Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανατριχιαστική καταγγελία: «Θα σε σκοτώσω όπως έκανε ο πιλότος στην Καρολάιν»!

Χτύπησε τη γυναίκα του, τη βίασε και την απείλησε να κάνει ό,τι συνέβη στα Γλυκά Νερά!

25 Ιουνίου 2021 21:12
Ανατριχιαστική καταγγελία: «Θα σε σκοτώσω όπως έκανε ο πιλότος στην Καρολάιν»!
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Μια ανατριχιαστική καταγγελία ήρθε στη δημοσιότητα από τη Ρόδο, με μια 27χρονη γυναίκα να αναφέρει πως ο 39χρονος σύζυγός της τη βίασε και, μάλιστα, την απείλησε πως θα τη σκότωνε, όπως έκανε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος με την Καρολάιν.

Αναλυτικά, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Δημοκρατικής», ο 39χρονος υπήκοος Αλβανίας πρόκειται να απολογηθεί σήμερα ενώπιον της τακτικής ανακρίτριας Ρόδου κατηγορούμενος για τον βιασμό της 27χρονης συζύγου του και μητέρας των δύο ανήλικων παιδιών του. Ο άνδρας συνελήφθη το απόγευμα της 23ης Ιουνίου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου. Λίγη ώρα νωρίτερα, όπως κατήγγειλε η σύζυγός του, την εξανάγκασε σε συνουσία παρά την θέλησή της, μέσα στο σπίτι τους. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον κατηγορούμενο έξω από την οικία του και τον προσήγαγαν, ενώ κατάσχεσαν την πιτζάμα της συζύγου του. Απολογούμενος ο κατηγορούμενος δεν αποδέχθηκε την κατηγορία και ισχυρίστηκε ότι πρόκειται περί παρεξήγησης, με μια ακόμη φρίκη να επικρατεί πρόσφατα στο νησί.

Η 27χρονη κατέθεσε ότι είναι παντρεμένη με τον 39χρονο εδώ και 10 έτη και ότι έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, ένα αγοράκι ηλικίας 9 ετών σήμερα και ένα κοριτσάκι 6 ετών.

Βιασμός και απειλές στη Ρόδο

Από την αρχή του γάμου τους έως και σήμερα, όπως ισχυρίστηκε, αντιμετωπίζει προβλήματα εξαιτίας της ψυχολογικής και λεκτικής βίας που δέχεται από τον σύζυγό της, αλλά και γιατί την εξαναγκάζει σε σεξουαλική επαφή.

Όπως υποστηρίζει, το βράδυ της 22ας Ιουνίου πήγε με τον σύζυγό της στο σπίτι, μετά τη δουλειά. Τα παιδιά κοιμόντουσαν στο δωμάτιο. Η ίδια έκανε μπάνιο, φόρεσε τις πιτζάμες της και ξάπλωσε στο κρεβάτι για να κοιμηθεί, αφού ήταν κουρασμένη. Η ίδια περιγράφει, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ότι ο σύζυγός της μπήκε γυμνός και την πλησίασε με ερωτική διάθεση. Όπως είπε, αρνήθηκε διότι ήταν κουρασμένη και εκείνος της έσκισε με τα χέρια του την πιτζάμα και το εσώρουχο και στις αρνήσεις της της είπε «εσύ είσαι γυναίκα μου και εγώ θα κάνω ό,τι θέλω», ενώ την χτύπησε στο πρόσωπο με το χέρι του. Υποστήριξε ακόμη ότι της είπε ότι θα την σκοτώσει, όπως «έκανε ο πιλότος στη γυναίκα του» και εκείνη τον προειδοποίησε ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Αφού την βίασε ξάπλωσε δίπλα της και της ζήτησε να τον αγκαλιάσει, πράγμα που έκανε προκειμένου να σταματήσει και να κοιμηθούν. Η γυναίκα υποστήριξε ότι και παλαιότερα την έχει εξαναγκάσει σε σεξουαλική πράξη, ενώ την έχει χτυπήσει πολλές φορές.

Η απάντηση του συζύγου

Ο ίδιος απολογούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες. Ισχυρίζεται πως δεν ισχύουν οι καταγγελίες της συζύγου του ότι την έχει χτυπήσει, την έχει απειλήσει και ότι την έχει βιάσει λέγοντας ότι υπήρχαν τσακωμοί μεταξύ τους, χωρίς όμως χρήση βίας. Σε ό,τι αφορά στο συγκεκριμένο περιστατικό, ο 39χρονος υποστήριξε, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ότι ενώ ήταν στο κρεβάτι πράγματι του ήρθε ερωτική επιθυμία κι ενώ στην αρχή η σύζυγος του έλεγε ότι δεν ήθελε, στην πορεία ήρθαν σε επαφή. Ισχυρίστηκε επίσης ότι της έσκισε τα ρούχα πάνω στην ένταση της στιγμής, ενώ στο τέλος κοιμήθηκαν αγκαλιά και ότι του φάνηκε περίεργο όταν εμφανίστηκαν οι αστυνομικοί.

Οργή για τους «δράκους» της Αθήνας - Οι τελευταίες υποθέσεις σε Πετράλωνα και Κολωνάκι

Οι περιπτώσεις βιασμού τις τελευταίες μέρες αποκαλύπτονται με μορφή «καταιγίδας». Άπαντες, μάλιστα, έχουν ως κοινό παρονομαστή το κέντρο της Αθήνας.

Η πιο πολύκροτη από αυτές τις υποθέσεις είναι στα Πετράλωνα, όπου συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης (22/6) ο 35χρονος που καταζητείτο, έχοντας ταυτοποιηθεί νωρίτερα από την Αστυνομία.

