Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

ΠΑΟΚ: Πέθανε ο Μπάμπης Αγγελίδης

Η επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ

27 Ιουνίου 2021 15:10
ΠΑΟΚ: Πέθανε ο Μπάμπης Αγγελίδης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θρήνος επικρατεί στην οικογένεια του ΠΑΟΚ μετά την απώλεια του Μπάμπη Αγγελίδη, ο οποίος έφυγε σε ηλικία 83 ετών. Για παραπάνω από 20 χρόνια, ο Μπάμπης Αγγελίδης ήταν ο φροντιστής του Δικεφάλου. Η ΚΑΕ σε ανακοίνωση της εξέφρασε τα συλλυπητήρια της για την απώλεια, ενός ανθρώπου που υπηρέτησε πιστά το σύλλογο. Ωστόσο πρόσφατα την τελευταία του πνοή άφησε και ο Ιάκωβος Ρούσσος.

Σε ανακοίνωση η ΚΑΕ αναφέρει:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για το θάνατο του Μπάμπη Αγγελίδη, που έφυγε το απόγευμα του Σαββάτου από τη ζωή, σε ηλικία 83 ετών. Ο αγαπητός σε όλους μας Μπάμπης, υπήρξε φροντιστής της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ για περισσότερο από 20 χρόνια. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί σήμερα (Κυριακή, 27/6) στις 6μ.μ. στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών στο Παλαιοχώρι Χαλκιδικής.Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Καλό ταξίδι Μπάμπη…»

ΠΑΟΚ: Πέθανε ο Μπάμπης Αγγελίδης

Πέθανε ο Ηρακλής Καλλισθένης

Θλίψη επικρατεί στην Καστοριά μετά την απώλεια του επί σειρά ετών προέδρου του Συνδέσμου Γουνοποιών Ηρακλή Καλλισθένη σε ηλικία 88 ετών.

Ο Ηρακλής Καλλισθένης, διετέλεσε επί σειρά ετών Πρόεδρος του Σ.Γ.Κ., παρέμεινε σε ενεργή δράση μέχρι τη τελευταία στιγμή της ζωής του και άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στον κλάδο της ελληνικής γουνοποιίας.

«Μεγάλη η απώλεια για τον κλάδο της γούνας και την Καστοριά, ο θάνατος του Ηρακλή Καλλισθένη. Επί πολλά χρόνια Πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας», αφιέρωσε κυριολεκτικά ένα κομμάτι της ψυχής του για τη στήριξη της γούνας και της Καστοριάς.

Πέθανε ο Ηρακλής Καλλισθένης

Με έμφυτη ευγένεια και ακλόνητη πίστη, διεκδικούσε και επιτύγχανε πολλά για το συλλογικό όφελος και τους επαγγελματίες που εκπροσωπούσε. Δικό του έργο το Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας, το οποίο αποτελεί ιστορική παρακαταθήκη όχι μόνο για τον κλάδο αλλά και όλη τη Δυτική Μακεδονία.

Φωτεινό το παράδειγμά του στην επιχειρηματικότητα και στη ζωή, αφού η κοινωνική προσφορά του, μένει ως κληρονομιά και οδηγός για όλους εμάς», αναφέρει σε μήνυμά του ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share