Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Λέσβος: Συνελήφθη ειδικός φρουρός για πυροβολισμούς με το υπηρεσιακό του όπλο!

Μετά από καταγγελίες ντόπιων

6 Ιουλίου 2021 21:14
Λέσβος: Συνελήφθη ειδικός φρουρός για πυροβολισμούς με το υπηρεσιακό του όπλο!
Από Ραφαήλ Αλαγάς

«Παγωμάρα» έφερε η είδηση για έναν αστυνομικό στη Λέσβο, με τον 28χρονο, σύμφωνα με καταγγελίες ανθρώπων του νησιού, να έχει έρθει από την Αθήνα με κανονική άδεια και πυροβολεί με το υπηρεσιακό του όπλο σε πάρκο της Μυτιλήνης, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Όπως έγινε γνωστό ο 28χρονος ο οποίος έφερε στην άδεια του το υπηρεσιακό του όπλο πυροβόλησε στη διάρκεια σύγκρουσης ομάδων νεαρών, σύγκρουση στην οποία συμμετείχε, τα χαράματα της 2 Ιουλίου στο πάρκο του Αγίου Ευδοκίμου στη βόρεια πλευρά της πόλης της Μυτιλήνης, με το συναγερμό παράλληλα να σημαίνει στο κέντρο της Αθήνας.

Λέσβος αστυνομικός

Μετά από καταγγελίες περιοίκων ο ειδικός φρουρός συνελήφθη και οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη ενώ σε βάρος του κινήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές διαδικασίες.

Η τραγωδία των Σερρών που συγκλόνισε

Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, 28 Ιουνίου στην περιοχή της Ηράκλειας, στις Σέρρες, έπειτα από πυροβολισμούς με καραμπίνα σε αυλή σπιτιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας 30χρονος άνδρας κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και χωρίς να έχει σχετική άδεια οπλοφορίας πυροβόλησε με καραμπίνα στον αέρα, με συνέπεια τα σκάγια του κυνηγετικού όπλου να τραυματίσουν 5 ανήλικους, ηλικίας από 6 έως 16 ετών.

Τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Τα ανήλικα παιδιά σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr μεταφέρθηκαν αρχικά με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Σερρών και μετέπειτα στο Γενικό Νοσοκομείο «Ιπποκράτειο», στη Θεσσαλονίκη. Τρία εξ’ αυτών νοσηλεύονται μέχρι και τώρα, ενώ η κατάσταση της υγείας των άλλων δύο δεν προκαλεί ανησυχία.

Ο 30χρονος μετά το περιστατικό συνελήφθη, ενώ προανάκριση για το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σερρών.

Πυροβόλησε με καραμπίνα

Τρόμος στον Βόλο: 61χρονος κυκλοφορεί ημίγυμνος με τσεκούρι και απειλεί!

Στην ψυχιατρική κλινική για εξέταση οδηγήθηκε ένας 61χρονος άνδρας από τους Κωφούς Αλμυρού στον Βόλο.

Ο άνδρας κυκλοφορεί στους δρόμους του χωριού ημίγυμνος, κρατώντας ένα τσεκούρι στα χέρια, έχοντας επιθετική συμπεριφορά. Μάλιστα όποιος βρεθεί στο διάβα του τον βρίζει και τον απειλεί σύμφωνα με το thenewspaper.gr.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου έδωσε την εντολή για ψυχιατρική γνωμάτευση και ο άνδρας μεταφέρθηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού για να αξιολογηθεί η κατάστασή του και αν απαιτηθεί, να νοσηλευθεί.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share