Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Σάλος στο Άργος: Νεαροί παρενόχλησαν ανήλικη και "έσπασαν" στο ξύλο τον πατέρα της - Τον έστειλαν στην ΜΕΘ

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις!

23 Ιουνίου 2021 13:03
Σάλος στο Άργος: Νεαροί παρενόχλησαν ανήλικη και
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H τοπική κοινωνία του Άργους, είναι σοκαρισμένη από τον σοβαρότατο τραυματισμό ενός πατέρα που δίνει μάχη για τη ζωή του μετά από ξυλοδαρμό.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο άτυχος πατέρας πήγε στην πλατεία Λαϊκής Αγοράς, στο Άργος, για να ζητήσει το λόγο από τους 10 νεαρούς, που λίγο νωρίτερα παρενοχλούσαν την κόρη του. Ο πατέρας διακομίσθηκε στο νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος του ενός εκ των πέντε κατηγορουμένων: «Ο Ρουμάνος δυστυχώς απ' ό,τι πληροφορήθηκα δεν είναι σε καλή κατάσταση. Είναι ένας νέος άνθρωπος και κινδυνεύει η ζωή του αυτή τη στιγμή. Είναι κάτι πάρα πολύ λυπηρό, είναι κάτι που συγκλονίζει όλους μας».

Σάλος στο Άργος: Νεαροί παρενόχλησαν ανήλικη και 'έσπασαν' στο ξύλο

Οι φερόμενοι ως δράστες που συνελήφθησαν στα πλαίσια του αυτοφώρου, θα κρατηθούν μέχρι την απολογία τους την Πέμπτη, ενώ ο ένας από αυτούς που αντιμετωπίζουν πλημμεληματικού χαρακτήρα κατηγορίες, αφέθηκε ελεύθερος, λόγω του ότι είναι τραυματίας από προηγούμενη συμπλοκή με Αιγύπτιους.

Οι δύο από τους πέντε αντιμετωπίζουν κατηγορίες για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, ενώ οι άλλοι τρεις κατηγορούνται για συμμετοχή στη συμπλοκή που εκτυλίχθηκε στο χώρο της λαϊκής αγοράς με αποτέλεσμα ένας πατέρας να παλεύει για τη ζωή του, νοσηλευόμενος σε κρίσιμη κατάσταση στην Τρίπολη, όπου και διακομίσθηκε.

Νίκαια: Χτύπησαν άγρια 63χρονη για μια αλυσίδα και λίγα ευρώ

Θύμα επίθεσης έπεσε μια 63χρονη στην περιοχή της Νίκαιας από έναν νεαρό για να της αποσπάσει μια αλυσίδα και λίγα ευρώ.

Σύμφωνα με όσα είπε το θύμα, επέστρεφε στο σπίτι της μετά τα ψώνια που έκανε στην λαϊκή αγορά της περιοχής. Μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1, υποστήριξε ότι ένας νεαρός την πλησίασε με σκοπό να της αποσπάσει ένα χρυσό μενταγιόν με αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό, τη βέρα της και ένα δαχτυλίδι.

Μάλιστα ο δράστης δεν δίστασε να πετάξει στο πεζοδρόμιο την 63χρονη και στη συνέχεια άρχισε να τη χτυπάει. Το θύμα, περιγράφοντας την επίθεση, αποκάλυψε ότι ο δράστης της ξερίζωσε μια τούφα από τα μαλλιά της.

«Πήγα το Σάββατο το μεσημέρι για να ψωνίσω. Είχα στο χέρι 20 ευρώ και λίγα ψιλά. Τότε ήρθε ένας νεαρός και με έπιασε από το λαιμό. Μου έδωσε μπουνιές, έπιασε την αλυσίδα και με πάτησε στο στήθος για να τη βγάλει. Για μένα ο σταυρός ήταν σημαντικός. Ήταν οικογενειακός», ήταν τα λόγια της.

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι ένας άλλος νεαρός που βρέθηκε στο σημείο έσπευσε να τη βοηθήσει «Ένας νεαρός ήρθε και με βοήθησε. Θέλω να τον βρω, να τον ευχαριστήσω γιατί λόγω εκείνου ζω σήμερα», κατέληξε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share