Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κατάπιε γυαλί την ώρα που έπινε καφέ - Περιπέτεια για 52χρονη στη Σκόπελο

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της

25 Ιουνίου 2021 10:09
Κατάπιε γυαλί την ώρα που έπινε καφέ - Περιπέτεια για 52χρονη στη Σκόπελο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τρομακτική περιπέτεια για 52χρονη στη Σκόπελο. Η γυναίκα, άγνωστο πώς, κατάπιε αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα γυαλί ενώ έπινε καφέ.

Η γυναίκα έκανε εμετό και είχε μέχρι και αιμόπτυση. Διακομίστηκε άμεσα στο Κέντρο Υγείας του νησιού και σύμφωνα με πληροφορίες, αφού της προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες, κρίθηκε σκόπιμο να δεχθεί νοσοκομειακή περίθαλψη.

Άμεσα κινητοποιήθηκε η λιμενική αρχή του νησιού. Με μέριμνα του Θαλάμου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος, η 52χρονη μεταφέρθηκε στον Βόλο από τη Σκόπελο με το ταχύπλοο σκάφος «Αξιον Εστί», παρελήφθη από πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου όπου παραμένει νοσηλευόμενη. Επίσης, 25χρονος βρέθηκε νεκρός ενώ κοιμόταν στο σπίτι του στο Βόλο.

Κατάπιε γυαλί την ώρα που έπινε καφέ - Περιπέτεια για 52χρονη στη Σκόπελο

25χρονη βρήκε αυτό το μικρό γυαλί στο πάρκο... Όταν έμαθε τι ήταν σοκαρίστηκε (Video)

Μια 25χρονη έκανε μια βόλτα στο πάρκο Crater of Diamonds State Park και ξαφνικά βρίσκει ένα γυαλί με και όταν συνειδητοποίησε τι ήταν έμεινε με το στόμα ανοιχτό. Ενώ, σε ένα άλλο περίεργο περιστατικό ένα δύτης βγάζει selfie στην επιφάνεια της θάλασσας και όταν βλέπει τι βρίσκεται από πίσω του, μένει άφωνος!

Ήταν καφέ και γυαλιστερό. Χωρίς να γνωρίζει τι ήταν, το έβαλε στη τσάντα της και συνέχισε την αναζήτηση. Έπειτα από κάποιες ώρες, κατέληξαν στο κέντρο των επισκεπτών, όπου έμαθε την προέλευση της ανακάλυψής της.

Κρατούσε ένα ανεπεξέργαστο διαμάντι 2,65 καρατίων και ήταν το δεύτερο μεγαλύτερο διαμάντι που έχει βρεθεί στο πάρκο. Τώρα σκοπεύει να πουλήσει το διαμάντι και να μοιραστεί τα έσοδα με την οικογένειά της.

Κρυφή κάμερα καταγράφει μια γυναίκα να δίνει τη ζακέτα της σε ένα αγοράκι - Δείτε τι απίστευτο συνέβη μετά από λίγο

Εσείς θα δίνατε τη ζακέτα σας σε ένα παιδί που δεν έχει; Δείτε τι συνέβη σε αυτή τη γυναίκα που το έκανε!

Τι θα κάνατε, αν δίπλα σας στη στάση του λεωφορείου καθόταν ένα παιδί χωρίς πανωφόρι; Θα του δίνατε το παλτό σας; Θα το αγνοούσατε; Θα ψάχνατε να δείτε τι κάνει μόνο του στον δρόμο; Ένα ακόμη ενδιαφέρον πείραμα, που καταγράφηκε με κρυμμένη κάμερα

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Κατέγραψε με την κάμερα του κάτι εξωπραγματικό στον ουρανό - Δεν φαντάζεστε τι είδε

Έχετε παρατηρήσει τον ουρανό; Αυτός ο άνδρας κατέγραψε με την κάμερα του ένα σχεδόν εξωπραγματικό φαινόμενο, και έμεινε έκπληκτος. Μόλις το δείτε θα καταλάβετε!

Μοιάζει σαν ένα πλάσμα από φως να προσπαθεί να παίξει τριγυρνώντας στα σύννεφα. Μπορεί αρχικά να σας μοιάζει με κάποιο κόλπο ή ακόμη και με εξωγήινης προέλευσης δημιουργία, αλλά καθώς το παρατηρείτε θα πιστέψετε στη γνησιότητά του. Το ίδιο συνέβη και με ένα περίεργο φαινόμενο που καταγράφηκε στην θάλασσα, το οποίο θα δείτε εδώ.

Βλέποντάς το βίντεο γίνεστε μάρτυρες ενός σπάνιου φαινομένου που ονομάζεται «crown flashing». Αυτό συμβαίνει στα σύννεφα όταν οι κρύσταλλοι πάγου ευθυγραμμίζονται με τα συνεχώς μεταβαλλόμενα μαγνητικά πεδία που προκαλούνται από την ηλεκτρική δραστηριότητα της καταιγίδας.

Η φύση πάντα θα αποτελεί μυστήριο και θα μας εκπλήσσει. Δεν έχει σημασία πόσα ξέρουμε για αυτήν γιατί πάντα θα υπάρχει ακόμη ένα μυστικό.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share