Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ για 17χρονη: Ταξιτζής την κλείδωσε στο ταξί και επιτέθηκε να την ασελγήσει - Προσπάθησε να την πάει και σε ξενοδοχείο για να ικανοποιήσει τις ορέξεις του

Τι έχει κάνει τους παιδόφιλους να «ξεσαλώσουν»; Καμπανάκι του Μανώλη Σφακιανάκη

29 Ιουνίου 2021 19:34
Θρίλερ για 17χρονη: Ταξιτζής την κλείδωσε στο ταξί και επιτέθηκε να την ασελγήσει - Προσπάθησε να την πάει και σε ξενοδοχείο για να ικανοποιήσει τις ορέξεις του
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένας 60χρονος ταξιτζής συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο καθώς προσπάθησε να ασελγήσει σε ανήλικη κοπέλα που παρέλαβε από τα ΚΤΕΛ Κηφισού. Παράλληλα, εφιάλτη έζησε και μία 13χρονη στην Ανάβυσσο όταν ένας 19χρονος από το Πακιστάν προσπάθησε να ασελγήσει πάνω της.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 17χρονης ο ταξιτζής που την παρέλαβε την κλείδωσε στο ταξί και προσπάθησε να ασελγήσει πάνω της και μάλιστα της πρότεινε να πάνε σε ξενοδοχείο για σ@ξ επί πληρωμή!

Η ανήλικη διατήρησε την ψυχραιμία της και κατάφερε να ξεφύγει λέγοντας ότι έπρεπε α γυρίσουν πίσω γιατί είχε ξεχάσει τα κλειδιά της στο ΚΤΕΛ και έσπευσε να καταγγείλει τον ταξιτζή. Δύο ώρες αργότερα, οι Αρχές εντόπισαν και συνέλαβαν τον 60χρονο.

Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ο Μανώλης Σφακιανάκης: «Η υπερέκθεση των παιδιών στα social media έχει κάνει τους παιδόφιλους να ξεσαλώσουν»

Πόσο εύκολο είναι να πέσουν θύματα επιτήδειων τα παιδιά που εκθέτουν προσωπικά τους δεδομένα στο ίντερνετ; Διευκολύνει τα σύγχρονα «αρπακτικά» η υπερέκθεση των ανηλίκων στο διαδίκτυο;

Στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” ήταν καλεσμένοι το μεσημέρι της Τετάρτης ο Μανώλης Σφακιανάκης, πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφαλείας και η Κέλλυ Ιωάννου υποψήφια διδάκτωρ ψηφιακής εγκληματολογίας και μίλησαν για όλα τα θέματα που «καίνε» τους γονείς.

Ανάβυσσος: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 48χρονος δάσκαλος - Τα ανατριχιαστικά μηνύματα με τις μαθήτριες δημοτικού

Ανάβυσσος: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 48χρονος δάσκαλος που κατηγορείται, μεταξύ άλλων, για κατάχρηση ανηλίκων και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειάς του.

Μετά την απολογία του, ο δάσκαλος, ο οποίος φαίνεται να έστελνε μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου σε μαθήτριες Δημοτικού, αφέθηκε ελεύθερος, όπως ενημέρωσε ο δικηγόρος του, Μάνος Τσαλικίδης.

«Ολοκληρώθηκε η απολογία του εντολέα μου, ο οποίος μετά από τη σύμφωνη γνώμη της κυρίας ανακρίτριας και του κυρίου εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερος» σημείωσε ο δικηγόρος και συνέχισε:

«Ο εντολέας μου αρνείται τις κατηγορίες. Θα ήθελα να παρακαλέσω όσο γίνεται, να γίνει σεβαστό το δικαίωμα του στην επεξεργασία προσωπικών δεδομένων, δηλαδή να μην ληφθούν πλάνα και φωτογραφίες από αυτόν και την οικογένειά του».

Σημειώνεται πως ο δάσκαλος αρνήθηκε τις κατηγορίες και κατά την απολογία του στην ανακρίτρια, ενώ, σύμφωνα με το Mega, παραδέχθηκε πως είχε επικοινωνία με τις ανήλικες, με άλλες περισσότερο κι άλλες λιγότερο.

Τα ανατριχιαστικά μηνύματα με τις μαθήτριες

Οι διάλογοι είναι σοκαριστικοί, τη στιγμή που οι έρευνες των έμπειρων αξιωματικών της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων συνεχίζονται για να διαπιστωθεί αν στα ανώμαλα δίχτυα του έχουν παγιδευτεί και άλλα κοριτσάκια.

Τα αποτελεσματα απο τις έρευνες στο lap top, το τάμπλετ και το κινητό του τηλέφωνο αναμένεται να δείξουν την αλήθεια, ενώ ο 48χρονος δάσκαλος της διαστροφής και πατέρας δυο ανηλικων παιδιών, οδηγήθηκε σήμερα στον 15ο ανακριτή προκειμένου να δώσει τη δική του εκδοχή των πραγμάτων για ολα όσα φρικτά φερεται να διέπραξε με θύματα τις τρεις μικρές μαθήτριες.

Οι πληροφορίες λένε οτι ο σάτυρος, ξεκίνησε να έρχεται σε επαφή με τα κοριτσάκια της τάξης του πριν απο περίπου δέκα ημέρες.

Ο ίδιος υποστήριξε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, οτι οι επαφές που γίνονταν μέσω viber και skype ήταν σε γνώση των γονέων στο πλαίσιο της ενισχυτικής διδασκαλίας.

«Πράγματι μιλούσαμε. Έγινε με δική τους πρωτοβουλία για τη βελτίωση των σχολικών τους επιδόδεων. Μιλούσαμε μόνο για τα μαθήματα. Οι γονεις τους το γνώριζαν» είπε χωρίς φυσικά να διευκρινήσει γιατι δεν είχε επαφές και με τα υπόλοιπα παιδιά της τάξης του, ούτε φυσικά για τα απροσάρμοστα μηνύματα που έστελνε στα τρία κοριτσάκια που αναμφισβήτητα τον «καίνε»:

- «Αν ήμουν στην ηλικία σου, δεν θα μου γλίτωνες. Θα τα φτιάχναμε...»
- «Αλήθεια κύριε; Με κάνετε και ντρέπομαι»
- «Την αλήθεια λέω. Θα ήσουν το κορίτσι μου» αναφέρει ο παιδόφιλος στη μικρή μαθήτρια η οποία όχι μονο ντρέπεται αλλα επιδεικνύει πολύ ώριμη στάση απένταντι σε αυτο το αρπακτικο, διαισθανόμενη προφανώς τον κίνδυνο. Σε άλλο διαλογο το παρακάτω σχόλιο προκαλεί αποστροφή. «Εισαι όμορφη. Αν καναμε ιδιαιτερα μαθήματα θα ηταν αλλού το μυαλό μου».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share