Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Βρε κακομοίρη..»: «Eπίθεση» Πετράκου στον Αρκά για το σκίτσο του με το εμβόλιο

Έξαλλος ο τραγουδιστής

7 Ιουλίου 2021 08:38
«Βρε κακομοίρη..»: «Eπίθεση» Πετράκου στον Αρκά για το σκίτσο του με το εμβόλιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εν εξάλλω καταστάσει βρίσκεται ο Γρηγόρης Πετράκος, ο οποίος επιτίθεται ανεξέλεγκτα στους πάντες στα social media, διαδίδοντας τις "ψεκασμένες" απόψεις του περί εμβολίου και κορωνοϊού.

Μετά τις επιθέσεις στον Πάνο Κιάμο και τον Στάθη Δρογώση, ο τραγουδιστής απευθύνεται στον γνωστό σκιτσογράφο Αρκά με αφορμή το σκίτσο του για τα εμβόλια.

Το σκίτσο του Αρκά

Ο Αρκάς επανήλθε στα πολιτικο-κοινωνικά σχόλια, αυτή τη φορά με ανάρτηση κατά των αντιεμβολιαστών.

Συγκεκριμένα, σε σκίτσο που ανέβασε στην επίσημη σελίδα του στο facebook, δημοσίευσε καρέ όπου απεικονίζεται ένας άνθρωπος σε περβάζι ο οποίος αρνείται τη βοήθεια πυροσβέστη έναντι της φωτιάς που καίει το σπίτι του. Εν προκειμένω, με αυτό τον τρόπο ο σκιτσογράφος ήθελε να κάνει μια αλληγορία για να στηλιτεύσει τους αρνητές των εμβολίων κατά της πανδημίας, η οποία όμως δεν έτυχε μόνο θερμής υποδοχής στα σχόλια των χρηστών.

Η πλειοψηφία των αντιδράσεων ήταν θετική, ωστόσο δεν έλειψαν οι αντιδράσεις και η κριτική.

Μεταξύ των σχολιαστών που πήραν θέση ήταν και ο Γρηγόρης Πετράκος, ο οποίος για άλλη μια φορά έκανε λόγο για “πειραματικά σκευάσματα”, εκφράζοντας την “απογοήτευσή” του.

Η απάντηση του τραγουδιστή

«Βρε κακομοίρη..»: «Eπίθεση» Πετράκου στον Αρκά για το σκίτσο του με το εμβόλιο

Μπουζούκια: Ανοίγει ο Πάνος Κιάμος αλλά σε κέντρο διασκέδασης ΜΟΝΟ για εμβολιασμένους!

Ο Πάνος Κιάμος ανακοίνωσε με βίντεο που ανήρτησε στο Facebook ότι το Posidonio, στο οποίο θα εμφανίζεται από τις 16 Ιουλίου, θα δέχεται μόνο εμβολιασμένους πελάτες. Η απόφαση αυτή προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα social media με τους χρήστες να στρέφονται τόσο κατά του γνωστού τραγουδιστή, όσο και κατά των υπευθύνων του νυχτερινού κέντρου.

"Οι μάσκες πέφτουν"

"Ξέρετε που βρίσκομαι. Βρίσκομαι στην καρδιά της διασκέδασης, στο Posidonio. Γνωρίζετε ότι αγαπώ να παίζω μουσική. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θέλω να παίζω με την δημόσια υγεία. Για αυτό πήραμε την απόφαση από 16 Ιουλίου το Posidonio να αποτελέσει το πρώτο αμιγώς COVID Free κέντρο διασκέδασης στην Ελλάδα. Εγώ και οι συνεργάτες μου σας περιμένουμε για βραδιές χωρίς ημίμετρα. Από 16 Ιουλίου στο Poseidonio οι μάσκες πέφτουν", λέει ο Πάνος Κιάμος στο μήνυμά του.

Θύελλα αντιδράσεων στα social media

Έντονες είναι οι αντιδράσεις στα social media κατά του Πάνου Κιάμου, αλλά και των υπευθύνων του νυχτερινού κέντρου, με τους χρήστες να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για τον διαχωρισμό των πολιτών.

Δείτε μερικά από τα σχόλια

Μπουζούκια: Ανοίγει ο Πάνος Κιάμος αλλά σε κέντρο διασκέδασης ΜΟΝΟ

Μπουζούκια: Ανοίγει ο Πάνος Κιάμος αλλά σε κέντρο διασκέδασης ΜΟΝΟ

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share