Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πάτρα: Ανασύρθηκε παιδί χωρίς τις αισθήσεις του από πισίνα – Σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία του

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Ρίου

21 Ιουνίου 2021 15:38
Πάτρα: Ανασύρθηκε παιδί χωρίς τις αισθήσεις του από πισίνα – Σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός σήμανε σε χώρο αναψυχής στην Αχαΐα όταν ένα παιδί ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από πισίνα σε χώρο αναψυχής στην περιοχή των Σαγεΐκων Αχαΐας. Επίσης, δες την οικογενειακή τραγωδία που αποκαλύφθηκε από τον πνιγμό της 14χρονης στην Κέρκυρα.

Διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο έδωσαν μάχη για να αντιμετωπιστεί η κατάστασή του. Το παιδί ανέκτησε τις αισθήσεις του και μετά τη σταθεροποίηση της υγείας του στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Ρίου.

Πάτρα: Ανασύρθηκε παιδί χωρίς τις αισθήσεις του από πισίνα – Σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία του

Τραγωδία: Πνίγηκαν σε πισίνα μια 8χρονη, η μητέρα της και ο παππούς της

Τραγικό θάνατο βρήκαν τρία μέλη μιας οικογένειας στο Νιού Τζέρσεϊ των ΗΠΑ, μέσα στο σπίτι τους, και συγκεκριμένα στην πισίνα.

Το 8χρονο κορίτσι, η μητέρα και παππούς της βρέθηκαν νεκροί στην πισίνα της πίσω αυλής του σπιτιού τους, στο Νιου Τζέρσεϊ. Ακόμα μια είδηση που συγκλόνισε τις ΗΠΑ και όλο τον κόσμο, μετά και από την δολοφονία ενός Έλληνα στην Νέα Υόρκη από αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες το άτυχο κορίτσι έπεσε στην πισίνα, που είχε βάθος περίπου δυο μέτρα, και μια θεία κάλεσε γα βοήθεια. Ο παππούς της και η μητέρα της προσπάθησαν να τη σώσουν αλλά δεν τα κατάφεραν, καθώς δεν γνώριζαν κολύμπι, και βρήκαν μοιραίοι θάνατο.

Σοκ: Ανήλικος παρασύρθηκε από τον Προαστιακό - Ανασύρθηκε νεκρός

Συναγερμός σήμανε στις αρχές το πρωί όταν μία ομάδα Ρομά επιτέθηκε σε αμαξοστοιχία του Προαστιακού στις Κρήνες του δήμου Βέλου - Βόχας, λίγες ώρες μετά την τραγωδία στην Ναύπακτο!

Ομάδα ατόμων επιτέθηκε στην αμαξοστοιχία 1313 (Κιάτο - Πειραιάς) γύρω στις 11:00 το πρωί, καθώς νωρίτερα ο Προαστιακός είχε παρασύρει έναν ανήλικο που κινούνταν εντός της γραμμής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ανήλικος τραυματίστηκε θανάσιμα.

Στο συμβάν υπήρξε παρέμβαση της αστυνομίας, ενώ στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ΕΚΑΒ και πυροσβεστική.

«Το πτώμα σιγόκαιγε και έβγαζε καπνούς»: Ασύλληπτη τραγωδία στην Θεσσαλονίκη με φλεγόμενη γυναίκα που έπεσε από μπαλκόνι

Ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην Θεσσαλονίκη με θύμα μια γυναίκα που έπεσε φλεγόμενη από το μπαλκόνι πολυκατοικίας!

Μάλιστα, οι πρώτες μαρτυρίες είναι ανατριχιαστικές καθώς αναφέρουν πως «έπεσε από ύψος κι έβγαζε φωτιές».

Η μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα σε ιστοσελίδα αναφέρει πως: «Άκουσα έναν θόρυβο λες και γκρεμιζόταν μπαλκόνι. Βγαίνω και κοιτάζω κάτω. Βλέπω ένα πτώμα, που σιγόκαιγε, είχε φωτιά κι έβγαιναν καπνοί. Δεν μπορούσα να καταλάβω αν επρόκειτο για άνδρα ή γυναίκα» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε στα παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr μαρτυρίες από την τραγωδία στην συμπρωτεύουσα:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share