Η καταγγελία της 50χρονης για τα μαρτύρια που πέρασε το Σάββατο (19/6) στο σπίτι του 35χρονου σοκάρουν. Η γυναίκα, η οποία εργάζεται ως καθαρίστρια στην πολυκατοικία, απήχθη από τον 35χρονο στο διαμέρισμά του. Εκεί τη βίασε και την ξυλοκόπησε. Η γυναίκα κατάφερε να δραπετεύσει ώρες αργότερα και να αναζητήσει βοήθεια από ενοίκους άλλων διαμερισμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για σεσημασμένο βιαστή που αποφυλακίστηκε το καλοκαίρι του 2020.

Ο δράστης του βιασμού της 50χρονης το καλοκαίρι του 2015 είχε κατηγορηθεί για τον βιασμό 22χρονης φοιτήτριας, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή διατάραξης οικιακής ειρήνης και κακοποίηση ζώων.

Οπως κατήγγειλε η 50χρονη γυναίκα, καθάριζε πολυκατοικία στην οδό Συμμαχιδών, όταν ξαφνικά ο φερόμενος ως δράστης την άρπαξε και την έβαλε με τη βία στο διαμέρισμά του όπου την βίασε.

Ο βιασμός 30χρονης στο Κολωνάκι

Άλλο περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής (20/06) στο Κολωνάκι.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 45χρονος Αλβανός γνώρισε ως πελάτης μία 30χρονη Ελληνίδα που εργαζόταν σε μπαρ στο Κολωνάκι. Εκεί της πρότεινε να συνεχίσουν την έξοδό τους στο Γκάζι για ένα ποτό, όπως και έγινε και ύστερα της πρότεινε να συνεχίσουν το ποτό τους στο διαμέρισμά του στο Κολωνάκι, που ήταν στον ίδιο δρόμο με το μαγαζί που η κοπέλα εργαζόταν.

Βιασμός στο Κολωνάκι με θύμα μια 30χρονη γυναίκα

Εκείνη τον ακολούθησε και όταν μπήκαν στο σπίτι, ο δράστης κλείδωσε την πόρτα, της επιτέθηκε και την βίασε. Όταν κάποια στιγμή κατάφερε η άτυχη κοπέλα να του ξεφύγει, άνοιξε την πόρτα, βγήκε έξω και σε άθλια κατάσταση έπεσε πάνω σε ένα διερχόμενο περιπολικό της Άμεσης Δράσης καλώντας σε βοήθεια τους αστυνομικούς.

Εκείνοι αμέσως βγήκαν έξω, μπήκαν στο διαμέρισμα και συνέλαβαν τον δράστης τον οποίο οδήγησαν στην Ασφάλεια όπου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για βιασμό, ενώ η κοπέλα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για την παροχή των Πρώτων Βοηθειών.

Κλείδωσε την πόρτα

Όλα όσα ακολουθούν, είναι ανατριχιαστικά…

«Ενώ βρίσκονταν στην οικία του κατηγορούμενου αυτός προσπάθησε να φιλήσει την παθούσα στο στόμα, αλλά αυτή τον απώθησε και προσπάθησε να αποχωρήσει από το διαμέρισμα.

Πλην όμως διαπίστωσε ό,τι η πόρτα ήταν κλειδωμένη.

Ο κατηγορούμενος την άρπαξε με βία, την έριξε στον καναπέ και της έβγαλε τα εσώρουχα (σ.σ. στη συνέχεια αναφέρονται όλα όσα υπέστη η κοπέλα) [……].

Και έπειτα ξεκλείδωσε την πόρτα. Η παθούσα, βγήκε από το διαμέρισμα του δράστη, εισήλθε εντός του αυτοκινήτου της που ήταν σταθμευμένο επί της οδού Καρνεάδου και κλαίγοντας επικοινώνησε με τον πατέρα της».

Τη βρήκαν οι αστυνομικοί να κλαίει

Καταρρακωμένη ψυχολογικά και σε απόγνωση, η κοπέλα είχε παγώσει. Κρυμμένη μέσα στο αυτοκίνητο έκλαιγε με λυγμούς.

Στις επόμενες γραμμές του ενημερωτικού αναφέρονται τα εξής:

«Αστυνομικοί της Άμεσης Δρασης που μόλις είχαν επιληφθεί σε έτερο περιστατικό επί της οδού Καρνεάδου την εντόπισαν να κλαίει εντός του σταθμευμένου αυτοκινήτου της και σε σχετική ερώτηση τους αποκρίθηκε οτι πριν από λίγο ένας άνδρας που διαμένει στην πολυκατοικία τη βίασε εντός του διαμερίσματος του…».

Νέος βι@σμός 29χρονης εργαζόμενης σε μπαρ στο Κολωνάκι!

Του χτύπησαν την πόρτα

Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης δεν έχασαν χρόνο. Όπως αναφέρεται «Κατόπιν καταγγελίας, μετέβησαν στο διαμέρισμα του δράστη, χτύπησαν την πόρτα, ο δράστης άνοιξε και αφού η παθούσα τον αναγνώρισε, προσήχθη και συνελήφθη».

Μάλιστα όπως αναφέρεται «κατασχέθηκαν μια μπλούζα, ένα παντελόνι, ένας στηθόδεσμος και ένα εσώρουχο κάτω μέρους τα οποία εστάλησαν στην ιατροδικαστική υπηρεσία Αθηνών για να ληφθεί τυχόν ανευρεθέν βιολογικό υλικό», ενώ εδόθη η παραγγελία η κοπέλα να υποβληθεί σε ιατροδικαστική και τοξικολογική εξέταση.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share