Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ασύλληπτη τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Άνδρας έβαλε φωτιά στο σπίτι του και αυτοκτόνησε!

Αδιανόητο περιστατικό - Συναγερμός

5 Ιουλίου 2021 09:53
Ασύλληπτη τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Άνδρας έβαλε φωτιά στο σπίτι του και αυτοκτόνησε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θεσσαλονίκη: Μεγάλη φωτιά ξέσπασε το πρωί της Δευτέρας σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου στην Ηλιούπολη, περιοχή της Σταυρούπολης, σημαίνοντας συναγερμό.

Την ίδια ώρα ένας άνδρας, περίπου 80 ετών, ανέβηκε στην ταράτσα του ορόφου και απείλησε να αυτοκτονήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος κρατούσε καραμπίνα και λίγο αργότερα έβαλε τέλος στη ζωή του!

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι αιτίες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε η φωτιά είναι ακόμα αδιευκρίνιστες, ωστόσο εκτιμάται πως ο άνδρας είναι ένοικος του διαμερίσματος και έβαλε ο ίδιος τη φωτιά.

Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν δέκα πυροσβέστες με τρία οχήματα καθώς και η αστυνομία.

Σημειώνεται ότι ο πυκνός καπνός είναι ορατός από διάφορα σημεία της πόλης.

Πηγή: voria.gr

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκροί δύο άνδρες σε τροχαίο στο κέντρο της πόλης!

Θανατηφόρο τροχαίο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με δύο ανθρώπους να χάνουν τη ζωή της όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τα οχήματά τους συγκρούστηκαν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ένα από τα δύο αυτοκίνητα βγήκε εκτός πορείας, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και χτύπησε διερχόμενο όχημα. Χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής ώστε να απεγκλωβιστούν οι δύο οδηγοί που ωστόσο ανασύρθηκαν νεκροί.

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο δίχρονο κοριτσάκι που παρασύρθηκε από το Ι.Χ. του πατέρα της

Θεσσαλονίκη: Συγκλονισμένη είναι η κοινότητα στο χωριό Μεσημέρι Θεσσαλονίκης, έπειτα από το ατύχημα με θύμα ένα δίχρονο κοριτσάκι που παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο του πατέρα της και τώρα νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Ωστόσο σοκ προκαλούν και οι καταγγελίες για το νοσοκομείο του Αγρινίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes.gr, το περιστατικό σημειώθηκε χθες, Παρασκευή, το μεσημέρι, τη στιγμή που ο πατέρας της δίχρονης κοπέλας προσπαθούσε να βγει από το πάρκινγκ του σπιτιού τους, ενώ η μικρή έπαιζε στην αυλή, με αποτέλεσμα να βρεθεί κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου.

Αμέσως έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε το κορίτσι και το μετέφερε εσπευσμένα στο «Ιποκράτειο» νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Κατά πληροφορίες, νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) καθώς φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο δίχρονο κοριτσάκι που παρασύρθηκε από το Ι.Χ. του πατέρα της

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share