Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός 18χρονος σε ελαιώνα!

Τον βρήκε η μητέρα του στο πιο αποτρόπαιο θέαμα της ζωής της

25 Ιουνίου 2021 19:44
Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός 18χρονος σε ελαιώνα!
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Μια ανείπωτη τραγωδία έλαβε τόπο στην Κρήτη, με έναν 18χρονο να βρίσκεται νεκρός σε ελαιώνα νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής (25/6), στην περιοχή της Μεσαράς.

Η μητέρα του άτυχου νεαρού φαίνεται ότι βρέθηκε μπροστά στο σπαρακτικό θέαμα όταν τον αναζήτησε, με ένα φοβερό περιστατικό να λαμβάνει τόπο πρόσφατα στο νησί.

Ο 18χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε ελαιώνα έξω από το χωριό Ατσιπάδες όπου ζούσε με την οικογένεια του.

Θάνατος στην Κρήτη σε ελαιώνα

Το χρονικό του τραγικού θανάτου

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Χάρακα, που ειδοποιήθηκε στις πέντε παρά είκοσι, από τους συγχωριανούς της οικογένειας.

Ο γιατρός που έσπευσε στο σημείο πιστοποίησε το θάνατο του άτυχου νεαρού και το ασθενοφόρο αποχώρησε από το σημείο, το οποίο αποκλείστηκε από την αστυνομία μέχρι να διενεργηθεί αυτοψία από την ΕΛ.ΑΣ. και ιατροδικαστή.

Οι έρευνες για τις συνθήκες θανάτου του 18χρονου βρίσκονται σε εξέλιξη.

Πήγε να τον κλέψει και αυτός του έδωσε εργασία - 25 χρόνια μετά γύρισε για να τον ευχαριστήσει (Video)

Πολλές φορές στη ζωή μας ένα λάθος μπορεί να πολλά καλά, αφού μαθαίναμε την σημασία των αξιών και της δεύτερης ευκαιρίας και κάτι τέτοιο συνέβη στη Κρήτη.

Μια από τις πιο ευχάριστες ειδήσεις της χρονιάς με πρωταγωνιστές, ένα φούρναρη τον κ. Γιάννη Βιτσαρά στο Ηράκλειο και ένα 12χρονο, τότε, αγόρι. Πριν από 25 χρόνια τον «τσάκωσε» να προσπαθεί να κλέψει από το μαγαζί του. Επίσης, δες ποιος γνωστός Έλληνας ράπερ συνελήφθη για κλοπή στην Γλυφάδα.

Αντί να τον μαλώσει, ή να καλέσει την Αστυνομία, ο αρτοποιός του εξήγησε ότι η κλοπή θα τον οδηγήσει σε κακά «μονοπάτια» και του ζήτησε να πηγαίνει στο αρτοποιείο, όταν έχει ελεύθερο χρόνο, να δουλεύει και να βγάζει το χαρτζιλίκι του. Το αγόρι συμφώνησε και έτσι έγινε.

Το περιστατικό συνέβη στο Ηράκλειο της Κρήτης

«Κάποια στιγμή η οικογένειά του μετακόμισε και το έχασα για χρόνια. Χθες, το παιδί, που πλέον είναι ένας άνδρας 37 ετών, ήρθε και με βρήκε. Με ευχαρίστησε που τότε, με τον τρόπο που το αντιμετώπισα, του έδειξα τον σωστό δρόμο στη ζωή. Έβγαλε το πανεπιστήμιο, έκανε οικογένεια», είπε ο κ. Βιτσαράς, με μεγάλη συγκίνηση.

«Κέρδισα το τζόκερ της ζωής»

Ο φούρναρης, μιλώντας στην εκπομπή του Mega «Live News», «κέρδισε το τζόκερ της ζωής, όταν μετά από 25 χρόνια ήρθε να μου πει ευχαριστώ».

«Μετά από 25 χρόνια, ήρθε να με βρει και να μου ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον δρόμο που χάραξε και τα ερεθίσματα που του έδωσα. Είναι 37 χρονών σήμερα, έχει τελειώσει πανεπιστήμιο πληροφορικής και έχει 2 παιδάκια».

Πήγε να τον κλέψει και αυτός του έδωσε εργασία - 25 χρόνια μετά γύρισε για να τον ευχαριστήσει (Video)

Όπως είπε, το ευχαριστώ το οφείλει ο ίδιος στον 12χρονο τότε, που αποφάσισε να τον ακούσει και να αλλάξει τρόπο ζωής. «Αυτό που πρέπει να κάνουμε όταν βλέπουμε ένα παιδί που έχει αδυναμίες, είναι να το προστατεύσουμε. Ήρθε και με βρήκε για να μου πει ένα μεγάλο ευχαριστώ, αλλά εγώ του το χρωστάω αυτό», καταλήγει ο κ. Βιτσαράς.

Δείτε πως κλέβουν κάρτες, μετρητά και pin στα ΑΤΜ, χωρίς να καταλάβουμε τίποτα!

Kάμερα ασφαλείας σε τράπεζα της Αγγλίας κατέγραψε το τελευταίο κόλπο που χρησιμοποιούν συμμορίες κυρίως από την πρώην Ανατολική Ευρώπη για να κλέψουν χρήματα από ανυποψίαστους πολίτες που κάνουν αυτόματη ανάληψη μετρητών από ΑΤΜ.

Στην Αγγλία οι πελάτες ΑΤΜ βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα νέο κύμα απατών όπου σε λίγα λεπτά χάνουν όχι μόνο τα μετρητά που βγάζουν από τα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης, αλλά οι επιδέξιοι κακοποιοί καταφέρνουν να αδειάζουν και τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους.

Μάλιστα η Barclays δημοσιοποίησε βίντεο που δημιούργησε με βάση υλικό από κάμερες ασφαλείας ώστε να προετοιμάσει και «υποψιάσει» τους πελάτες της για το τι μπορεί να τους συμβεί ενώ κάνουν ανάληψη μετρητών από ΑΤΜ.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share