Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (25/6)

Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας!

25 Ιουνίου 2021 07:14
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (25/6)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Παρασκευή 25/6! Tο Athensmagazine.gr σας φέρνει καθημερινά στο φως τα θέματα της ειδησεογραφίας, όπως αναδεικνύονται στον Ελληνικό Τύπο από την εκπομπή "Τώρα ό,τι συμβαίνει" του Open. Παράλλξηλα, σε απολογία για την αποτρόπαια πράξη του να ρίξει βιτριόλι σε όσους παρευρίσκονταν στην εκδίκαση για την καθαίρεσή του, προχώρησε ο 37χρονος ιερέας, που φάνηκε... να τα γυρίζει σε σύγκριση με όσα είπε στους αστυνομικούς.

Δείτε αναλυτικά τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων στο Athensmagazine.gr:

Αθλητικά πρωτοσέλιδα

Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων σήμερα. Δείτε ποια είναι τα θέματα που φιλοξενούνται στις πρώτες σελίδες του αθλητικού Τύπου, όπως παρουσιάζονται από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»

Καιρός σήμερα: 40άρια και την Παρασκευή! «Καμίνι» η χώρα το Σαββατοκύριακο - Προειδοποίηση Αρναούτογλου για νέο κύμα καύσωνα

Καιρός σήμερα: Οι υψηλές θερμοκρασίες συνεχιζονται και σήμερα για 4η συνεχόμενη ημέρα σε όλη τη χώρα εξαιτίας των θερμών αέριων μαζών που κινούνται προς την Ελλάδα από τις ακτές της βόρειας Αφρικής. Παράλληλα, δείτε τι καιρό πρόβλέπουν τα μερομήνια για μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

Ο καύσωνας θα επιμείνει μέχρι και την Κυριακή και πρόσκαιρα η θερμοκρασία θα υποχωρήσει την ερχόμενη Δευτέρα (28-06-2021), με τον Σάκη Αρναούτογλου να προειδοποιεί για νέο κύμα καύσωνα από την Τρίτη.

Σήμερα αναμένονται πολύ υψηλές θερμοκρασίες σε ολόκληρη τη χώρα και κατά τόπους συνθήκες καύσωνα. Παράλληλα, αστάθεια θα επικρατήσει τις θερμές ώρες της ημέρας κυρίως σε ορεινά ηπειρωτικά τμήματα όπου θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες και τοπικές χαλαζοπτώσεις. Αυξημένες θα διατηρηθούν οι συγκεντρώσεις σκόνης, κυρίως στη Δυτική Ελλάδα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 14 έως 38 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 17 έως 40-41, στην Κεντρική Ελλάδα από 18 έως 41-42 βαθμούς, στην Ήπειρο από 18 έως 40-41, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 17 έως 40-42 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 19 έως 38 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 18 έως 37 βαθμούς, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τοπικά στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 38-39 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν σε ολόκληρη τη χώρα από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 3-5 μποφόρ και ενδεχομένως τοπικά στα Δωδεκάνησα 6 μποφόρ.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή 25 Ιουνίου από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία

ΑΤΤΙΚΗ

  • Καιρός: Γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες.
  • Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα το απόγευμα νότιοι έως 4 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 25 έως 38 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  • Καιρός: Γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
  • Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 23 έως 38 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

  • Καιρός: Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.
  • Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 20 έως 39 βαθμούς Κελσίου. Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη και στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

  • Καιρός: Γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
  • Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 21 έως 40 και κατά τόπους 41 βαθμούς Κελσίου. Στα νησιά και τα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

  • Καιρός: Γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
  • Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 22 έως 40 και κατά τόπους στη Θεσσαλία και την ανατολική Στερεά έως 42 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

  • Καιρός: Αίθριος.
  • Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 23 έως 35 και στην Κρήτη έως 37 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

  • Καιρός: Γενικά αίθριος.
  • Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Σάκης Αρναούτογλου: 40άρια και την Παρασκευή - Νέο κύμα καύσωνα από την Τρίτη

Για νέα άνοδο της θερμοκρασίας και νέο καύσωνα από την Τρίτη μιλά ο Σάκης Αρναούτογλου. Ειδικότερα, από την ερχόμενη Τρίτη έως και την Παρασκευή ο καιρός θα ζεστάνει εκ νέου με 40άρια σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας καθώς νέες θερμές αέριες μάζες θα μας επισκεφτούν.

Εν τω μεταξύ αύριο Παρασκευή, θα έχουμε λιακάδα παντού και από το πρωί σχεδόν παντού στην χώρα. Θα υπάρχουν κάποιες τοπικές θαλάσσιες ομίχλες από το μεσημέρι και το απόγευμα σε Πελοπόννησο, Κεντρική και Βόρεια Θεσσαλία καθώς και στην Στερεά θα έχουμε κάποιες τοπικές καταιγίδες μέχρι αργά το βράδυ.

Η θερμοκρασία την Παρασκευή θα φτάσει τους 40 βαθμούς στις ηπειρωτικές περιοχές, ενώ δεν αποκλείεται κατά τόπους να ανέβει και στους 41.

Στην αττική ο υδράργυρος θα φτάσει τους 38 βαθμούς, στη Θεσσαλονίκη η μέγιστη θερμοκρασία θα προσεγγίσει τους 37-38 βαθμούς.

Το Σάββατο θα έχουμε μόνο κάποιες τοπικές συννεφιές και κάποιες μπόρες σε Θράκη και Αν. Μακεδονία και την Κυριακή θα έχουμε επίσης πολύ ζέστη και ηλιοφάνεια, ενώ τη Δευτέρα θα έχουμε δροσιά καθώς θα ενισχυθούν οι βοριάδες στο Αιγαίο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share