Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Στήνονται τα σκηνικά για την ταινία με τον Μπαντέρας

Γυρίσματα ταινίας με πρωταγωνιστή τον Αντόνιο Μπαντέρας

23 Ιουνίου 2021 14:07
Θεσσαλονίκη: Στήνονται τα σκηνικά για την ταινία με τον Μπαντέρας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Aέρας Χόλιγουντ «φυσάει» στην ανατολική Θεσσαλονίκη όπου έχουν ξεκινήσει να στήνονται τα σκηνικά τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τα γυρίσματα της ταινίας με πρωταγωνιστή τον Αντόνιο Μπαντέρας.

Σύμφωνα με το σενάριο του «The Enforcer», η ταινία διαδραματίζεται στη Φλόριντα. Κεντρικό της πρόσωπο είναι ένας πρώην εγκληματίας ο οποίος πρέπει να αντιμετωπίσει τους δικούς του ανθρώπους για να σώσει ένα νέο κορίτσι. Έτσι η Θεσσαλονίκη θα μετατραπεί σε Μαϊάμι.



Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν αρχές της επόμενης εβδομάδας και θα διαρκέσουν περίπου ενάμιση μήνα.

Ερωτευμένος και πάλι ο Αντόνιο Μπαντέρας! - Αυτή είναι η εντυπωσιακή 37χρονη σύντροφός του! (Photo)

Ο Αντόνιο Μπαντέρας είναι ερωτευμένος και το δηλώνει αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα φλας.

Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε με την 37χρονη σύντροφό του, Nicole Kempel σε κινηματογραφικό φεστιβάλ της Ιταλίας πριν από μερικές ημέρες.

Ο ηθοποιός δεν την άφησε από την αγκαλιά του όλο το βράδυ και οι δυο τους επιδόθηκαν σε χορούς με διάχυτο ερωτισμό.

Τον Ιανουάριο του 2017, ο Αντόνιο Μπαντέρας ένιωσε αφόρητους πόνους στο στήθος κατά τη διάρκεια της προπόνησής του στο αρχοντικό του, όπου ζει με τη σύντροφό του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βίντεο - έπος: Απίστευτη πλάκα Αλβανού τηλεθεατή στον Τάκη Τσουκαλά! (video)

O ηθοποιός λίγο μετά επιβεβαίωσε το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη. Όπως μαρτυρά η πιο πρόσφατη δημόσια εμφάνισή του, τα δύσκολα για εκείνον πέρασαν. Όσο για τη σύντροφό του; Ο ίδιος έχει δηλώσει σε συνέντευξή του:

«Η Νικόλ δεν ήταν ο λόγος που χώρισα. Τη συνάντησα στο Φεστιβάλ Καννών αλλά γνωρίζαμε τότε και οι δυο μας πού βρισκόμασταν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανικός στην Σκιάθο με την άφιξη Αγγελόπουλου! Τον υποδέχτηκαν με τιμές «εθνικού ήρωα»- Βούλιαξε όλο το νησί! (Photos)

Ήμουν ακόμα παντρεμένος, άσχετα πώς κατέληξε όλη αυτή η ιστορία. Η Νικόλ μάλιστα μου είπε να λύσω πρώτα όλα μου τα προβλήματα και μετά θα δούμε τι θα κάνουμε. Όταν υπέγραψα τα χαρτιά του διαζυγίου, τότε αρχίσαμε να βγαίνουμε μαζί. Μάθαμε πρώτα ο ένας τον άλλον καλά και μετά προχωρήσαμε σε σχέση».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share