Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

Βγήκε από τη ΜΕΘ η 34χρονη που είχε υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία μετά τον εμβολιασμό

Δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί, αν η εγκεφαλική αιμορραγία συνδέεται με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

1 Ιουλίου 2021 15:55
Βγήκε από τη ΜΕΘ η 34χρονη που είχε υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία μετά τον εμβολιασμό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ευχάριστα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας της 34χρονης από τη Ζαχάρω, η οποία νοσηλευόταν εδώ και αρκετές ημέρες στο Τζάνειο νοσοκομείο Πειραιά, αφού είχε υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία μετά τον εμβολιασμό της.

Η κοπέλα βγήκε χθες Τετάρτη, από την Εντατική, ενώ πλέον νοσηλεύεται στη νευρολογική κλινική του νοσοκομείου, καθώς η εικόνα της παρουσίασε αισθητή βελτίωση.

Σύμφωνα με το patrisnews, οι γιατροί αναμένεται να παρακολουθούν την κατάστασή της για τις επόμενες περίπου 10 ημέρες, ωστόσο φαίνεται να έχει ξεφύγει από τον κίνδυνο.

Ήδη οι γονείς της ψάχνουν για ειδικό κέντρο αποκατάστασης, έτσι ώστε πολύ σύντομα η 34χρονη κοπέλα να σταθεί και πάλι στα πόδια της και να ξεχάσει τον εφιάλτη τον οποίο έζησε.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί, αν η εγκεφαλική αιμορραγία συνδέεται με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Βγήκε από τη ΜΕΘ η 34χρονη που είχε υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία μετά τον εμβολιασμό

Βγήκε από τη ΜΕΘ το βρέφος έξι ημερών που κόλλησε κορωνοϊό

Κορωνοϊός: Ευχάριστα νέα από το «Αγλαΐα Κυριακού» καθώς το 6 ημερών βρέφος βγήκε από την ΜΕΘ του νοσοκομείο. Σύμφωνα με το Mega, το βρέφος που βρέθηκε με κορωνοϊό, βγήκε από την ΜΕΘ ωστόσο παραμένει στο νοσοκομείο καθώς μεταφέρθηκε σε κανονικό θάλαμο νοσηλείας. Ωστόσο δείτε και τα μέτρα για την Καθαρά Δευτέρα, τι θα ισχύσει.

Ωστόσο ερωτηματικό αποτελεί το πώς κόλλησε το μωρό καθώς η μητέρα του που πήγε να γεννήσει στο «Αλεξάνδρα» υποβλήθηκε σε τεστ κορωνοϊού ωστόσο αυτό αποδείχθηκε πως ήταν αρνητικό. Επειδή υπάρχει το ενδεχόμενο ο ιός να ήταν σε στάδιο επώασης και να μην ανιχνεύεται, η μητέρα του βρέφους θα πραγματοποιήσει και μοριακό τεστ.
Εάν, εντέλει, δεν έχει κολλήσει από την μητέρα του θα πρέπει να αναζητηθεί από πού κόλλησε.

Το μωρό είχε διαπιστωθεί με αναπνευστική δυσχέρεια και γι’ αυτό κρίθηκε απαραίτητο χθες να μεταφερθεί στην ΜΕΘ του «Αγλαΐα Κυριακού», ωστόσο τα νέα φαίνεται να είναι ευχάριστα σχετικά με την εξέλιξη της υγείας του. Σημειώνεται ότι στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύονται 9 παιδάκια με covid.

Βγήκε από τη ΜΕΘ το βρέφος έξι ημερών που κόλλησε κορωνοϊό

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share