβαια, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ, στη χώρα μας έχουν καταγραφεί επίσημα συνολικά 433.021 (μέχρι τις 8 Ιουλίου), αριθμός που – ακόμα και με μαθηματική αναγωγή για τον πραγματικό αριθμό των μη καταγεγραμμένων κρουσμάτων – απέχει πάρα πολύ από το 20% του πληθυσμού…

Επίσης, στη βιάση του να υποστηρίξει τα λεγόμενά του, ο Πετράκος αυτοαναιρείται, καθώς τελικά χρησιμοποιεί την αποτελεσματικότητα των εμβολίων – ναι, αυτών που αμφισβητεί τόσο καιρό – για να υποστηρίξει τα επιχειρήματά του.

Αναφέρει ότι «μας κρύβουν φάρμακα» και πως τα «νοσοκομεία είναι άδεια από Covid και γεμάτα από παρενέργειες».

Διαβάστε την ανάρτησή του Γρηγόρη Πετράκου που έγινε αφορμή για να χάσει το προφίλ του στο Facebook:

«Από το Νοέμβρη ως τον Ιούνιο έφυγαν 12.000 άνθρωποι με Covid. Αυτούς τους μήνες είχαμε νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας, εστίαση και διασκέδαση ήταν ΚΛΕΙΣΤΑ!!! Και τώρα θα μας πουν οι οικονομικοί εκτελεστές ότι η “υπερμετάδοση” (για γέλια και μόνο η λέξη) γίνεται εκεί… Μήπως να ψάξετε ΠΟΥ χάσαμε όλους αυτούς τους ανθρώπους και ΓΙΑΤΙ;;;;

Σίγουρα πάντως ΌΧΙ στη διασκέδαση και την εστίαση! Μήπως να ψάξετε ΠΟΙΟΙ δεν έκαναν ΤΙΠΟΤΑ για να αποτρέψουν το κακό;;; Ποιοι απέκρυψαν έως και φάρμακα που έχουμε;;;; Σταματήστε το παραμύθι!

-τα νοσοκομεία είναι άδεια από Covid… είναι γεμάτα από παρενέργειες…
-οι νοσηλείες μειώνονται συνεχώς
-οι θάνατοι έχουν εξαφανισθεί
-είναι κατά καλόκαιρο
-δεν υπάρχει 4ο κύμα και αηδίες πάρα μόνο στα ψεύτικα “κρούσματα”.
– έχει εμβολιασθεί το 50% των ενηλίκων

Και άλλο ένα 20% έχει περάσει Covid έχουμε φτάσει στην περιβόητη ανοσία!

-η μετάλλαξη Δ είναι πολλές φορές πιο ακίνδυνη από το αρχικό στέλεχος!

Δε μας νοιάζει που είναι πιο μεταδοτικό. Ανοίξτε τα όλα! Αφήστε μας να ζήσουμε! Φύγετε από το σβέρκο μας!!!».

«Βρε κακομοίρη..»: «Eπίθεση» Πετράκου στον Αρκά για το σκίτσο του με το εμβόλιο

Εν εξάλλω καταστάσει βρίσκεται ο Γρηγόρης Πετράκος, ο οποίος επιτίθεται ανεξέλεγκτα στους πάντες στα social media, διαδίδοντας τις "ψεκασμένες" απόψεις του περί εμβολίου και κορωνοϊού.

Μετά τις επιθέσεις στον Πάνο Κιάμο και τον Στάθη Δρογώση, ο τραγουδιστής απευθύνεται στον γνωστό σκιτσογράφο Αρκά με αφορμή το σκίτσο του για τα εμβόλια.

Το σκίτσο του Αρκά

Ο Αρκάς επανήλθε στα πολιτικο-κοινωνικά σχόλια, αυτή τη φορά με ανάρτηση κατά των αντιεμβολιαστών.

Συγκεκριμένα, σε σκίτσο που ανέβασε στην επίσημη σελίδα του στο facebook, δημοσίευσε καρέ όπου απεικονίζεται ένας άνθρωπος σε περβάζι ο οποίος αρνείται τη βοήθεια πυροσβέστη έναντι της φωτιάς που καίει το σπίτι του. Εν προκειμένω, με αυτό τον τρόπο ο σκιτσογράφος ήθελε να κάνει μια αλληγορία για να στηλιτεύσει τους αρνητές των εμβολίων κατά της πανδημίας, η οποία όμως δεν έτυχε μόνο θερμής υποδοχής στα σχόλια των χρηστών.

Η πλειοψηφία των αντιδράσεων ήταν θετική, ωστόσο δεν έλειψαν οι αντιδράσεις και η κριτική.

Μεταξύ των σχολιαστών που πήραν θέση ήταν και ο Γρηγόρης Πετράκος, ο οποίος για άλλη μια φορά έκανε λόγο για “πειραματικά σκευάσματα”, εκφράζοντας την “απογοήτευσή” του.

Η απάντηση του τραγουδιστή

«Βρε κακομοίρη..»: «Eπίθεση» Πετράκου στον Αρκά για το σκίτσο του με το εμβόλιο

«Έκρηξη» Γιώργου Λιάγκα για κορωνοϊό και Πετράκο - «Έβαλα σε κίνδυνο τη ζωή μου»

Γιώργος Λιάγκας: Ο γνωστός παρουσιαστής πήρε… ανάποδες με όσα κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες και ξέσπασε στον «αέρα» της εκπομπής.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share