Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ποινική δίωξη στους συλληφθέντες για το βιασμό της 19χρονης

Οι κατηγορούμενοι αναμένεται να ζητήσουν προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθούν

27 Ιουνίου 2021 15:40
Ποινική δίωξη στους συλληφθέντες για το βιασμό της 19χρονης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ενώπιον ανακριτή παραπέμπονται οι δυο συλληφθέντες αλβανικής καταγωγής, 20 και 21 ετών, που κατηγορούνται ότι άρπαξαν 19χρονη γυναίκα και επί τρεις ημέρες την βίαζαν σε διαμέρισμα στα Πατήσια. Σε βάρος τους o αρμόδιος εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για σειρά αδικημάτων και συγκεκριμένα για αρπαγή από κοινού με σκοπό να αναγκάσουν το θύμα σε πράξεις, ομαδικό βιασμό, διάθεση ναρκωτικών από κοινού, απόπειρα διάθεσης ναρκωτικών από κοινού για ποσότητα που εξυπηρετεί τη χρήση του άλλου χωρίς αντίτιμο και κατοχή και προμήθεια ναρκωτικών για ίδια χρήση.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η νεαρή γυναίκα φέρεται να έχει καταθέσει εκ νέου στην Αστυνομία, ανακαλώντας εν μέρει το περιεχόμενο της μηνυτήριας αναφοράς που κατέθεσε σε βάρος των δυο συλληφθέντων. Οι δυο κατηγορούμενοι αναμένεται να ζητήσουν από τον ανακριτή προθεσμία για να απολογηθούν.

Όπως κατήγγειλε η 19χρονη, μετά τον τριήμερο εγκλεισμό της σε διαμέρισμα στην οδό Πάτμου στα Πατήσια όπου και τη βίασαν, έφυγαν οι δύο νεαροί για διακοπές στη Μύκονο. Η νεαρή κοπέλα βρέθηκε από λιμενικούς σε άσχημη κατάσταση, υπό την επήρρεια ναρκωτικών ουσιών στο λιμάνι του Πειραιά εκεί όπου την εγκατέλειψαν οι δύο αλλοδαποί και μπήκαν στο πλοίο.

Η κοπέλα είχε γνωρίσει τον έναν από τους δύο άνδρες στο Facebook

Σύμφωνα με την ίδια, είχε γνωρίσει τον έναν από τους δύο άντρες στο facebook και συνομιλούσαν συχνά. Την περασμένη Τετάρτη έκλεισαν ραντεβού για να τα πουν από κοντά και να βγουν για ένα ποτό. Ωστόσο εκείνος την παρέσυρε στο διαμέρισμά του όπου βρισκόταν ένας ακόμη νεαρός όπου και παρέμειναν οι τρεις μέσα στο διαμέρισμα επί τρεις ολόκληρες ημέρες και τη βίαζαν.

Της έδωσαν να πιει ένα ποτό, το οποίο πιθανότατα σύμφωνα με τους αστυνομικούς να περιείχε κάποια ναρκωτική ουσία καθώς όπως η ίδια έχει καταγγείλει ένιωσε μουδιασμένη και ζαλισμένη. Μετά τις τρεις ημέρες, η νεαρή κοπέλα έφυγε μαζί τους με τον ηλεκτρικό από το σταθμό του Αγίου Νικολάου, έφτασαν στο λιμάνι του Πειραιά όπου και την εγκατέλειψαν για να φύγουν οι δύο 20χρονοι αλλοδαποί για διακοπές στη Μύκονο.

Όμως οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, σε συνεργασία με τους συναδέλφους τους από την Υποδιεύθυνση του νησιού και τους άνδρες του Λιμεναρχείου Μυκόνου, με οδηγό τις φωτογραφίες που τους έδωσε από το Facebook, μόλις οι δυο βιαστές αποβιβάστηκαν από το καράβι, όρμησαν πάνω τους και πριν προλάβουν να αντιδράσουν τους συνέλαβαν.

Βιασμός 19χρονης Πατήσια

Οργή για τους «δράκους» της Αθήνας - Οι τελευταίες υποθέσεις σε Πετράλωνα και Κολωνάκι

Οι περιπτώσεις βιασμού τις τελευταίες μέρες αποκαλύπτονται με μορφή «καταιγίδας». Άπαντες, μάλιστα, έχουν ως κοινό παρονομαστή το κέντρο της Αθήνας. Η πιο πολύκροτη από αυτές τις υποθέσεις είναι στα Πετράλωνα, όπου συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης (22/6) ο 35χρονος που καταζητείτο, έχοντας ταυτοποιηθεί νωρίτερα από την Αστυνομία.

Η καταγγελία της 50χρονης για τα μαρτύρια που πέρασε το Σάββατο (19/6) στο σπίτι του 35χρονου σοκάρουν. Η γυναίκα, η οποία εργάζεται ως καθαρίστρια στην πολυκατοικία, απήχθη από τον 35χρονο στο διαμέρισμά του. Εκεί τη βίασε και την ξυλοκόπησε. Η γυναίκα κατάφερε να δραπετεύσει ώρες αργότερα και να αναζητήσει βοήθεια από ενοίκους άλλων διαμερισμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για σεσημασμένο βιαστή που αποφυλακίστηκε το καλοκαίρι του 2020. Ο δράστης του βιασμού της 50χρονης το καλοκαίρι του 2015 είχε κατηγορηθεί για τον βιασμό 22χρονης φοιτήτριας, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή διατάραξης οικιακής ειρήνης και κακοποίηση ζώων.

Όπως κατήγγειλε η 50χρονη γυναίκα, καθάριζε πολυκατοικία στην οδό Συμμαχιδών, όταν ξαφνικά ο φερόμενος ως δράστης την άρπαξε και την έβαλε με τη βία στο διαμέρισμά του όπου την βίασε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share