Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: Σπάραξαν καρδιές στην κηδεία της 14χρονης - Η τραγική ιστορία πίσω από το θάνατό της

Το bullying από τους συμμαθητές της τη σκότωσε!

22 Ιουνίου 2021 18:56
Θεσσαλονίκη: Σπάραξαν καρδιές στην κηδεία της 14χρονης - Η τραγική ιστορία πίσω από το θάνατό της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καρδιές σπάραξαν στην κηδεία του 14χρονου κοριτσιού στη Θεσσαλονίκη, με την ίδια να πεθαίνει ύστερα από επέμβαση για γαστρικό υγρό.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Επανομή για να παρακολουθήσει τη νεκρώσιμη ακολουθία. Το εσωτερικό του Ναού και το προαύλιο γέμισαν από συγγενείς, φίλους και κατοίκους της Επανομής που προσευχήθηκαν για την ψυχή της 14χρονης.

Ανείπωτος ο πόνος για τους γονείς του άτυχου κοριτσιού. Τη στιγμή που η σορός της 14χρονης έφτανε στο Ναό οι παρευρισκόμενοι έψαλαν το «Χριστός Ανέστη».

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας του κοριτσιού, ο οποίος είναι ιερέας, έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη. Καταγγέλλει ότι η κόρη του έχασε τη ζωή της από ιατρικό λάθος.

Το χρονικό της τραγωδίας

Οι επιπλοκές από την επέμβαση γαστρικού δακτυλίου κόστισαν τη ζωή στο 14χρονο κορίτσι, στην Επανομή της Θεσσαλονίκης, και σύμφωνα με το οικογενειακό της περιβάλλον, η νεαρή μαθήτρια ήθελε να αδυνατίσει διότι δεχόταν χλευασμό και bullying για τα κιλά της στο σχολείο.

Τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε επέμβαση γαστρικού δακτυλίου προκειμένου να χάσει βάρος, σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει ο πατέρας της, το κορίτσι είχε αφόρητους πόνους μετά την επέμβαση της γι' αυτό και η οικογένεια απευθύνθηκε στον γιατρό που πραγματοποίησε την επέμβαση. Εκείνος ήταν καθησυχαστικός για την ανάρρωσή της μέχρι που η 14χρονη νόσησε από περιτονίτιδα που της προκάλεσε πολυοργανική ανεπάρκεια και τελικά κατέληξε.

«Την Παρασκευή το παιδί μου άρχισε να καταρρέει, είχε 160 παλμούς», δήλωσε μεταξύ άλλων ο ιερωμένος πατέρας του κοριτσιού.

«Η Γωγούλα μου ανυπομονούσε να κάνει το χειρουργείο ώστε να αδυνατίσει, και να σταματήσουν να την κοροϊδεύουν τα υπόλοιπα παιδιά στο σχολείο, να σταματήσει η καθημερινότητα του bullying» αναφέρει με τρεμάμενη φωνή, στο ThessToday.gr, ο πατέρας, για τον άδικο χαμό της 14χρονης κόρης του, που σύμφωνα με την καταγγελία, έχασε την ζωή της από ιατρικό λάθος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share