Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νίκαια: Αυτός είναι ο οδηγός της νταλίκας που παρέσυρε και σκότωσε την 7χρονη Παναγιώτα!

Αφέθηκε ελεύθερος!

9 Ιουλίου 2021 12:43
Νίκαια: Αυτός είναι ο οδηγός της νταλίκας που παρέσυρε και σκότωσε την 7χρονη Παναγιώτα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το κατώφλι των δικαστηρίων του Πειραιά, πέρασε λίγα λεπτά μετά τις 10:00 το πρωί της Παρασκευής (09.07.2021), ο 40χρονος οδηγός του φορτηγού που παρέσυρε την 7χρονη Παναγιώτα στην συμβολή των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Κουταΐση στη Νίκαια.

Ο οδηγός από χθες το μεσημέρι, μετά το θανατηφόρο τροχαίο στη Νίκαια, κρατείτο στο αστυνομικό τμήμα Κορυδαλλού.

Λίγο μετά τις 10:00, φορώντας χειροπέδες και συνοδευόμενος από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., έφτασε στο δικαστικό μέγαρο.

Αμίλητος πέρασε την είσοδο των δικαστηρίων και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, όπου μετά από λίγο αφέθηκε ελεύθερος!

Νίκαια: Αυτός είναι ο οδηγός της νταλίκας που παρέσυρε και σκότωσε την 7χρονη Παναγιώτα!

«Συγχωρώ τον οδηγό»: Μεγαλείο ψυχής από τον πατέρα της 7χρονης στη Νίκαια - Ελεύθερος ο οδηγός!

Aπαρηγόρητος είναι ο πατέρας της 7χρονης Παναγιώτας που χθες παρασύρθηκε από φορτηγό στη Νίκαια και άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο. Από τα πρώτα λόγια που είχε πει ο πατέρας της ήταν ότι επιθυμία του ήταν να δωρίσει τα όργανα του κοριτσιού, κάτι τέτοιο όμως δεν μπορεί να γίνει.

«Συγχωρώ τον οδηγό, ήταν ένα αγγελούδι, ήταν τόσο όμορφο που ο Θεός το πήρε μαζί του. Δεν ξέρω αν ο οδηγός είχε οικογένεια» είπε.

Επισήμανε ωστόσο ότι η επιθυμία του να δώσει τα όργανά της μικρής δεν μπορεί να γίνει πραγματικότητα καθώς, όπως του είπε η γιατρός, η δωρεά μπορεί να γίνει μόνο όταν ο ασθενής είναι διασωληνωμένος. «Μεταμορφώθηκε σε άγγελο» είπε για την 7χρονη Παναγιώτα μιλώντας στο T Live.

Νίκαια: Ελεύθερος ο οδηγός του φορτηγού

Ελεύθερος αφέθηκε ο 40χρονος οδηγός που με το φορτηγό του παρέσυρε και οδήγησε στο θάνατο την 6χρονη Παναγιώτα στη Νίκαια.

Να θυμίσουμε ότι στα δικαστήρια του Πειραία προσήλθε λίγο μετά τις 10:00 το πρωί της Παρασκευής 9/7 ο 40χρονος οδηγός του φορτηγού που παρέσυρε την 6χρονη Παναγιώτα και την οδήγησε σε τραγικό θάνατο. Το συμβάν σημειώθηκε στην συμβολή των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Κουταϊση στη Νίκαια.

Από το μεσημέρι της Τετάρτης ο οδηγός έχει οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα Κορυδαλλού όπου και κρατούνταν μέχρι να προσέλθει με χειροπέδες το πρωί της Παρασκευής στο δικαστικό μέγαρο Πειραιά. Ο άνδρας πέρασε αμίλητος την είσοδο των δικαστηρίων όπου αργότερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Την ίδια στιγμή επικρατεί κλίμα σπαραγμού και συγκίνησης μετά την τραγωδία στην Νίκαια. Στο σημείο του μοιραίου συμβάντος που το μικρό αγγελούδι “έφυγε” κόσμος συρρέει για να αφήσει ένα λουλούδι ή να ανάψει ένα κεράκι προς τιμήν της μνήμης!

