Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγικό τέλος: Νεκρός ο Σταύρος Δογιάκης!

Τραγική ειρωνεία - Τρία χρόνια μετά τη δολοφονία έξω από την ταβέρνα του εντοπίζεται νεκρός μετά από εξαφάνιση

22 Ιουνίου 2021 17:06
Τραγικό τέλος: Νεκρός ο Σταύρος Δογιάκης!
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση της εξαφάνισης του Σταύρου Δογιάκη, με τον 53χρονο επιχειρηματία να εντοπίζεται νεκρός στην περιοχή Αϊ Γιάννης μεταξύ Γλυκών Νερών και Αγίας Παρασκευής.

Ο Σταύρος Δογιάκης ήταν ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Κρητικός» στην Κάντζα μαζί με τον αδελφό του, στον οποίο, μάλιστα, είχε αφήσει σημείωμα πριν εξαφανισθεί χθες. Στο σημείωμα τον καθιστούσε κληρονόμο του. Ο αδελφός του κινητοποίησε άμεσα τις αρχές, δήλωσε στην αστυνομία την εξαφάνισή του και ζητήθηκε και ενεργοποίηση του μηχανισμού missing alert από το Χαμόγελο του Παιδιού, τη στιγμή που υπάρχουν φόβοι μέχρι και για αυτοκτονία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 53χρονος βρέθηκε πεσμένος μπρούμυτα, με τραύμα από όπλο. Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν αυτοκτονία. Επί τόπου σπεύδει ιατροδικαστής.

Η τραγική ειρωνεία με το θάνατό του και τη δολοφονία άνδρα έξω από την επιχείρησή του

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως σχετικά με την εξαφάνιση του Σταύρου Δογιάκη! Από την πρώτη στιγμή που έσκασε η είδηση στα γραφεία του Athensmagazine.gr σήμανε συναγερμός. Κάτι μας "έλεγε" η συγκεκριμένη ταβέρνα στην Κάντζα, της οποίας ιδιοκτήτης είναι ο άνδρας που έχει εξαφανιστεί! Τι είχε συμβεί εκεί το 2018;

Συγκεκριμένα ήταν 1η Μαΐου του 2018, όταν άνδρας - πρώην αστυνομικός - δολοφονήθηκε άγρια στο πάρκινγκ της ταβέρνας "Κρητικός" στην Κάντζα! Τι ανέφερε το ρεπορτάζ τότε;

"Στις 2 παρά 20 τη νύχτα, άγνωστοι έστησαν ενέδρα στο πάρκινγκ ταβέρνας «Κρητικός» στην Παλλήνη, σε 57χρονο συνταξιούχο αστυνομικό, τον οποίο πυροβόλησαν αλλεπάλληλες φορές.

Ο 57χροος έτρωγε στην ταβέρνα, με φίλους του οι οποίοι είχαν αποχωρήσει νωρίτερα και στις 2 παρά 20 βγήκε από την ταβέρνα κατευθυνόμενος στο αμάξι του για να αποχωρήσει. Εκεί δέχτηκε την επίθεση από τον άγνωστο που τον περίμενε και ο οποίος τον πυροβόλησε και εξαφανίστηκε.

Βόμβα με την εξαφάνιση του Σταύρου Δογιάκη

Ο 57χρονος δέχτηκε τις σφαίρες στο σώμα και κατάφερε να γυρίσει στο κατάστημα για να ζητήσει βοήθεια, αλλά μόλις μπήκε μέσα έπεσε νεκρός. Στον τόπο της δολοφονίας βρέθηκαν πέντε κάλυκες από πιστόλι.

Όπως έγινε γνωστό από αστυνομική πηγή, το σημείο όπου δέχτηκε τη δολοφονική επίθεση ο πρώην αστυνομικός, είναι σκοτεινό και δεν υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες της σκηνής.

Ωστόσο αναζητούνται κάμερες στην περιοχή που τυχόν έχουν καταγράψει κάτι πριν ή μετά τη δολοφονία, αν και δεν υπάρχουν πολλές ελπίδες για τέτοιο υλικό καθώς δεν υπάρχουν καταστήματα στην περιοχή που θα μπορούσαν να είχαν κάμερες, ενώ λαμβάνονται καταθέσεις από εργαζόμενους και θαμώνες της ταβέρνας, για την περίπτωση που κάποιος έχει παρατηρήσει κάτι, που ενδεχομένως να σχετίζεται με το έγκλημα.

Βόμβα με την εξαφάνιση του Σταύρου Δογιάκη

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 57χρονος είχε παραιτηθεί από την ΕΛ.ΑΣ. πριν 10 χρόνια. Οσο ήταν στο σώμα, είχε υπηρετήσει σε μάχιμες υπηρεσίες, στη Δίωξη Ναρκωτικών και στα ΕΚΑΜ. Οι αστυνομικοί ερευνούν το παρελθόν του και στο πλαίσιο αυτό θα γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου για να διερευνηθεί το ενδεχόμενο να είχαν προηγηθεί κάποιες κλήσεις που να δώσουν κάποια στοιχεία για τη δολοφονία."

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share