Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Έθαψε γυναίκα και γιο και λύγισε και ο ίδιος»: Σπαραγμός για τον ιερέα που αυτοκτόνησε στην Καβάλα!

Ασύλληπτη τραγωδία!

25 Ιουνίου 2021 15:23
«Έθαψε γυναίκα και γιο και λύγισε και ο ίδιος»: Σπαραγμός για τον ιερέα που αυτοκτόνησε στην Καβάλα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Mια οικογενειακή τραγωδία κρύβεται πίσω από την αυτοχειρία ενός πατέρα, στο χωριό Ελαιοχώρι της Καβάλας. Ο ηλικιωμένος άντρας έβαλε τέλος στη ζωή του μετά τον θάνατο της γυναίκας του και του γιου του, οι οποίοι νόσησαν από κορωνοϊό.

Μάλιστα, ο γιος του ήταν ιερομόναχος σε μοναστήρι της Χαλκιδικής και μάνα και γιος πέθαναν, σύμφωνα με πληροφορίες, με διαφορά λίγων μηνών.

Οι κάτοικοι στο χωριό Ελαιοχώρι της Καβάλας έχουν σοκαριστεί απο την αυτοκτονία του συγχωριανού τους, ο οποίος βρέθηκε κρεμασμένος με σκοινί μέσα στο σπίτι του από την κόρη του. Μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για την οικογένεια του αυτόχειρα. Όσοι τους γνώριζαν λένε ότι «έθαψε γυναίκα και γιο και μετά λύγισε και ο ίδιος». Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το τραγικό τέλος αυτών των ανθρώπων.

Νέα είδηση που προκαλεί «σεισμό» στη showbiz

Αυτροκτόνησε παππάς

Πέθανε ο Ματθαίος Πόταγας! Μια εμβληματική μορφή του κινηματογράφου

Έφυγε από τη ζωή στα 94 του χρόνια ο ιδιοκτήτης του ιστορικού «Παλάς» στο Παγκράτι, Ματθαίος Πόταγας. Μια εμβληματική μορφή του κινηματογράφου που από 7 ετών ήταν μέσα στον σινεμά και ποτέ δεν πήρε σύνταξη. O Ματθαίος Πόταγας πέθανε μία ημέρα αφού το Πάλας άνοιξε ξανά μετά το lockdown. Επίσης, θρήνος επικρατεί στον πολιτικό κόσμο και την Νέα Δημοκρατία, αφού ο πρώην βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, Σταύρος Δαϊλάκης, πέθανε σε ηλικία 65 ετών.

Ο Ματθαίος Πόταγας ανέλαβε τη γενική διεύθυνση του «Παλάς» στο Παγκράτι το 1953, ενός ιστορικού κινηματογράφου που ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1925 και συνεχίζει μέχρι σήμερα.

Τον ΜατθαίοΠόταγα αποχαιρέτησε μέσω Facebook, o σκηνοθέτης, Δημήτρης Αθανίτης:

«Σήμερα έφυγε ένας μοναδικός άνθρωπος, Ματθαίος Πόταγας! Ο ιδιοκτήτης του θρυλικού σινεμά Παλάς στο Παγκράτι, που συνέχιζε να το κρατά χειμώνα-καλοκαίρι, μόνος. Ένα σινεμά που κάποτε είχε δύο ταμεία και ουρές ατελείωτες.

-Που είστε εσείς; με ρώτησε όταν πριν λίγες εβδομάδες τον πέτυχα τυχαία στο δρόμο. Εγώ είχα κατέβει κέντρο για δουλειές, πάω πάντα με τα πόδια ξέρετε, συνέχισε.

Στα 94 του, ο κύριος Ματθαίος παρέμενε σε συνεχή δράση στο σινεμά όπου μεγάλωσε από παιδί. Όταν στην πρώτη επαφή μας το 2012, πήγα να τον βοηθήσω να ανεβάσει τις βαριές μπομπίνες από τις "Τρεις Μέρες Ευτυχίας", αρνήθηκε κατηγορηματικά.

-Δεν σας κουράζει αυτό το συνέχεια; τόλμησα να τον ρωτήσω.

-Με ξεκουράζει! Το σινεμά είναι η ζωή μου...

Θα θυμάμαι πάντα εκείνη την πρώτη φορά που πήγαμε, τη μυρωδιά του παλιού, τα σκληρά καθίσματα, τα φώτα που άναβε ο κύριος Ματθαίος στο διάλειμμα και την πορτοκαλάδα που μας πρόσφερε, αφού μας οδήγησε στο μπαρ μέσα από δαιδαλώδεις διαδρομές.

Ένας κόσμος ολόκληρος ανέπνεε ακόμη εκεί μέσα στο φθαρμένο ντεκόρ και κρατούσε κάτι από την χαμένη μαγεία του...».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share