Νίκαια: Ελεύθερος ο οδηγός του φορτηγού

Ένα 6χρονο αγγελούδι έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Πέμπτης στη Νίκαια, καθώς ένα χωματουργικό όχημα παρέσυρε δυο κοριτσάκια και ως αποτέλεσμα αυτού ήταν το ένα εκ των δυο να πεθάνει και το άλλο να τραυματιστεί.

Ο πατέρας της 6χρονης που δυστυχώς, έφυγε από τη ζωή, βρέθηκε αμέσως στο νοσοκομείο όπου και μεταφέρθηκε το παιδί του και τα λόγια του είναι συγκλονιστικά.

“Είχε πάει η κουνιάδα με την ανιψιά μου και την κόρη μου κι εκείνος παραβίασε το κόκκινο, και σκότωσε μία ψυχούλα, το αγγελάκι μου… Η ανιψιά μου χαροπαλεύει. Πάντα όταν άκουγα για θανάτους μικρών παιδιών, δεν ήθελα ποτέ να νιώσω αυτόν τον πόνο και όταν τους άκουγα έκλαιγα. “Γιατί τα παιδιά;” έλεγα. Αυτός ο άνθρωπος κατέστρεψε το μέλλον μου“, ανέφερε στις κάμερες που βρίσκονταν έξω από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας και παράλληλα ανάφερε πως θα δωρίσει τα όργανα της κόρης του τα οποία βρίσκονται σε καλή κατάσταση, σε παιδιά που τα έχουν ανάγκη.

Ο πατέρας της 6χρονης, εξέφρασε την οργή του για τον οδηγό του οποίου το φορτηγό σκότωσε το κοριτσάκι του

“Δεν ξέρω τι να πω. Να μην ξαναγίνει. Αλλά ξαναγίνονται. Είναι επικίνδυνοι, δεν υπάρχει Παιδεία, ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα ζήσω αυτό το πράγμα“.

Η ανευθυνότητα των Ελλήνων μέσα από μια τραγωδία - Χαλασμένο φανάρι και ΙΧ σταματημένα πάνω στην διάβαση πεζών!

Όλοι έχουν πέσει να φάνε τον οδηγό της νταλίκας που σκότωσε την 7χρονη στην Νίκαια όμως φαίνεται πως οι υπεύθυνοι της τραγωδίας είναι πολλοί περισσότεροι!

Δικαιολογημένα ο πατέρας στον πόνο του πάνω τα έβαλε με τον οδηγό της νταλίκας, όμως τα στιγμιότυπα του τροχαίου δείχνουν πως οι υπεύθυνοι είναι πολλοί και πάνω από όλη η λάθος παιδεία που έχουμε οι Έλληνες!

Από που να πρωτοξεκινήσεις; Από το χαλασμένο φανάρι που θυμήθηκε να ανάψει όταν οι πεζοί βρισκόντουσαν στη μέση της διαδρομής; Από τον οδηγό του φορτηγού που βρισκόταν στο σημείο όταν άναψε το πράσινο και χωρίς να ελέγξει αν περνάει κάποιος πάτησε το γκάζι για να προλάβει να στρίψει αριστερά; Ή από τους ανεύθυνους οδηγούς όλων των ΙΧ που βρισκόντουσαν στο σημείο και όπως βλέπουμε από τα πλάνα που έχουμε στην διάθεσή μας είχαν σταματήσει πάνω στην διάβαση πεζών! Αποτέλεσμα αυτού η θεία με τις μικρές να περνάει μέσα από τα ΙΧ για να βρεθούν απέναντι και μόλις άναψε το πράσινο για τα αυτοκίνητα ο οδηγός της νταλίκας να μην προλάβει να τις δει!

Η ανευθυνότητα των Ελλήνων μέσα από μια τραγωδία

Καταλαβαίνετε πως αν όλα τα ΙΧ είχαν σταματήσει εκεί που έπρεπε, ο οδηγός θα είχε την δυνατότητα και την ορατότητα να τις δει! Κρίμα και άδικο για την ψυχούλα που χάθηκε...

Τραγωδία στη Νίκαια: Σπαραγμός για τον θάνατο της 7χρονης που σκοτώθηκε από φορτηγό - Όλο το χρονικό

Τραγωδία στη Νίκαια: Λουλούδια και αρκουδάκια έχουν αφήσει περαστικοί στο φανάρι στη Νίκαια, στο σημείο που χθες σκοτώθηκε η 7χρονη Παναγιώτα.

