Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μιχάλης Τρεμόπουλος: «Πήγα και ήρθα! Είμαι σε κέντρο αποκατάστασης για να ξαναμάθω να περπατάω» - Δραματική η περιγραφή του για τη μάχη με τον κορωνοϊό

«Με έβαλαν σε ΜΕΘ και έχασα επαφή με την πραγματικότητα»

22 Ιουνίου 2021 10:04
Μιχάλης Τρεμόπουλος: «Πήγα και ήρθα! Είμαι σε κέντρο αποκατάστασης για να ξαναμάθω να περπατάω» - Δραματική η περιγραφή του για τη μάχη με τον κορωνοϊό
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Για την μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό, μίλησε ο πρώην ευρωβουλευτής, Μιχάλης Τρεμόπουλος. Ενώ, κρίσιμες ώρες ζει ο ηγούμενος Εφραίμ της Μονής Βατοπεδίου, με τον ίδιο να νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό με κορωνοϊό και να υφίσταται σηπτικό σοκ.

Όπως είπε στο OPEN ο επικεφαλής της παράταξης Οικολογία – Αλληλεγγύη, το πρωί της Τρίτης μέσα από το κέντρο αποκατάστασης όπου και βρίσκεται «ήμουν διασωληνωμένος 22 μέρες. Ξεκίνησε με έναν απλό βήχα, έκανα το τεστ βρέθηκα θετικός, το οξυγόνο ήταν χαμηλό και γι' αυτό θέλησα να πάω στο νοσοκομείο (…) Με έβαλαν στη ΜΕΘ και έχασα την επαφή με την πραγματικότητα. Πέρασα τρεις πνευμονίες, νεφρική ανεπάρκεια. Έχασα πάνω από 20 κιλά».

«Είμαι σε κέντρο αποκατάστασης για να ξαναμάθω να περπατώ», είπε ακόμα και σημείωσε πως ήταν εντυπωσιακή η συμπαράσταση του κόσμου. Ο ίδιος εκτίμησε πως το ποσοστό των αρνητών του κορωνοϊού έχει αρχίσει και μειώνεται.

Υπενθυμίζεται πως συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο νοσοκομείο Παπανικολάου όταν ο επικεφαλής της παράταξης Οικολογία Άλληλεγγύη Μιχάλης Τρεμόπουλος εξήλθε της ΜΕΘ όπου βρισκόταν διασωληνωμένος για περισσότερο από δύο μήνες έχοντας νοσήσει από κορωνοϊό.

«Νικήσαμε τον φονικό covid-2019 και ευχαριστώ όλους/ες γι΄αυτό. Με 3 πνευμονίες, νεφρική ανεπάρκεια, πνευμοθωρακικά κ.α, ο οργανισμός μου ανταποκρίθηκε σε όλες τις θεραπείες. Πραγματικά πήγα κι ήρθα (το 45% δεν επιβιώνει).

'Hasta la victoria siempre, δεν τα παρατάω ποτέ!', είπα στους φίλους και συγγενείς, που με στήριξαν έμπρακτα, ιδιαίτερα τη σύζυγο και τους δύο γιούς μου.

Και έτσι θα συνεχίσω...», έγραψε χαρακτηριστικά στο facebook συνοδεύοντας το video της εξόδου του από τη ΜΕΘ.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share