Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Χαλκιδική: Ανεμοστρόβιλος χτύπησε παραλία που ήταν γεμάτη με κόσμο - Μια γυναίκα τραυματίας

Δείτε φωτογραφίες

4 Ιουλίου 2021 13:06
Χαλκιδική: Ανεμοστρόβιλος χτύπησε παραλία που ήταν γεμάτη με κόσμο - Μια γυναίκα τραυματίας
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένας ανεμοστρόβιλος χτύπησε την παραλία Νέων Μουδανίων στην Χαλκιδική, την ώρα που είχε αρκετό κόσμο. Από τον ανεμοστρόβιλο προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε κατασκευές και beach bars στην περιοχή του ναυαγοσώστη. Επίσης, ανεμοστρόβιλος είχε σηματιστεί πέρισυ στη στη Νάξο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδα makthes.gr, μια γυναίκα τραυματίστηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Μουδανιών για να της παρασχεθούν πρώτες βοήθειες. Το ακραίο καιρικό φαινόμενο σημειώθηκε λίγο μετά τις 11:30 το πρωί της Κυριακής.

Οι ανεμοστρόβιλοι στη στη Χαλκιδική δεν είναι ασυνήθιστο φαινόμενο, σύμφωνα με το blog.moudaniwn.gr, αφού έχουν παρατηρηθεί και στο παρελθόν. Πριν τέσσερα χρόνια υδροστρόβιλος χτύπησε τη Σίβηρη.

Τον Αύγουστο του 2019 ένας εντυπωσιακός υδροστρόβιλος σχηματίστηκε στη Χαλκιδική, μεταξύ της θαλάσσιας περιοχής της Αμμουλιανής και της Σιθωνίας.

Ανεμοστρόβιλος χτύπησε την Χαλκιδική

Επίσης τον Οκτώβριο του 2020 εμοστρόβιλος προκάλεσε μεγάλες ζημίες στον Νέο Μαρμαρά. Από το φαινόμενο που χτύπησε την περιοχή στις 6 το πρωί καταστράφηκαν σκέπες σπιτιών, αυτοκίνητα, ενώ οι δρόμοι γέμισαν μπάζα.

Μεγάλη καταστροφή στην Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος "έπνιξε" το Κατάκολο - Τρομακτικές οι ζημιές που προκλήθηκαν

Εκτός από την πανδημία του κορωνοϊού οι κάτοικοι στην Ηλεία ήρθαν αντιμέτωποι και με μία μεγάλη κακοκαιρία όπου τους κατέστρεψε αρκετά πράγματα.

Συγκεκριμένα σοβαρές ζημιές προκλήθηκαν σε καταστήματα του Κατάκολου μετά από το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου και της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε το βράδυ της Τρίτης 8 Δεκεμβρίου την ευρύτερη περιοχή.

Σύμφωνα με το patrisnews.gr από νωρίς το πρωί της Τετάρτης 9 Δεκεμβρίου οι καταστηματάρχες που επλήγησαν εργάζονται για την αποκατάσταση των ζημιών, ενώ στο σημείο σπεύδει και ο Δήμαρχος του Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος με συνεργεία του δήμου.

Δείτε φωτογραφίες:

undefined

undefined

Η κακοκαιρία στην Ηλεία έφερε μεγάλες καταστροφές στο πέρασμα της.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share