Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρήνος στη Λάρισα: Έφυγε από τη ζωή 13χρονος - Σπαραγμός για τον θάνατο 7χρονης στη Νίκαια και η ανατριχιαστική κίνηση της οικογένειας

Τραγικές στιγμές...

9 Ιουλίου 2021 11:31
Θρήνος στη Λάρισα: Έφυγε από τη ζωή 13χρονος - Σπαραγμός για τον θάνατο 7χρονης στη Νίκαια και η ανατριχιαστική κίνηση της οικογένειας
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Θλίψη και σοκ προκάλεσε στη Λάρισα ο ξαφνικός θάνατος ενός 13χρονου ενώ έκανε διακοπές με τους γονείς του στον Πλαταμώνα. Πιο συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το kosmoslarissa.gr, το παιδί έπαιζε προχθές το απόγευμα σε παραλία του Πλαταμώνα όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία, με πόνο στην κοιλιά και την πλάτη. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο Κατερίνης.

Εκεί, το παιδί άμεσα διασωληνώθηκε και οι γιατροί έδωσαν μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή αλλά δεν τα κατάφεραν. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να γίνουν γνωστά σήμερα μετά το πέρας της νεκροψίας-νεκροτομής.

Πέθανε 13χρονος στη Λάρισα

Οι γονείς του παιδιού είναι απαρηγόρητοι όπως και οι άλλες δυο μεγαλύτερες κόρες της οικογένειας. Γονείς συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν τον μικρό μαθητή σήμερα στις 19:00 στο ναό των Αγίων Αναργύρων. Επίσης, πάλεψε με όση δύναμη είχε για δύο ολόκληρους μήνες να κρατηθεί στη ζωή η 40χρονη Αλέκα Σιώζου όμως τελικά δεν τα κατάφερε.

Τραγωδία στη Νίκαια: Σπαραγμός για τον θάνατο της 7χρονης που σκοτώθηκε από φορτηγό

Τραγωδία στη Νίκαια: Λουλούδια και αρκουδάκια έχουν αφήσει περαστικοί στο φανάρι στη Νίκαια, στο σημείο που χθες σκοτώθηκε η 7χρονη Παναγιώτα.

Ανείπωτος ο πόνος για την οικογένεια της μικρής που δεν μπορεί να πιστέψει ότι το παιδί τους πήγε για μπάνιο με τη θεία και την ξαδέρφη της και δεν επέστρεψε ποτέ.

Το δυστύχημα συνέβη χθες (08.07) στην διασταύρωση των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Κουταΐση στη Νίκαια στις 14:00. Η 7χρονη αποβιβάζεται μαζί με την 12χρονη ξαδέρφη και τη θεία της από το λεωφορείο με το οποίο είχαν πάει για μπάνιο. Ξεκινούν να περάσουν τη διάβαση, καθώς τα αυτοκίνητα ήταν σταματημένα και στην αριστερή λωρίδα του δρόμου βρίσκεται ένα φορτηγό που περιμένει να στρίψει. Το φορτηγό παρασύρει τα δύο παιδιά με την 7χρονη να χάνει τη ζωή της κάτω από τις ρόδες του.

Η 12χρονη νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων και αναμένεται να χειρουργηθεί, ωστόσο βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Ο οδηγός του φορτηγού κρατείται στην τροχαία Κορυδαλλού και οι Αρχές λαμβάνουν μαρτυρικές καταθέσεις τόσο από τον ίδιο όσο και από αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού.

Νίκαια: «Θα δώσω τα όργανα του παιδιού μου, σε άλλα παιδάκια» λέει ο πατέρας

Ο πατέρας της 7χρονης δεν μπορεί να πιστέψει ότι το παιδί του δεν ζει πια. «Η νταλίκα παραβίασε το κόκκινο και παρέσυρε τα παιδιά, σκότωσε την κόρη μου, και την ανιψιά μου, που είναι σοβαρά, έκανε εγχείρηση, από ό,τι έμαθα πάει καλά»!

Και συνέχισε: «Με πήρε τηλέφωνο η σύζυγός μου και έκλαιγε, μου λέει το “παιδί έφυγε”. “Τι έφυγε το παιδί, αφού πήγε για μπάνιο” της είπα, και μου λέει “έφυγε από τη ζωή”. Παίρνω τηλέφωνο το 100 και λέω “η κόρη μου πήγε για μπάνιο, μήπως έγινε κανένα τροχαίο στην Κινέτα;”. Μου λένε “όχι, έγινε ένα τροχαίο στην Γρηγορίου Λαμπράκη”. Ανεβαίνω τον δρόμο, βλέπω ένα ασθενοφόρο, και λέω “δε νομίζω να είναι το παιδί μου” – θα πήγαινα στην Εθνική Οδό να βρω το πούλμαν. Κι ήταν το παιδί μου…».

Σε ερώτηση σχετικά με τον οδηγό της νταλίκας, ο ίδιος δήλωσε: «Εμείς οι Μανιάτες έχουμε μέσα μας την τρέλα, τη βεντέτα. Είπα αν με ακούει, αν με βλέπει ν’ αυτοκτονήσει μόνος του γιατί από πίσω υπάρχει πολύ πράγμα που κι αν πάει φυλακή δε γλυτώνει (…)». Στη συνέχεια, όμως, είπε: «Δε θα τον πειράξω, ό,τι και να του κάνω, εμένα το παιδί μου έφυγε. Το μόνο που θα κάνω είναι να δώσω τα όργανα του, σε άλλα παιδάκια, να είναι καλά (αυτά)…», κατέληξε.

Τραγωδία στη Νίκαια: Το βίντεο ντοκουμέντο

Το Star εξασφάλισε βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο δυστύχημα, με τα καρέ να αποτυπώνουν τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν την τραγωδία.

Σε αυτό φαίνεται το λευκό τουριστικό λεωφορείο που επέστρεφε από την παραλία να σταματάει στο κόκκινο φανάρι της Γρηγορίου Λαμπράκη. Άνοιξε τις πόρτες και κατέβηκαν τρεις επιβάτες: μια γυναίκα, η 12χρονη κόρη της και η μόλις επτά ετών ανιψιά της. Περίμεναν για μερικά δευτερόλεπτα δίπλα στη διάβαση και όπως φαίνεται στο βίντεο δίστασαν για λίγο να περάσουν.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share