Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πάτρα: Επιδειξίας αυτοϊκανοποιήθηκε δίπλα σε γυναίκες που έκαναν ηλιοθεραπεία

Οι αρχές αναζητούν τον 30χρονο επιδειξία

2 Ιουλίου 2021 10:10
Πάτρα: Επιδειξίας αυτοϊκανοποιήθηκε δίπλα σε γυναίκες που έκαναν ηλιοθεραπεία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νωρίς το πρωί αποφάσισε να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του ένας νεαρός επιδειξίας, ο οποίος πήγε χωρίς ρούχα στην παραλιακή οδό Ηρώων Πολυτεχνείου στην Πλαζ της Πάτρας έχοντας καλύψει τα επίμαχα σημεία του μόνο με μια πετσέτα και παρακολουθούσε τις γυναίκες που έκαναν ηλιοθεραπεία!

Ο ηλικίας περίπου 30 ετών άγνωστος άνδρας φαίνεται ότι ερεθίστηκε στη θέα των ημίγυμνων σωμάτων το πρωί της Τετάρτης και κατέφυγε σε ένα απόμερο σημείο, όπου άρχισε να αυτοϊκανοποιείται πιστεύοντας ότι δεν θα γίνει αντιληπτός από τους αρκετούς λουόμενους οι οποίοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην παραλία.

Όμως, για κακή του τύχη οι κινήσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες από έναν περαστικό που τις κατέγραψε με το κινητό του και το οπτικό υλικό αναρτήθηκε στην τοπική ιστοσελίδα Flamis.gr, προκαλώντας ποικίλα σχόλια, ενώ το είδαν και οι αστυνομικοί που προσπαθούν να εντοπίσουν τον άγνωστο νεαρό.

Πάτρα: Επιδειξίας αυτοϊκανοποιήθηκε δίπλα σε γυναίκες που έκαναν ηλιοθεραπεία

Επιδειξίας αναστατώνει τις γυναίκες στη Λάρισα

Δεν διστάζει να αυνανιστεί ακόμα και μπροστά σε ανήλικα κορίτσια!

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία στις γειτονιές της Λάρισας για να εντοπίσει ένα νεαρό επιδειξία ο οποίος έχει προκαλέσει πανικό σε γυναίκες ή ακόμη και σε ανήλικα κορίτσια, καθώς δεν διστάζει να αυνανίζεται μπροστά τους!

Σύμφωνα με τις καταγγελίες που έχουν δεχθεί οι αστυνομικοί, ο σάτυρος κρύβεται τα τελευταία βράδια σε ένα ακατοίκητο σπίτι συγκεκριμένου δρόμου και, μόλις εντοπίζει τα θύματά του, εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά τους και χαϊδεύει προκλητικά τα γυμνά γεννητικά του όργανα! Αμέσως μετά, τρέπεται σε φυγή και εξαφανίζεται.

Παρόμοια περιστατικά κατήγγειλαν και οι κάτοικοι άλλης περιοχής της πόλης, αλλά ο επιδειξίας κατορθώνει κάθε φορά να διαφεύγει, παρά τις έρευνες των αστυνομικών οι οποίοι εκτιμούν ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο. Πάντως, έχουν σαφή περιγραφή του, βάσει της οποίας προσπαθούν να τον εντοπίσουν.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share