Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κίνηση στην Αλεξάνδρας από εκτροπή οχήματος - Μποτιλιάρισμα στην Αθηνών - Λαμίας

Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες

8 Ιουλίου 2021 10:27
Κίνηση στην Αλεξάνδρας από εκτροπή οχήματος - Μποτιλιάρισμα στην Αθηνών - Λαμίας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ταλαιπωρία περιμένει τους οδηγούς που κινούνται στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, καθώς λόγω εκτροπής οχήματος υπάρχει δυσχέρεια στην κυκλοφορία οχημάτων.

Η κίνηση δημιουργείται από το ύψος της οδού Μαυροματαίων, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πατήσια.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες. Παράλληλα, δες την πρόβλεψη του καιρού για σήμερα.

Μποτιλιάρισμα στην Αθηνών - Λαμία

Μποτιλιάρισμα για γερά νεύρα και κίνηση με ουρές χιλιομέτρων καταγράφεται αυτή την ώρα, πρωί Πέμπτης, ώρα 10:25 στην άνοδο της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας.

Το μποτιλιάρισμα ξεκινά από το ύψος του Ρέντη και καταλήγει στο ύψος της Φιλαδέλφειας.

Κίνηση και στο καθοδικό ρεύμα προς Πειραιά, στο ύψος της Μεταμόρφωσης έως και την Πέτρου Ράλλη, ενώ καθυστερήσεις υπάρχουν και στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, από το Χαϊδάρι μέχρι και την Περιφερειακή Αιγάλεω.

Κίνηση επίσης, θα συναντήσουν οι οδηγοί και στη λεωφόρο Κηφισίας, στη συμβολή της λεωφόρου με την Κατεχάκη και στα δύο ρεύματα.

Χαμηλές ταχύτητες εντοπίζονται και στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας στο ρεύμα καθόδου και επί της λεωφόρου Βασιλέως Κωνσταντίνου, από Χίλτον.

Αυξημένη η κίνηση και επί της λεωφόρου Αλεξάνδρας στο ανοδικό ρεύμα, στην Κατεχάκη στο ρεύμα από Ηλιούπολη και επί της λεωφόρου Μεσογείων προς Αθήνα.

Μποτιλιάρισμα με καθυστερήσεις θα συναντήσουν οι οδηγοί αυτή την ώρα, επί της λεωφόρου Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Πειραιά.

Μποτιλιάρισμα στην Αθηνών - Λαμίας

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Αττική Οδό, καθυστερήσεις καταγράφονται και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από κόμβο Πεντέλης εως κόμβο Κηφισίας και στην έξοδο για Λαμία.

Εικόνα της κίνησης τώρα

Κίνηση στην Αθηνών-Λαμίας από ακινητοποιημένο όχημα - Πού υπάρχει μποτιλιάρισμα

Δυσχέρεια στην κυκλοφορία παρατηρείται αυτή την ώρα στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας και στα δύο ρεύματα.

Το μποτιλιάρισμα στο καθοδικό ρεύμα έχει προκληθεί λόγω ακινητοποιημένης νταλίκας, στο ύψος στις Τρεις Γέφυρες, στο ρεύμα προς Πειραιά. Η κίνηση ξεκινά από το ύψος της Αττικής Οδού μέχρι και τα ΚΤΕΛ. Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, η νταλίκα έχει απομακρυνθεί.

Την ίδια ώρα, άκρως αυξημένη κίνηση καταγράφεται και στο ρεύμα προς Λαμία, από Αγίας Άννης μέχρι το ύψος της Αχαρνών.

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λ. Κηφισού από την Λαχαναγορά του Ρέντη έως τη Νέα Φιλαδέλφεια και στην κάθοδο από τη Γέφυρα Λυκόβρυσης έως την Πέτρου Ράλλη.

Αυξημένη κίνηση στα δύο ρεύματα της Λ. Κηφισίας από Χαλάνδρι έως Πανόρμου.

Μποτιλιάρισμα στην κάθοδο της Κανελλοπούλου/Κατεχάκη από το ύψος της Περιφερειακής Υμηττού έως την Μεσογείων.

Πού υπάρχει μποτιλιάρισμα

Κλειστή η Καυταντζόγλου λόγω ασφαλτόστρωσης. Προβλήματα στην Χαλκίδος προς Άνω Πατήσια και στα δύο ρεύματα της Σαρανταπόρου.

Πολύ δύσκολη η Λ. Ηρακλείου από Άνω Πατήσια έως τον Περισσό. Δύσκολη η Λ. Βεΐκου και στα δύο ρεύματα.

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λ. Συγγρού από το ύψος του Άγιου Σώστη έως την Διάκου κι εν συνεχεία στην Λ. Αμαλίας.

Μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του Παλαιού Αεροδρομίου έως την Λ. Αμφιθέας, και από τη συμβολή της με την Παραλιακή έως την Πλατεία Ιπποδαμείας στον Πειραιά.

Πολύ δύσκολη η κάθοδος της Λ. Βουλιαγμένης στο ύψος του Αλίμου και στο ύψος του Ελληνικού, η άνοδος της Εθνικής Αντιστάσεως/ Ηλιουπόλεως από το ύψος σταθμού ΜΕΤΡΟ Άγιος Δημήτριος μέχρι τα ΤΕΦΑΑ Αθηνών καθώς και η Ηλιουπόλεως/Καρέα προς Αρδηττού.

Κίνηση στην Αθηνών-Λαμίας από ακινητοποιημένο όχημα - Πού υπάρχει μποτιλιάρισμα

Δύσκολη η Αρδηττού και στα δύο ρεύματα, η κάθοδος της Βασιλίσσης Σοφίας από το Χίλτον και η Αχιλλέως προς Πλατεία Καραϊσκάκη:

  • Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Καυταντζόγλου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Πατησίων και Αχαρνών, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.(η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από Αχαρνών προς Πατησίων : μέσω της οδού Τσούντα και από Πατησίων προς Αχαρνών : μέσω της οδού Ευγενίου Καραβία).
  • Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της οδού Πειραιώς, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Χρ. Σμύρνης στου Ρέντη έως και 100μ. μετά από αυτήν, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Κλειστή η Κ. Βάρναλη και Μ.Μπότσαρη στο Χαλάνδρι, λόγω κατασκευής αγωγών ομβρίων.
  • Αποκλεισμός της Εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου στο ύψος του κόμβου Νέας Περάμου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου, περιοχής Δήμου Μεγαρέων, στο τμήμα της μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 57,000 και 58,500.
  • Επί της οδού Ελευσίνας-Θήβας, στον Δήμο Μάνδρας ολικός αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας των οχημάτων, στο τμήμα της από το ύψος της αριστερής στροφής προς τον κλάδο εισόδου στην Αττική Οδό έως το ύψος της οδού Ψηλορείτη.
  • Αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 34,637 και 31,863, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.
    Αποκλεισμός, αντιδρομήσεις και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης στην οδό Τσαμαδού και στους γύρω δρόμους στο ύψος του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Παρακαλούνται από την Τροχαία, οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Εικόνα της κίνησης μέσω του χάρτη της Google:

Εικόνα της κίνησης μέσω του χάρτη της Google

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share