Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για την άτυχη γυναίκα από τα Καλάβρυτα που πέθανε λίγη ώρα αφότου εμβολιάστηκε – Η συγκλονιστική αποκάλυψη των συγγενών της

Απίστευτο παιχνίδι έπαιξε η ζωή στην 65χρονη

19 Ιουνίου 2021 14:24
Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για την άτυχη γυναίκα από τα Καλάβρυτα που πέθανε λίγη ώρα αφότου εμβολιάστηκε –  Η συγκλονιστική αποκάλυψη των συγγενών της

Απίστευτο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στην 65χρονη που έχασε τη ζωή της χθες μετά την δεύτερη δόση του εμβολίουPfizer στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων.

Η άτυχη γυναίκα τον τελευταίο χρόνο είχε μετακομίσει στην Κέρτεζη Καλαβρύτων, τόπο καταγωγής του άνδρα της, επειδή φοβόταν τον κορωνοϊό.

Εμβολιασμοί παρενέργειες

Τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της, εργάζονταν πριν τη συνταξιοδότηση στον ΟΤΕ και διέμεναν στην Αθήνα. Πέρυσι μετακόμισαν στο χωριό για να αποφύγουν το συνωστισμό της πρωτεύσουσας σε κατάσταση πανδημίας. Η άτυχη γυναίκα μάλιστα ήταν υπέρμαχος του εμβολιασμού και παρακινούσε τον κόσμο να εμβολιαστεί, καθώς όπως έλεγε, αυτός ήταν ο μαναδικός δρόμος για την έξοδο από το σκοτεινό τούνελ της πανδημίας.

Σύμφωνα με το thebest.gr, πριν από χρόνια είχαν χάσει τον ένα γιο τους σε τροχαίο. Ανυπομονούσε να κάνει τη δεύτερη δόση και να εμβολιαστεί πλήρως, για να πάει να δει τον άλλο της γιο που ζει στην Κύπρο.

Στην Κέρτεζη περιγράφουν τη άτυχη γυναίκα σαν ένα πολύ γλυκό και καλόβολο άνθρωπο ενώ το χωριό έχει βυθιστεί στο πένθος από την αναπάντεχη αυτή εξέλιξη.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να αποσαφηνιστούν πλήρως τα αίτια του θανάτου της και αν αυτός, σχετίζεται με το εμβόλιο που έκανε.

Παραδοχή που προκαλεί τρόμο: «Δε γνωρίζουμε ακόμη πώς επιδρά η μίξη εμβολίων»

Για τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού, τη μίξη τους αλλά και το σκεύασμα της Johnson & Johnson μίλησε σε τηλεοπτική της συνέντευξη το πρωί της Πέμπτης (17/6) η καθηγήτρια Επιδημιολογίας, Αθηνά Λινού.

«Δεν ξέρουμε ακόμη πως επιδρά η μίξη εμβολίων» διαμήνυσε μιλώντας για όσους έκαναν το AstraZeneca και επιθυμούν να τους χορηγηθεί άλλο σκεύασμα. «Όσοι έκαναν την πρώτη δόση με αυτό, πρέπει να κάνουν και την δεύτερη» ανέφερε.

Εμβόλιο  κατά του κορωνοϊού

Θυμίζουμε ότι η Αθηνά Λινού ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που ισχυρίστηκε πως τα εμβόλια AstraZeneca και Johnson&Johnson προκαλούν μεγάλους κινδύνους σε γυναίκες κάτω των 50.

«Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι όσοι έκαναν την πρώτη δόση και πήγαν καλά, θα έχουν πρόβλημα. Δεν υπάρχει επαρκής πληροφόρηση αν με το να ανακατέψουμε τα εμβόλια θα έχουμε το ίδιο θετικό αποτέλεσμα. Κάνουμε την δεύτερη δόση με την βεβαιότητα ότι όλα θα πάνε καλά» σημείωσε.

Τονίζοντας πως το Johnson & Johnson δεν πρέπει να αποσυρθεί η Αθηνά Λινού είπε: «Στον αμερικανικό ΕΟΔΥ λένε ότι οι γυναίκες κάτω των 50 καλό θα είναι να επιλέξουν ένα άλλο εμβόλιο. Και με αυτό το εμβόλιο, σπανιότερα μεν, δημιουργήθηκαν κάποια θρομβοεμβολικά επεισόδια. Στην Αμερική λένε για 7 παρενέργειες στο εκατομμύριο».

«Το Johnson & Johnson μπορεί να χορηγείται σε άνδρες και σε ανθρώπους μεγαλύτερους των 50 ετών» δήλωσε μιλώντας στο Mega και επεσήμανε πως καλύπτει και όλα τα νέα στελέχη του κορωνοϊού.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share