Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021

Η 'ergon Mykonos υποστηρίζει την «Άλμα Ζωής»

Ένα Τ-shirt από την σειρά tribute to the idol αφιερώνεται σε όλες τις γυναίκες που έχουν δώσει αγώνα ενάντια στον καρκίνου του μαστού

22 Ιουνίου 2021 13:14
Η 'ergon Mykonos υποστηρίζει την «Άλμα Ζωής»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση κάθε γυναίκας για τη σημασία της πρόληψης του καρκίνου του μαστού, η ‘ergon Mykonos σχεδίασε το Hope idol, ένα μοναδικό “είδωλο” ελπίδας, τα έσοδα από τις πωλήσεις του οποίου θα διατίθενται κατά 50% στο «Άλμα Ζωής».

Με πνεύμα αλληλεγγύης η 'ergon Mykonos στέκεται στο πλευρό των γυναικών που δοκιμάζονται από τον καρκίνο του μαστού, επιβεβαιώνοντας εμπράκτως ότι η μόδα εκτός από “επαναστατική” μπορεί και οφείλει να είναι και ηθική.

Μέσα από την ενέργεια του Hope idol, αναγνωρίζουμε την ανάγκη κάθε γυναίκας που έρχεται αντιμέτωπη με τον καρκίνο του μαστού να λαμβάνει την ψυχοκοινωνική στήριξη που χρειάζεται και, παράλληλα, την πρόσβαση κάθε γυναίκας στην έγκυρη και έγκαιρη πληροφορία για τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού, που είναι και το μόνο μέσο για να σωθούν ανθρώπινες ζωές.

ergon Mykonos

Χαράζοντας για άλλη μια φορά μια εναλλακτική πορεία, η ‘ergon Mykonos μετατράπηκε από έναν οίκο μόδας σε έναν χώρο καινοτομίας, αγάπης και στήριξης ευπαθών κοινωνικών ομάδων, αναδεικνύοντας τον ελληνικό πολιτισμό μέσα από την κοινωνική της δράση. Η άκαμπτη και ανέκφραστη μορφή των κυκλαδικών ειδώλων παίρνει σάρκα και οστά για άλλη μια φορά, λαμβάνοντας θέση για τη σπουδαιότητα της πρόληψης του καρκίνου του μαστού για την υγεία κάθε γυναίκας.

Το Hope idol μπορείτε να το αγοράσετε αποκλειστικά από το e-shop της ‘ergon Mykonos: www.ergonmykonos.com

ergon Mykonos

Σχετικά με το Άλμα Ζωής

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» είναι Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο που ιδρύθηκε το 1988 και το Διοικητικό του Συμβούλιο και τα μέλη του είναι γυναίκες που έχουν βιώσει εμπειρία καρκίνου μαστού. Όλα αυτά τα χρόνια το «Άλμα Ζωής» παρέχει δωρεάν πολυεπίπεδη στήριξη προς τη γυναίκα που νοσεί, φροντίζοντας για την ποιότητα ζωής της, ενώ επίσης μεριμνά, έτσι ώστε οποιαδήποτε γυναίκα να είναι ενημερωμένη για τον καρκίνο του μαστού και τις μεθόδους πρόληψης, με στόχο τη μείωση των θανάτων από τη νόσο. Περισσότερα για τον Σύλλογό μας μπορείτε να βρείτε εδώ: www.almazois.gr.

Σχετικά με την ergon Mykonos

Το brand ‘ergon Mykonos λειτουργεί σαν μια μηχανή του χρόνου που δίνει διαφάνεια στην ιστορία της Ελλάδας. Συμβολίζει το fusion τεχνών, στυλ, πολιτισμών και εποχών και είναι πάντα ανοιχτό σε νέες προσθήκες και προκλήσεις. Η Μαριέττα Καρπαθίου, Creative Director & Ιδρύτρια της ‘ergon Mykonos έχει καταφέρει να μεταδώσει την εμπειρία της στην αρχιτεκτονική και την καλλιτεχνική της φύση σε ένα brand που ενσωματώνει το όραμα της για την παρουσία της τέχνης στην καθημερινότητα μας σε συνδυασμό με τη διαχρονικότητα και την εφευρετικότητα του Ελληνικού πνεύματος. Κάθε συλλογή είναι μια νέα συμπύκνωση ιστορίας και παράδοσης, μια μοναδική ιστορική ταυτότητα. Μέσα σε έναν πολιτισμό sοcial media, fast fashion και καταναλωτικής τέχνης η ‘ergon Mykonos σχεδιάζει τα δικά της μοντέλα χρόνου και ζωής με "ηθική" κομψότητα, εκφράζοντας την ένωση διαφορετικών μορφών τέχνης: της αρχιτεκτονικής, του σχεδίου μόδας & των εικαστικών τεχνών.

https://ergonmykonos.com

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share