Ανείπωτος ο πόνος για την οικογένεια της μικρής που δεν μπορεί να πιστέψει ότι το παιδί τους πήγε για μπάνιο με τη θεία και την ξαδέρφη της και δεν επέστρεψε ποτέ.

Το δυστύχημα συνέβη χθες (08.07) στην διασταύρωση των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Κουταΐση στη Νίκαια στις 14:00. Η 7χρονη αποβιβάζεται μαζί με την 12χρονη ξαδέρφη και τη θεία της από το λεωφορείο με το οποίο είχαν πάει για μπάνιο. Ξεκινούν να περάσουν τη διάβαση, καθώς τα αυτοκίνητα ήταν σταματημένα και στην αριστερή λωρίδα του δρόμου βρίσκεται ένα φορτηγό που περιμένει να στρίψει. Το φορτηγό παρασύρει τα δύο παιδιά με την 7χρονη να χάνει τη ζωή της κάτω από τις ρόδες του.

Η 12χρονη νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων και αναμένεται να χειρουργηθεί, ωστόσο βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Ο οδηγός του φορτηγού κρατείται στην τροχαία Κορυδαλλού και οι Αρχές λαμβάνουν μαρτυρικές καταθέσεις τόσο από τον ίδιο όσο και από αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού.

Νίκαια: «Θα δώσω τα όργανα του παιδιού μου, σε άλλα παιδάκια» λέει ο πατέρας

Ο πατέρας της 7χρονης δεν μπορεί να πιστέψει ότι το παιδί του δεν ζει πια. «Η νταλίκα παραβίασε το κόκκινο και παρέσυρε τα παιδιά, σκότωσε την κόρη μου, και την ανιψιά μου, που είναι σοβαρά, έκανε εγχείρηση, από ό,τι έμαθα πάει καλά»!

Και συνέχισε: «Με πήρε τηλέφωνο η σύζυγός μου και έκλαιγε, μου λέει το “παιδί έφυγε”. “Τι έφυγε το παιδί, αφού πήγε για μπάνιο” της είπα, και μου λέει “έφυγε από τη ζωή”. Παίρνω τηλέφωνο το 100 και λέω “η κόρη μου πήγε για μπάνιο, μήπως έγινε κανένα τροχαίο στην Κινέτα;”. Μου λένε “όχι, έγινε ένα τροχαίο στην Γρηγορίου Λαμπράκη”. Ανεβαίνω τον δρόμο, βλέπω ένα ασθενοφόρο, και λέω “δε νομίζω να είναι το παιδί μου” – θα πήγαινα στην Εθνική Οδό να βρω το πούλμαν. Κι ήταν το παιδί μου…».

Σε ερώτηση σχετικά με τον οδηγό της νταλίκας, ο ίδιος δήλωσε: «Εμείς οι Μανιάτες έχουμε μέσα μας την τρέλα, τη βεντέτα. Είπα αν με ακούει, αν με βλέπει ν’ αυτοκτονήσει μόνος του γιατί από πίσω υπάρχει πολύ πράγμα που κι αν πάει φυλακή δε γλυτώνει (…)». Στη συνέχεια, όμως, είπε: «Δε θα τον πειράξω, ό,τι και να του κάνω, εμένα το παιδί μου έφυγε. Το μόνο που θα κάνω είναι να δώσω τα όργανα του, σε άλλα παιδάκια, να είναι καλά (αυτά)…», κατέληξε.

Τραγωδία στη Νίκαια: Το βίντεο ντοκουμέντο

Το Star εξασφάλισε βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο δυστύχημα, με τα καρέ να αποτυπώνουν τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν την τραγωδία.

Σε αυτό φαίνεται το λευκό τουριστικό λεωφορείο που επέστρεφε από την παραλία να σταματάει στο κόκκινο φανάρι της Γρηγορίου Λαμπράκη. Άνοιξε τις πόρτες και κατέβηκαν τρεις επιβάτες: μια γυναίκα, η 12χρονη κόρη της και η μόλις επτά ετών ανιψιά της. Περίμεναν για μερικά δευτερόλεπτα δίπλα στη διάβαση και όπως φαίνεται στο βίντεο δίστασαν για λίγο να περάσουν.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share