Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ναύπακτος: Νέα στοιχεία για τον θάνατο πρώην αντιδημάρχου - Βρέθηκε νεκρός από μαχαιριά

Ο 56χρονος άνδρας βρέθηκε από τον αδερφό του

22 Ιουνίου 2021 11:42
Ναύπακτος: Νέα στοιχεία για τον θάνατο πρώην αντιδημάρχου - Βρέθηκε νεκρός από μαχαιριά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονίζει η τραγωδία στη Ναύπακτο. Ένας 56χρονος άνδρας, πρώην αντιδήμαρχος, βρέθηκε νεκρός με τραύματα από μαχαίρι μέσα στην αποθήκη του σπιτιού του στην περιοχή του Γαλατά. Επίσης, έκαψαν 19χρονο με πυρσό για οπαδικές διαφορές στη Θεσσαλονίκη.

Η τοπική κοινωνία της Ναυπάκτου είναι συγκλονισμένη από τον θάνατο του πρώην αντιδημάρχου. Το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένεται να ρίξει φως στις ακριβείς συνθήκες του θανάτου του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 56χρονος βρέθηκε νεκρός από συγγενικό του πρόσωπο και έφερε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στην θωρακική χώρα.

Ναύπακτος: Νέα στοιχεία για τον θάνατο πρώην αντιδημάρχου - Βρέθηκε νεκρός από μαχαιριά

Μετά τον εντοπισμό του 56χρονου, στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικές δυνάμεις που πραγματοποίησαν έρευνα στον χώρο, ενώ η σορός του μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας, για την διενέργεια, νεκροψίας – νεκροτομής. Το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατό του.

Ο πρώην αντιδήμαρχος βρέθηκε κλειδωμένος στην αποθήκη, ενώ είχε βάλει στην διαπασών μουσική, πιθανόν για να μην ακούγονται οι κραυγές. Η αστυνομία Μεσολογγίου έχει ξεκινήσει ήδη έρευνες για το περιστατικό. Το πιο πιθανό σενάριο είναι αυτό της αυτοκτονίας.

Θρήνος στην Ναυπακτία: Νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του εντοπίστηκε 61χρονος που αγνοούνταν από την Τρίτη

Νεκρός εντοπίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό του, απ' όπου και ανασύρθηκε, το μεσημέρι της Τετάρτης ένας 61χρονος στον Πλάτανο Ναυπακτίας. Ο άτυχος άντρας αγνοούνταν από την Τρίτη και εντοπίστηκε σήμερα το πρωί από υπάλληλο του Δήμου Ναυπακτίας μέσα στο αυτοκίνητό του, που ήταν πεσμένο μέσα σε χόρτα κοντά στο κέντρο του χωριού.

Στην επιχείρηση του απεγκλωβισμού συμμετείχαν δυο οχήματα της Πυροσβεστικής από την Ναύπακτο και ένα από το Θέρμο με επικεφαλής τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπάκτου. Η σορός του άτυχου άνδρα μεταφέρθηκε για νεκροψία νεκροτομή. Ωστόσο σοκ προκαλεί και η είδηση του θανάτου του Εμμανουήλ Αλμπάνη.

Νεκρός σε τροχαίο ο Νίκος Τσιάκαλος - Το βίντεο ντοκουμέντο και το τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Νεκρός σε τροχαίο ο Νίκος Τσιάκαλος! Ο ανατριχιαστικός θάνατος του άτυχου οδηγού συγκλονίζει την Πάτρα. Συντετριμμένος ο πατέρας του, από το νέο χτύπημα της μοίρας! Επίσης, ακόμη μία τραγωδία σημειώθηκε στην Πάτρα, καθώς 47χρονος καταπλακώθηκε από τρακτέρ, που οδηγούσε στην περιοχή των Συχαινών, με συνέπεια να πεθάνει.

Ο 33χρονος Νίκος Τσιάκαλος ήταν ο οδηγός της μηχανής που έχασε τη ζωή του όταν το όχημα καρφώθηκε μέσα σε κατάστημα με πλακάκια στην οδό Ακρωτηρίου στις 03.00 το πρωί.

Ο άτυχος 33χρονος κατευθυνόταν στο ρεύμα προς Πάτρα όταν για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε και κατέληξε σπάζοντας τη τζαμαρία μέσα στο κατάστημα. Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομειο ήταν δυστυχώς ήδη νεκρός, με τις προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν, να μην αποδίδουν.

Νεκρός σε τροχαίο ο Νίκος Τσιάκαλος

Το τραγικό χτύπημα της μοίρας

Η μοίρα χτύπησε σκληρά τον πατέρα του 33χρονου, Σπύρο Τσιάκαλο. Ο εργαζόμενος στον τομέα καθαριότητας του Δήμου που ακρωτηριάστηκε όταν εξεράγη χειροβομβίδα στον ΧΥΤΑ της Ξερόλακκας τον Οκτώβριο του 2017, θρηνεί σήμερα τον 33χρονο γιό του Νίκο που σκοτώθηκε τα ξημερώματα σε τροχαίο στην οδό Ακρωτηρίου.

Ο Σπύρος Τσάκαλος έχασε το αριστερό του χέρι ολοσχερώς από τον καρπό και κάτω, όταν στις 17 Οκτωβρίου του 2017, εξερράγη στα χέρια του χειροβομβίδα του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ τύπου Μ131, η οποία βρισκόταν σε κιβώτιο στο απορριμματοφόρο στο οποίο εργαζόταν, εντός της χωματερής Ξερόλακας Πατρών, σε διατεταγμένη υπηρεσία απομάκρυνσης επικίνδυνου κατασχεμένου από δεκαετίας υλικού από τα υπόγεια του Δικαστικού Μεγάρου της οδού Μαιζώνος Πατρών.

Με ανακοίνωσή του “Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει την θλίψη του για τον αδόκητο και πρόωρο χαμό του Νίκου Τσιάκαλου γιού του εργαζόμενου στο Δήμο Σπυρίδωνα Τσιάκαλου. Ο Δήμαρχος απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους οικείους και στους φίλους του άτυχου νέου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share