Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός πήγε στο ζαχαροπλαστείο, πήρε τα γλυκά αλλά ξέχασε το όπλο με γεμιστήρα πάνω!

Με τι ποινή κινδυνεύει;

23 Ιουνίου 2021 10:06
Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός πήγε στο ζαχαροπλαστείο, πήρε τα γλυκά αλλά ξέχασε το όπλο με γεμιστήρα πάνω!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το σακίδιο, το οποίο είχε μέσα το όπλο του αλλά και προσωπικά του αντικείμενα άφησε ένας αστυνομικός σε γνωστό ζαχαροπλαστείο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Open, ο αστυνομικός επισκέφθηκε πολύ γνωστό ζαχαροπλαστείο το οποίο βρίσκεται σε εμπορικό κέντρο της πόλης και φεύγοντας πήρε τα γλυκά, ωστόσο άφησε το σακίδιο του, το οποίο είχε μέσα ένας πιστόλι, φυσίγγια και προσωπικά του αντικείμενα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το σακίδιο εντόπισαν υπάλληλοι του ζαχαροπλαστείου, οι οποίοι ενημέρωσαν τον υπεύθυνο ασφαλείας του εμπορικού κέντρου, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Συνελήφθη αστυνομικός που λήστευε υπαλλήλους σε βενζινάδικα με το υπηρεσιακό του όπλο

Ανακοίνωσε εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία στην οποία αποκαλύπτει πως συνελήφθη αστυνομικός το Σάββατο στην Αττική, για διάπραξη ληστειών κατά συρροή σε βάρος υπαλλήλων πρατηρίων υγρών καυσίμων.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση οι ληστείες έλαβαν χώρα κατά το διάστημα από τις 9 Απριλίου έως τις 19 Ιουνίου του 2021. Επιπλέον, διατάχθηκε Ένορκή Διοικητική Εξέταση σε βάρος του αστυνομικού και τέθηκε άμεσα σε διαθεσιμότητα. Ωστόσο σοκ προκαλεί και η είδηση ότι αστυνομικός «νοίκιαζε» υπηρεσιακό ασύρματο σε κακοποιούς για 2.000 ευρώ!

Συνελλήφθη αστυνομικός που λήστευε υπαλλήλους σε βενζινάδικα με το υπηρεσιακό του όπλο

Αλβανός αγρότης σακάτεψε αστυνομικό με σιδερολοστό!

Ένα αποτρόπαιο συμβάν συνέβη πέρυσι τον Αύγουστο στην παραλία των Παξών και χθες ο δράστης καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Ηγουμενίτσας σε 9 χρόνια κάθειρξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ο εν λόγω αστυνομικός βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και περπατούσε αμέριμνος στην παραλία των Παξών, πέρυσι τον Αύγουστο, μαζί με δυο γυναίκες αστυνομικούς. Κι αυτές βρίσκονταν εκτός υπηρεσίας. Τίποτα δεν προδίκαζε τα όσα θα επακολουθούσαν λίγα λεπτά αργότερα όταν μια ανδρική φιγούρα έκανε ξαφνικά την εμφάνιση της, κραδαίνοντας έναν σιδερολοστό.

Πρόκειται για έναν Αλβανό αγρότη 50 ετών ο οποίος αιφνιδίασε τον αστυνομικό και του επιτέθηκε με λύσσα, έχοντας προφανή σκοπό να τον αποτελειώσει ή να του προκαλέσει σοβαρές βλάβες. Κάτι που τελικά κατάφερε, καθώς η δύναμη με την οποία τον χτυπούσε στο κεφάλι με τον σιδερολοστό ήταν τέτοια που δεν του άφησε καν το περιθώριο να αμυνθεί.

Τα περισσότερα χτυπήματα είχαν στόχο το πρόσωπο και το κεφάλι του αστυνομικού με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και να χρειαστεί να υποβληθεί σε διαδοχικές πλαστικές επεμβάσεις.

Αλβανός αγρότης σακάτεψε αστυνομικό με σιδερολοστό!

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ο 50χρονος έδερνε τον αστυνομικό χωρίς έλεος, αδιαφορώντας για το αν θα κατάφερνε να επιβιώσει από την σφοδρότητα των χτυπημάτων.

Χθες ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηγουμενίτσας, ο δράστης ισχυρίστηκε ότι δήθεν είχε προσωπικές διαφορές με το θύμα από παλαιότερη σύλληψη του, ισχυρισμοί που όμως διαψεύστηκαν από τους υπόλοιπους μάρτυρες καθως διαπιστώθηκε ότι ο εν λόγω αστυνομικός ουδέποτε είχε συλλάβει τον 50χρονο Αλβανό αγρότη, ο οποίος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για άλλα αδικήματα (κλοπές, ενδοοικογενειακη βια).

Ο δικηγόρος του αστυνομικού, Ανδρέας Ταγαράκης μιλώντας στο protothema.gr, είπε ότι πρόκειται για μια ηθική δικαίωση για τον εντολέα του, μάχιμο αστυνομικό με πολλές διακρίσεις και βραβεύσεις στο παρελθόν, ο οποίος αν και διέφυγε τον κίνδυνο εξακολουθεί να ταλαιπωρείται και να υφίσταται τις συνέπειες από την βαναυσότητα της συμπεριφοράς που επέδειξε εναντίον του ο δράστης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share