Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η παράκληση της Έλενας Ακρίτα: «Βάλτε πλάτη, δεν σας φταίμε τίποτα»

Η ανάρτηση στο Facebook για τους ανεμβολίαστους

5 Ιουλίου 2021 10:06
Η παράκληση της Έλενας Ακρίτα: «Βάλτε πλάτη, δεν σας φταίμε τίποτα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά από καιρό, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 1.001 νέα κρούσματα κορωνοϊού το Σάββατο 3 Ιουλίου. Σε πολλούς προκάλεσε ανησυχία η συγκεκριμένη ανακοίνωση και ξύπνησε μνήμες καραντίνας σε πολλούς, μεταξύ των οποίων ήταν και η Έλενα Ακρίτα.

Η γνωστή δημοσιογράφος δημοσίευσε μία ανάρτηση στο Facebook, με την οποία προτρέπει τους ανεμβολίαστους να εμβολιαστούν «για τους εαυτούς σας και για το κοινό καλό».

Η γνωστή δημοσιογράφος έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της:

«Ας πούμε λοιπόν αυτό που δεν λένε πολλοί για να μη γίνουν δυσάρεστοι στους αντιεμβολιαστές. Σήμερα έχουμε μετά από καιρό 1000 κρούσματα κι ο αριθμός θα ανεβεί κι άλλο. Θα κλειστούμε πάλι μέσα, οι δρόμοι πάλι θα νεκρώσουν, τα μαγαζιά θα βάλουν λουκέτο, η κατάθλιψη θα βαρέσει ταβάνι.

Κανείς μας δεν αντέχει κι άλλο λοκντάουν ούτε ψυχικά, ούτε οικονομικά. Δείτε μόνο την αγωνία στα μάτια των εργαζομένων που δεν ξέρουν αν αύριο θα έχουν δουλειά.

Προτροπή και παράκληση. Εμβολιαστείτε. Εμβολιαστείτε και για τους εαυτούς σας και για το κοινό καλό. Βάλτε κι εσείς πλάτη σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές που μάς πλησιάζουν. Δεν σας φταίμε τίποτα».

Ακολουθεί η ανάρτηση της δημοσιογράφου:

Η «μπηχτή» της Σίας Κοσιώνη στην Ακρίτα για τον εμβολιασμό της: «Στα... καπάκια και εγώ» (photo)

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΪ, Σία Κοσιώνη, εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού και άφησε τις αιχμές της κατά της Έλενας Ακρίτα. Ενώ, εκτός εαυτού είχε γίνει η Έλενα Ακρίτα για τις απειλές που δέχεται.

Σε ανάρτησή της στο facebook, η Σία Κοσιώνη έγραψε χατακτηριστικά αναρτώντας μία φωτογραφία από το εμβολιαστικό κέντρο: «Στα… καπάκια κι εγώ! Άλλη μια Astrazenecan στην παρέα!».

Η Σία Κοσσιώνη έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca

Φυσικά, με την φράση «Στα… καπάκια κι εγώ» αναφερόταν στην ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα, η οποία σχολιάζοντας τον εμβολιασμό του δημάρχου Αθηναίων και συζύγου της Σίας Κοσιώνη, Κώστας Μπακογιάννη, ανέφερε: «Μην τηλεφωνείτε άλλο έχουμε νικητή. Ο κ. Μπακογιάννης εμβολιάζεται με κάπακι στη σύριγγα από νοσοκόμα χωρίς γάντια και ο Ιονέσκο αυτοκτονεί».

Το σχόλιο της κρίτας για τον εμβολιασμό του Μπακογιάννη με το AstraZeneca

Σημειώνεται πως μετά τον σάλο, η γνωστή συγγραφέας διέγραψε την ανάρτησή της, ενώ ο Παναγώτης Παπανικολάου, νευροχειρουργός στο Κρατικό Νίκαιας και γραμματέας της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ) σχολίασε στο Twitter: «Η σύριγγα είναι χωρίς πώμα κι η νοσηλεύτρια δεν χρειάζεται να φοράει γάντια (είτε πρέπει να αλλάζει γάντια με καθέναν που εμβολιάζει ή απλά να περνάει τα χέρια της με διάλυμα αλκοόλης, πάντως ΟΧΙ να έχει τα ίδια γάντια). Μην γράφετε λαλακίες».

Αγνώριστη η Σία Κοσιώνη: Για βόλτα με τον γιο της στο κέντρο! Δεν την γνώρισε κανείς

Για μετακίνηση 6 με το γιο της, "τσάκωσε" ο φωτογραφικός φακός την Σία Κοσιώνη στο κέντρο της Αθήνας. Μάλιστα, στην αρχή αργήσαμε να την αναγνωρίσουμε, καθώς εκτός του ότι φορούσε μάσκα, ήταν εντελώς διαφορετική από όταν την παρακολουθούμε στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ.

Η παρουσιάστρια... δείτε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share