Κυριακή, 01 Οκτωβρίου 2023

Πέθανε ο Ηρακλής Καλλισθένης

Θλίψη!

22 Ιουνίου 2021 10:33
Πέθανε ο Ηρακλής Καλλισθένης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θλίψη επικρατεί στην Καστοριά μετά την απώλεια του επί σειρά ετών προέδρου του Συνδέσμου Γουνοποιών Ηρακλή Καλλισθένη σε ηλικία 88 ετών.

Ο Ηρακλής Καλλισθένης, διετέλεσε επί σειρά ετών Πρόεδρος του Σ.Γ.Κ., παρέμεινε σε ενεργή δράση μέχρι τη τελευταία στιγμή της ζωής του και άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στον κλάδο της ελληνικής γουνοποιίας.

«Μεγάλη η απώλεια για τον κλάδο της γούνας και την Καστοριά, ο θάνατος του Ηρακλή Καλλισθένη. Επί πολλά χρόνια Πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας», αφιέρωσε κυριολεκτικά ένα κομμάτι της ψυχής του για τη στήριξη της γούνας και της Καστοριάς.

Πέθανε ο Ηρακλής Καλλισθένης


Με έμφυτη ευγένεια και ακλόνητη πίστη, διεκδικούσε και επιτύγχανε πολλά για το συλλογικό όφελος και τους επαγγελματίες που εκπροσωπούσε. Δικό του έργο το Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας, το οποίο αποτελεί ιστορική παρακαταθήκη όχι μόνο για τον κλάδο αλλά και όλη τη Δυτική Μακεδονία.

Φωτεινό το παράδειγμά του στην επιχειρηματικότητα και στη ζωή, αφού η κοινωνική προσφορά του, μένει ως κληρονομιά και οδηγός για όλους εμάς», αναφέρει σε μήνυμά του ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share