Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βιασμός στα Πετράλωνα: Προφυλακιστέος ο βιαστής της 50χρονης - Αρνήθηκε τις κατηγορίες στην απολογία του - Ο άνθρωπος που οδήγησε τους αστυνομικούς στο δράστη

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα

25 Ιουνίου 2021 14:14
Βιασμός στα Πετράλωνα: Προφυλακιστέος ο βιαστής της 50χρονης - Αρνήθηκε τις κατηγορίες στην απολογία του - Ο άνθρωπος που οδήγησε τους αστυνομικούς στο δράστη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στις φυλακές οδηγήθηκε έπειτα από σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο Βούλγαρος που κατηγορείται για το βιασμό της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την απολογία του στον ανακριτή, αρνήθηκε ότι άρπαξε την 50χρονη και ότι την έκλεισε στο σπίτι και την βίαζε επί ώρες. Μάλιστα, όταν ολοκλήρωσε την απολογία του, κατά τις ίδιες πηγές, ο κατηγορούμενος, χτύπησε το κεφάλι του στον τοίχο με τους αστυνομικούς να τον ακινητοποιούν και να τον βάζουν σε μια γωνία για να ηρεμήσει.

Αντίθετα ελεύθερος χωρίς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του, ο δεύτερος κατηγορούμενος της υπόθεσης ο οποίος φέρεται ότι υπέθαλπε τον κατηχούμενο στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Βιασμός στα Πετράλωνα: Προφυλακιστέος ο βιαστής της 50χρονης

Υπενθυμίζεται ότι ο 35χρονος, του οποίου η ταυτότητα αποκαλύφθηκε, συνελήφθη σε ένα πάρκο στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας όπου ο φίλος του πήγε κρατώντας μια σακούλα με τρόφιμα και νερό. Ο κατηγορούμενος τον περίμενε σε ένα παγκάκι φορώντας ένα τζόκεϊ για να καλύπτει όσο μπορούσε το πρόσωπό του.

Η επέμβαση των ανδρών της ασφάλειας ήταν άμεση και παρά την αντίσταση του 35χρονου τον ακινητοποίησαν και τον μετάφεραν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Μέχρι και η μητέρα του... ζητούσε να τον πιάσουν

Σοκάρει το πανελλήνιο το περιστατικό βιασμού και κακοποίησης μιας 50χρονης στα Πετράλωνα, με τη μητέρα του δράστη να μιλά και να εύχεται στους αστυνομικούς να πιάσουν το ίδιο το παιδί της.

Μιλώντας στο Tlive η μητέρα του 35χρονου, ευχήθηκε να τον πιάσει η αστυνομία ενώ δήλωσε ότι αισθάνεται πολύ άσχημα.

Η απαίτηση της μητέρας του δράστη για το βιασμό στο Κολωνάκι

«Εύχομαι να τον πιάσετε, δεν αντέχω άλλο πια. Για αυτά που έχει κάνει, εγώ έχω πεθάνει. Ντρέπομαι. Και είμαι μια ταλαιπωρημένη γυναίκα που δουλεύω να πληρώσω το ψωμί μου, να είμαι εντάξει σωστή και με ξέρουν όλοι εδώ», είπε η γυναίκα.

«Στις 13 του μηνός μπήκα οικιακή βοηθός και δεν πάω καθόλου στο νοικιασμένο σπίτι. Στο σπίτι έμενε μόνος του. Τελευταία ήταν πολύ ταραγμένος και δεν μπορούσε να τον πάω σε έναν γιατρό. Ήθελε δουλειά, δεν μπορούσε να κοιμηθεί, ήταν νευριασμένος και με έβρισε δυο τρεις φορές» συμπλήρωσε.

Η ίδια ανέφερε ότι έχει κάνει θεραπείες, ενώ παραδέχθηκε ακόμα ότι έχει πάθει σοκ. «Παίρνω βαριά χάπια, έχω κάνει χημειοθεραπείες. Δεν αισθάνομαι καλά. Ψυχολογικά έχω τρελαθεί. Τι έχει κάνει; Έχω πάθει σοκ» δήλωσε και πρόσθεσε: «Δεν φταίω, τι να κάνω; Δεν πρόλαβα να τον πάω στον ψυχίατρο».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share