Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Γλυκά Νερά: Σοκάρει ο ιατροδικαστής για τον θάνατο της Καρολάιν! «Η κοπέλα δεν...»

Φρίκη και αποτροπιασμός!

23 Ιουνίου 2021 15:35
Γλυκά Νερά: Σοκάρει ο ιατροδικαστής για τον θάνατο της Καρολάιν! «Η κοπέλα δεν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στις συνθήκες θανάτου της Καρολάιν και στα συμπεράσματα που εξάγονται από το πόρισμα της ιατροδικαστή αναφέρθηκε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για ασφυκτικό θάνατο. Τα λεπτά που απαιτούνται για να οδηγηθεί στο θάνατο κάποιος με αυτό τον τρόπο είναι 5 λεπτά. Σε αυτές τις περιπτώσεις το θέμα έχει τις αισθήσεις του τα 2-3 πρώτα λεπτά, αλλά μετά τις χάνει μέχρι τη στιγμή που έρχεται ο ασφυκτικός θάνατος. Είναι πολύ πιθανό ένας άνθρωπος να αντισταθεί όταν δεν είναι σε ύπνωση. Η κοπέλα προ του θανάτου ήταν εν υπνώσει. Για κάποιες ώρες κοιμόταν και λίγο πριν το θάνατο να ξυπνά, πιθανά να αιφνιδιάζεται και να μην έχει πλήρη ικανότητα να αντιδράσει. Το μπρούμυτα δείχνει και ένα σημείο αιφνιδιασμού» είπε στο Πρωινό.

Γλυκά Νερά: Σοκάρει ο ιατροδικαστής για τον θάνατο της Καρολάιν!

«Εάν δούμε όταν αθλούμαστε οι παλμοί μας ανεβαίνουν πάνω από 100. Εκεί φαίνεται ότι οι παλμοί είναι σταθερά κάτω από τους 100, η κοπέλα δεν πάλεψε με τον δράστη» πρόσθεσε.

Για τον ισχυρισμό του δράστη ότι παρέμεινε για 2 ώρες αναίσθητος ο κ. Λέων υπογράμμισε ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατο, γιατί όταν ένας άνθρωπος χάνει για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα τις αισθήσεις του χρειάζεται ιατρική βοήθεια για να επανέλθει.

Γλύκα Νερά - Μαρτυρία: Τι είπε ο μαραγκός που επισκεύασε τη σπασμένη πόρτα της μεζονέτας

Για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά μίλησε ο μαραγκός που πριν λίγους μήνες επισκεύασε μια πόρτα από το σπίτι του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της Καρολάιν.

Τον Απρίλιο, σύμφωνα με τις πληροφορίες από την εκπομπή «TLive», ο πιλότος είχε πάει για επισκευή μία πόρτα από το σπίτι στα Γλυκά Νερά, όπου διέμενε με την 20χρονη σύζυγό του την οποία δολοφόνησε.

«Είχε επισκεφθεί τον Απρίλιο περίπου το μαγαζί μου. Μου είχε φέρει μια σπασμένη μεσόπορτα για να την επισκευάσω και να την κολλήσω. Ήταν μια λοξή πόρτα, που μπαίνει σε μεζονέτα που έχει κεραμίδια. Μπορεί να ήταν από μπάνιο, μπορεί από κρεβατοκάμαρα. Ήταν λευκή», ανέφερε αρχικά.

«Μου είχε πει ότι είχε κλειστεί από μέσα το παιδί του»

«Υπάρχει περίπτωση να ήταν και από σοφίτα. Μου είχε πει ότι είχε κλειστεί από μέσα το παιδί του και δεν μπορούσε να ανοίξει και την έσπασε για να μπει μέσα. Δεν ήξερα πόσο ήταν το παιδί του. Άγνωστος ήταν, ένας πελάτης με μια σπασμένη πόρτα για να τη φτιάξω. Μία φορά ήρθε με πολιτικά ρούχα και όταν ήρθε να την πάρει, φορούσε τη στολή του πιλότου», προσέθεσε.

Και συνέχισε για την πόρτα που είχε σπάσει: «Η πόρτα είχε σπάσει από κάποιον που είχε πάρει φόρα. Δεν ήταν από κλειδαρά, ούτε παραβιασμένη με λοστό. Οι μεντεσέδες είχαν σπάσει και από την μεριά της κλειδαριάς είχε σπάσει λόγω της κόντρας που είχε. Έκατσα την κόλλησα και την έφτιαξα. Ήταν κύριος, σοβαρός και μου μίλαγε στον πληθυντικό».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share